pomerencza 20.05.11, 08:34 4 dni głodówki i nawet na krupnik mam ochotę czyjaś babcia mawiała, ze nie ma niesmacznych potraw, są tylko za wcześnie podane i ten właśnie krupnik na ten przykład był zawsze o 4 dni za szybko podany lubicie głodówki? Ja nie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaalineczka Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 08:46 a z jakiego powodu ta glodowka byla ? Odpowiedz Link Zgłoś
pomerencza Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 09:45 nie "była" a cały czas trwa ósemkę chirurgicznie wyrwałam, szczękoscisk mam od poniedziałku, i nawet jakbym chciała coś zjeść, to nie potrafię, od zup kremów mnie odrzuca, wypiłam przez słomkę 2 jogurty od poniedziałku, więc nie wiem czy się liczy jako głodówka szacuje że za około tydzień będę w stanie zjeść zupę ajk człowiek, za dwa tygodnie frytki i gofra na razie 3kg w dół, wcale nie zamierzone, bo moja waga byłą dobra, teraz chodze wklęsła - chodzę, bo do wczoraj tylko leżałam Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 09:55 a to texz mialam takie rewelacje po wyrwaniu jednej z osemek jakies 9 lat temu. tydzien czasu nie moglam nic normalnie jesc, ale na sile pchalam w siebie kasze manna, pomimo szczekoscisku. to straszne, jak nie mozna ust otworzyc, wiec wiem,jak to jest wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 12:48 Koktajle sobie rób i soki.Mleko /mleko sojowe zmiksowane z truskawkami plus 2 łyzki pszennych kielkow, sok pomidorowy, soki z marchwi, jablek,selera. Ja tak moge z tydzien.I z pewnoscia ostatnie o czym wowczas marze to krupnik. Po 3 dniach glodowki czlowiek jest jak nowo narodzony. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 08:50 eee - mam pierwszą trzydniówkę za sobą i stwierdzam że nie jest tak źle jak się spodziewałam. Pierwszy dzień był najgorszy. Potem to w zasadzie.... nudno było. Człowiek sobie nie zdaje sprawy, ile czasu poświęca dziennie na jedzenie: najpierw wymyśleć co ugotować, co kupić, potem to wykonać. Jakoś tego mi było brak Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 09:00 glodowka to nie dla mnie. zreszta w jakim celu mialabym ja stosowac? jadam niewiele, odchudzac sie nie mam z czego, wiec sensu zadnego nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
chusteczka4 Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 09:11 Ja na pewno nie zrobiłabym sobie głodówki Odpowiedz Link Zgłoś
jklk Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 10:02 Współczuję! Ale krupnik to zły przykład, przecież to najlepsza zupa na świecie! Mniam mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
pomerencza Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 10:13 najlepszą zupą na swiecie jest szczawiowa z jajkiem, jakbyś nie wiedziała Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 12:07 Najlepsz to taka na czasie teraz -szparagowa A tak na marginesie....Jak tylko skonczę KP to zaliczę 5dniową głodówkę.Ja dla wagi.Przyda mi się trochęChoć i tak od ok2mcy jestem na diecie MŻ Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 14:27 Współczuję Wyrwanie ósemki czeka mnie za miesiąc, ciekawe jak będzie... A co do jedzenia - lody też mogą pomóc, jak masz szczękościsk, to sobie je lekko rozpuszczaj i przez rurkę, jak shake w Macu. Odpowiedz Link Zgłoś