kocianna 29.07.10, 08:41 Odchodzi mój szef, dobry, uczciwy, życzliwy człowiek. Zespół jest z nim per "panie dyrektorze" i kazali mi wymyśleć dla niego życzenia, a ja zupełnie nie wiem, co napisać???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vefa Re: życzenia dla szefa 29.07.10, 14:53 Odchodzi. Ale gdzie? Na emeryturę czy do lepszej pracy? Bo to by miało znaczenie. Może zrób mały 'wywiad' w firmie - co myślą o nim inni, jak o nim mówią, czy będzie im go brakowało, jeśli tak to dlaczego... I może zacytuj kilka bardziej wyszukanych opinii. Tak na początek. Potem możesz dodać coś typu: - że był zawsze dla Was wzorem, inspiracją, motywował - że go podziwialiście - że ceniliście jego rady i sugestie I życzenia... zdrowia, powodzenia, inspiracji, siły w dalszym życiu, aby chciał jeszcze tak dobrze kierować ludźmi jak to robił dotychczas... A to ma być 'powiedziane' czy napisane i 'przekazane'? Daj więcej szczegółów to może coś sklecimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: życzenia dla szefa 29.07.10, 16:25 dzięki Już napisałam Napisałam tak po prostu, po ludzku, bardzo osobiście, i chyba się spodobało. Zespołowi, bo szef dostanie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
go4itdegree Re: życzenia dla szefa 03.08.10, 17:27 Spróbuj tych: Życzenia urodzinowe, życzenia dla szefa Odpowiedz Link Zgłoś