Dodaj do ulubionych

4 dni głodówki ...

20.05.11, 08:34
4 dni głodówki i nawet na krupnik mam ochotęsmile

czyjaś babcia mawiała, ze nie ma niesmacznych potraw, są tylko za wcześnie podane
i ten właśnie krupnik na ten przykład był zawsze o 4 dni za szybko podany smile

lubicie głodówki? Ja nie !
Obserwuj wątek
    • czarnaalineczka Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 08:46
      a z jakiego powodu ta glodowka byla ?
      • pomerencza Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 09:45
        nie "była" a cały czas trwa
        ósemkę chirurgicznie wyrwałam, szczękoscisk mam od poniedziałku, i nawet jakbym chciała coś zjeść, to nie potrafię, od zup kremów mnie odrzuca, wypiłam przez słomkę 2 jogurty od poniedziałku, więc nie wiem czy się liczy jako głodówka smile
        szacuje że za około tydzień będę w stanie zjeść zupę ajk człowiek, za dwa tygodnie frytki i gofra smile
        na razie 3kg w dół, wcale nie zamierzone, bo moja waga byłą dobra, teraz chodze wklęsła - chodzę, bo do wczoraj tylko leżałam
        • deodyma Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 09:55
          a to texz mialam takie rewelacje po wyrwaniu jednej z osemek jakies 9 lat temu.
          tydzien czasu nie moglam nic normalnie jesc, ale na sile pchalam w siebie kasze manna, pomimo szczekoscisku.
          to straszne, jak nie mozna ust otworzyc, wiec wiem,jak to jestbig_grin
          wspolczuje.
        • lola211 Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 12:48
          Koktajle sobie rób i soki.Mleko /mleko sojowe zmiksowane z truskawkami plus 2 łyzki pszennych kielkow, sok pomidorowy, soki z marchwi, jablek,selera.
          Ja tak moge z tydzien.I z pewnoscia ostatnie o czym wowczas marze to krupniksmile.
          Po 3 dniach glodowki czlowiek jest jak nowo narodzony.
    • nihiru Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 08:50
      eee - mam pierwszą trzydniówkę za sobą i stwierdzam że nie jest tak źle jak się spodziewałam. Pierwszy dzień był najgorszy. Potem to w zasadzie.... nudno byłosmile. Człowiek sobie nie zdaje sprawy, ile czasu poświęca dziennie na jedzenie: najpierw wymyśleć co ugotować, co kupić, potem to wykonać. Jakoś tego mi było braksmile
    • deodyma Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 09:00
      glodowka to nie dla mnie.
      zreszta w jakim celu mialabym ja stosowac?
      jadam niewiele, odchudzac sie nie mam z czego, wiec sensu zadnego nie widze.
    • chusteczka4 Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 09:11
      Ja na pewno nie zrobiłabym sobie głodówki
      • pomerencza Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 09:49
        a jakbyś wyjścia nie miała?
        • jklk Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 10:02
          Współczuję!
          Ale krupnik to zły przykład, przecież to najlepsza zupa na świecie! Mniam mniam!
          • pomerencza Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 10:13
            najlepszą zupą na swiecie jest szczawiowa z jajkiem, jakbyś nie wiedziała tongue_out
            • ylunia78 Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 12:07
              Najlepsz to taka na czasie teraz -szparagowatongue_out
              A tak na marginesie....Jak tylko skonczę KP to zaliczę 5dniową głodówkę.Ja dla wagi.Przyda mi się trochęwinkChoć i tak od ok2mcy jestem na diecie MŻsmile
    • thegimel Re: 4 dni głodówki ... 20.05.11, 14:27
      Współczujęsad Wyrwanie ósemki czeka mnie za miesiąc, ciekawe jak będzie...
      A co do jedzenia - lody też mogą pomóc, jak masz szczękościsk, to sobie je lekko rozpuszczaj i przez rurkę, jak shake w Macu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka