karro80 Re: Obrączka 12.05.10, 14:11 Nie noszę, lub noszę rzadko. Ale też spotkałam się kilkakrotnie z "podglądaniem" palca.(pazury czyste były) Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Obrączka 12.05.10, 14:33 Zdjęłam dopiero na rozprawę rozwodową. Leży sobie teraz w szufladzie. Może przetopię na wisiorek, czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
hexe28 Re: Obrączka 12.05.10, 19:43 Przez pół roku po ślubie chodziłam w obrączce codziennie, a teraz jak mi się przypomni, to zakładałam. Mąż chodził tylko przez tydzień i jakoś żyje. A co komu do naszych obrączek. Śmiech na sali jak się szwagierka czepia Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Obrączka 12.05.10, 20:14 My nawet nie kupilismy obraczek na slub, nie byly wymagane wiec wybralismy opcje bez, byly wazniejsze wydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
polaola Re: Obrączka 12.05.10, 21:35 Uwielbiam swoja obraczke. Nosze ja dzien-w-dzien. I jako pierscionek, i jako obraczke. O tak wyglada: www.niessing.com/mb/showComp?pagename=GridPage&nav=weddingrings_rotation&wosid=IQFhW1emHZdWyBBGNxI0K w Odpowiedz Link Zgłoś
amilos Re: Obrączka 12.05.10, 21:51 ja nie mogę bo mam uczulenie na złoto, leży więc w pudełku, mąż tez nie nosi, bo ma już za małą Odpowiedz Link Zgłoś
sandorianka Re: Obrączka 12.05.10, 23:03 ja noszę cały czas od 13 lat, a mąż o połowę mniej, w pracy nie może mieć Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Obrączka 12.05.10, 23:27 Nosze. Jest dla mnie wazna. Zdejmuje do kapieli. Nie zdejmuje do snu. Nosze dla siebie, nie dla innych. Maz rowniez nosi, gdyby przestal, byloby mi bardzo przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: Obrączka 12.05.10, 23:45 noszę cały czas, choć wcześniej nic nie nosiłam i było mi się ciężko przyzwyczaić, teraz nie wyobrażam sobie jej nie nosić, ale to jest kwestia przyzwyczajenia, jak jej nie mam na palcu bo zdejmuję do kąpieli albo jak robię ciasto które trzeba ugniatać rękoma i jak zapomnę ją ubrać ponownie, to mam wrażenie że ją zgubiłam, a tego bym sobie nie wybaczyła. Mój mąż też nosi. Ja oprócz obrączki noszę też zaręczynowy. Moi rodzice nie noszą, bo są im już za małe. Każdy interpretuje to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
jkl13 Re: Obrączka 13.05.10, 09:33 Noszę cały czas, nigdy nie ściagam, podobnie mój mąż. On to nawet nie może jej ściągnąć, bo przytył, paluszki mu zgrubiały i nie da rady jej ściągnąć Więc nawet gdy jest w delegacjach, to jestem spokojna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mara_jade73 Re: Obrączka 13.05.10, 09:49 Noszę, zdejmuje na noc i wkładam po porannym makijażu. Zdejmuje czasem do czynności w których mam upaprać ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.konserwa Re: Obrączka 13.05.10, 23:33 Noszę zawsze, w zasadzie w niczym mi nie przeszkadza. Gdyby przeszkadzała to bym zdjęła. Raz jedynie zdjęłam (razem z kompletem pierścionków) wcierając w siebie jakieś mazidło i położyłam nieopatrznie w zasięgu bardzo młodocianego potomstwa. Uczynne potomstwo sprzątnęło i znalazłam przekopując kosz na śmieci Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Obrączka 13.05.10, 23:51 Zależy, co znaczy "stale" Noszę, ale czasem na chwilę zdejmuję - balsam, krem do rąk, te sprawy. Albo jak piłuję paznokcie, bo potrafię niechcący porysować. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Obrączka 14.05.10, 03:45 Szczerze powiedziawszy bralismy slub bez obraczek. Jestesmy juz sporo lat po slubie i wciaz normalnie funkcjonujemy bez nich. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Obrączka 14.05.10, 15:44 Bez obrączki czuje sie conajmniej dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś