Dodaj do ulubionych

Piekne Rzesy

23.05.11, 07:16
Witam , podpowicie czy warto sobie zrobic takie piekne rzesy ? Piekne emamy miala ktoras to cudo zrobione w salonie tzw. przedluzanie zageszczanie rzes . Podzielcie sie spostrzezeniami za i przeciw , widze nieraz u dziewczyn efekt piekny tylko co pozniej z wlasnymi ? hmmmm
Obserwuj wątek
    • nangaparbat3 Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 08:24
      Czy naprawdę kryptoreklama musi być aż tak prostacka? Może warto ruszyć główką, a nie tylko trzepotać sztucznymi rzesami?
      • gazeta_mi_placi Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 08:28
        Niedawno tak bardzo broniłyście ulotkarzy, a przecież kryptoreklama to to samo tyle, że w internecie.
        Kaja też może być uczciwie pracującą mamą małego dziecka bez możliwości pracy na chwilę obecną gdzie indziej, miejcie szacunek do każdej pracy.
        • kaja813 Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 09:10
          Hej , dziewczyny co z wami pytam bo mam ochote sie troche odmienic . Niewiem czemu mnie atakujecie . Ps. a tak jestem mama i pracuje i mam synka dla ciekawskich . WREDNYM ZAZDROSNYM BABA MOWIMY NIEEEEEEEEEEEEEEEE
          • ty-i-ja-razy-dwa Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 09:20
            Ja w zeszłym roku przedłużałam rzęsy. Wyjeżdżałam na wakacje i chciałam mieć piękne rzęsy, nie musieć ich codziennie malować.
            Po wyjściu z gabinetu byłam w szoku. Miałam piękne, grube i długie rzęsysmile NA wakacjach nie musiałam mysleć o makijażu. Moja radość trwała tylko 3 tygodnie. Rzęsy zaczęły wypadać i trzeba było iść na uzupełnienie. Wywaliłam znowu sporo kasy ale rzęsy miałam znowu piękne. Trzymały sie około 2 tygodni. Żeby był efekt trzeba było znowu iść uzupełniać a mi po prostu szkoda było kasy.
            Każdą rzęsę, która wypadła opłakiwałam. W końcu straciłam wszytskie sad A moje własne miały może z 2mm długości. Chodziłam w ciemnych okularach bo się wstydziłam. Zainwestowałam w dobrą odżywkę Diora i zaczęły mi odrastać.
            Ale ile nerwów i kasy straciłam to moje! Nigdy więcej przedłużania rzęs.
            Teraz używam olejku rycynowego i też robią się piękne rzęsysmile
          • mia_siochi Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 09:34
            Czego mamy ci niby zazdroscić?
            • kaja813 Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 10:03
              Tak sobie mysle , czemu wypowiadaja sie w danym temacie osoby ktore niemaja nic do powiedzenia poza atakiem , i ocenianiem innych . NIEZNAM SIE TO ATAKUJE MYSL PRZEWODNIA WIDZE TUTEJ
              • mia_siochi Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 10:09
                TUTEJ myślą przewodnią nie są sztuczne rzęski, tipsunie i bląd tongue_out włoski.
                A nawet jak są, to my je nosimy w z klasą big_grin
                • kaja813 Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 10:35
                  Z klasa to ty raczej niemasz nic wspolnego . Zaczepiasz zeby sie podroczyc a niemasz nic do powiedzenia
    • nigdywzyciu81 Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 10:47
      Mialam raz zrobione i to byl pierwszy i ostatni raz. Teoretyczne resy te powinny utrzymywac sie okolo 3 - 4 tyg. W prakrtyce wygladalo to tak ze, po tygodniu polowa wypadla...po dwoch milalam piec dlugich rzes po jednej stronie a po drugiej 10...i kazda powykrecana w inna strone. Wygladalo to komicznie. O wiele wygodniejsza i tansza opcja sa rzesy doklejane, ktore zdejmujesz na noc
    • majowadusza Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 11:16
      moja przyjaciółka intensywnie sobie dokleja. Jednak jej się dobrze trzymają w przeciwiewństwie do w/w przykładów. Dokleja sobie raz na dwa miesiące. Oczy nabrały wyrazistości i wygląda to dość ciekawie.
      Wg. mnie to oferta dla tych co mają swoje rzęski słabiotkie i króciutkie lub na okazje. Ja osobiście sobie tego nie zrobię bo źle bym się czuła, zresztą do siebie mam większy stosunek krytycyzmu co do innych więc czułabym się ... głupio.
      • kaja813 Re: Piekne Rzesy 23.05.11, 11:26
        witam , dzieki dziewczyny za opinie . Jednak lepiej miec swoje srednie niz pozniej ich nie posiadac hehe bardzo dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka