Dodaj do ulubionych

Wątki The Best Of 2011

31.12.11, 13:51
Jakie wątki na emamie były Waszym zdaniem the best?
Co Was rozśmieszyło,zszokowało,wzruszyło,wkurzyło...?
Jakiś wątek szczególnie?

Przy okazji udanej nocy i wszystkiego Naj w Nowym Rokusmile
Obserwuj wątek
    • 18_lipcowa1 Re: Wątki The Best Of 2011 31.12.11, 14:25
      ja tak na szybko
      to pamietam wątek tej pani co dzieci do teściów ciaga
      a oni nią i jej dziecmi pomiatają jak szmatami
      • bi_scotti Re: Wątki The Best Of 2011 31.12.11, 16:13
        Cala historia JJ-costam i jej syna narkomana, ex-meza z Saudi Arabia etc. Super story.
    • goodnightmoon Re: Wątki The Best Of 2011 31.12.11, 20:44
      Popłakałam się, czytając wątek Wyrodnej Synowej o Świętach u teściów.
      Również się popłakałam, ale ze śmiechu, w wątku o karmieniu piersią (tym z wierszykami) smile
    • czarnaalineczka Re: Wątki The Best Of 2011 31.12.11, 20:55
      watek matki ktora przez zla tesciowa nie zobaczyla miny swojej coreczki jedzacej marcheweczke big_grin
      • annie_laurie_starr Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 00:29
        Bylo cos takiego, ze laska przypalala stroza osiedlowego ze zmiany nocnej na uzywaniu kompa do celow prywatnych w czasie pracy i postarala sie o jego wywalenie z pracy. Moim zdaniem byla to jednostka mocno zaburzona, ta laska znaczy sie, nie stroz.
        • goodnightmoon że co??? 01.01.12, 00:55
          annie_laurie_starr napisała:

> laska przypalala stroza osiedlowego ze zmiany nocnej na uzywaniu kompa do celow prywatnych w czasie pracy i postarala sie o jego wywalenie z pracy

Boże, naprawde było coś takiego???

Ja kiedyś wyczytałam w "kolorowym magazynie" o correct zachowaniu w biurze, było między innymi o korzystaniu z poczty elektronicznej. "Jeśli chcesz wysłać prywatnego e-maila ze służbowego komputera, musisz najpierw uzyskać zgodę szefa" big_grin

Już sobie wyobrażam minę swojego wiecznie zajętego szefa, kiedy wchodzę i zadaje mu takie pytanie ... z pewnością wezwałby pogotowie psychiatryczne!
          • annie_laurie_starr Re: że co??? 01.01.12, 01:15
            goodnightmoon , w USA byla taki "kejs", ze pan Bloomberg usunal z pracy goscia, ze czytanie strony NYT czy tez innego czasopisma. Gosc sie odwolal i sad ustalil, ze pracownik ma prawo do zerkniecia na Internet, wyslania maila tak jak ma prawo zadzownic do zony w czasie pracy i zapytac co bedzie na obiad. Chodzi o to, ze takie rzeczy nalezy robic z umiarem. Kilka minut w sieci to nie przestepstow, ale cale godziny to juz niestety kwalifikuje sie do jakichs powaznych sankcji.
          • chipsi Re: że co??? 02.01.12, 13:00
            Ten "kolorowy magazyn" musiał czytać facet, do którego koleżanka wysłała cv mailem z pracy, ten ją zaprosił na rozmowę kwalifikacyjną i zbeształ ze oszukuje pracodawcę itd bo wysyła prywatne maile w godzinach pracy big_grin
            • zefirek1612 Re: że co??? 02.01.12, 13:15
              pamiętam ten wątek!
              broniłam tego stróża jak lew!
      • czar_bajry Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 14:46
        Podpinam siębig_grin
        • moofka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 14:49
          watek o leniwej bratowej tadreko,
          czyli chlop wspolczujacy bratu leniwej zony, co siedzi z dwulatkiem w domu i nie chce do roboty smile
          do najciekawszych watkow powinny byc dokonczenia po czasie, ciekawa jestem co u nich teraz smile
    • kinga.zielonka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 00:35
      Wątek matki, która zastanawiała się, czy córka powinna zrezygnować z zajęć angielskiego na rzecz zajęć sportowych (nie mogła ich pogodzić). I że 90% ematek było zdania, żeby zrezygnowała z angielskiego. Bo po co ośmiolatce angielski; języka nauczy się w liceum; języka można uczyć się potem, na razie jej się nie przyda; zdrowy kręgosłup ważniejszy od angielskiego; "lepiej mieć dziecko pokrzywione, ale władające językami?!" i takie argumenty...
      • annie_laurie_starr Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 00:38
        Wiesz ja bym sie nawet zgodzila z ematkami, bo pochodze z czasu komuny i angielskiego zaczelam sie uczyc w liceum. Angielski znam biegle tak, ze moge pisac eseje naukowe bez problemu. Za to sportowo jestem kiepska.
        • kinga.zielonka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 01:01
          Ja jestem sportowym amatorem, a prace naukowe piszę w dwóch językach (piszę, nie - mogłabym pisać). Byłam w szoku w tamtym wątku - panna uczęszczała na dwoje zajęć sportowych i jedne językowe - na szali leżał angielski vs. JEDNE z zajęć sportowych.
      • deszcz.ryb Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 01:06
        A ja w tym przypadku zgodzę się z ematkami - dziecięciem będąc uczyłam się angielskiego. Guzik się nauczyłam wink [opanowałam jakąś ilość słówek i tyle]. Najlepszym motywatorem do nauki tego języka okazał się fakt, że wszystkie fajne gry komputerowe i cały Internet jest po angielsku. W związku z tym uczyłam się tego języka z własnej i nieprzymuszonej woli [jakoś od 14-15 roku życia] ze słownikiem w ręku - poszło błyskawicznie.

Tak szczerze mówiąc - to po co ośmiolatce angielski? tongue_out Ani na Internecie porządnie nie posiedzi, ani nie pogada z koleżankami z Anglii [chyba, że jakieś ma, wtedy ok. ale większość dzieci nie ma angielskich znajomych]. Wydaje mi się, że sprawność sportowa bardziej takiemu dziecku się przyda [a przynajmniej większości dzieci]. Albo cokolwiek innego. Ale taki dzieciak nie używa angielskiego na co dzień. To po co mu on?
        • annie_laurie_starr Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 01:12
          Well, kinga.zielonka, stwierdzenie, ze "moge pisac eseje naukowe" nie oznacza, ze ich nie pisze.
          Ale Ty chyba lubisz czuc sie lepsza od innych, wiec jesli moje "moge pisac" Ci to umozliwia to prosze bardzo.
          • wioskowy_glupek Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 12:56
            Wątek o marcheweczce podanej przez teściową... THE BEST OF !!!
            • kotka.zielonooka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 16:11
              Dajcie link- do tej marcheweczki smile
              • czarnaalineczka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 17:08
                forum.gazeta.pl/forum/w,567,127515042,127515042,moja_mama_pierwsze_razy_niemowlaka_przesadzam_.html
                • spicy_orange Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 17:12
                  szybka jesteś wink myślałam, że będzie ciężko to wygrzebać
                  • czarnaalineczka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 17:21
                    mam w ulubionych smile
              • spicy_orange Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 17:11
                będzie ciężko, ale powiem ci, że wątek fajny był big_grin

niestety mnie osobiście nic szczególnego się nie zapamiętało. W nowym roku co lepsze kwiatki będę zapisywać w zakładkach wink
            • goodnightmoon Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 22:38
              Pewnie podpadnę co niektórym na emamie, ale zgadzam sie z autorką "marchewkowego" wątku - zabiłabym każdego, kto by mnie pozbawił zobaczenia miny mojego dziecka, jak pierwszy raz kosztuje marchewki. Dla mnie był to widok bezcenny!
    • lolinka2 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 12:50
      hit równiutko sprzed roku Noworoczny obiad

to ta pani, przez której wątek o pierdółce należy się przeorać ze słownikiem w ręce smile smile smile
      • foro-estupido Re: Wątki The Best Of 2011 02.01.12, 13:29
        Pomóżcie
        Pani od obiadu noworocznego jest dla mnie h(k)item!!!!

NIE MAM WIĘCEJ PYTAŃ......

OJP?!
    • lilly_about Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 12:54
      Wątek o piesku sąsiadów, co to pani pranie na balkonie obsikiwał.
    • kosheen4 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 13:07
      nie pamiętam czy to była emama czy jakieś pokrewne, ale osłabiło mnie przekonanie i batalia prowadzona przez jednego miłośnika antycznej motoryzacji o tym, że dziecko w samochodzie nie musi jeździć w foteliku.
    • xxe-lka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 14:59
      Mi utknęła w pamięci mamanastolatki czy jakoś tak - opisująca problemy z nastoletnią córką dość szczegółowo - masakra jakaś to była i chyba podpucha jednak
      • rosapulchra-0 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 16:06
        IHMO ta historia była prawdziwa.
        • xxe-lka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 18:22
          ale tam było znacznie więcej niż jedna historia, i co kolejna to "ciekawsza"
          • rosapulchra-0 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 18:25
            To był ciąg problemów, dość spójny, żeby był fake'm.
    • nangaparbat3 Ten jest The Best Of 2011 01.01.12, 17:35
      A dla mnie ten własnie wątek pobił rekord idiotyzmu - nie kumam takich rankingów, po co i dlaczego, i czemu to miałoby służyć poza głupimi chichotami po kątach.
    • deodyma Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 17:54
      a mnie zaden nie utkwil w pamieci, czyli watki wcale nie byly az takie THE BEST.
    • mabingo Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 18:10
      Wszystkie wątki lilki 69. Są jednakowo denne.
    • przeciwcialo Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 18:50
      Nie wiem czy na ematce to było ale miała dziewczyna problem że bratowa ukradła jej wymarzone dla dziecka imię. No i histeria była bo bratowa imie ukradła.
      • heca7 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 19:12
        Wątek ślubny Zia! zapomniałyście suspicious
    • joxanna Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 22:23
      był czas, że śledziłam sprawy forumki, która mieszka daleko od cywilizacji, zamknięta w domu przez męża, który nawet kawę trzyma w samochodzie i jej wydziela. Jakoś mi się to wydało naciągane, ale ona ciągnęła kilka wątków. No, nie było to śmieszne, ale jakoś tak absurdalne, że mnie zadziwiało.

A teraz ciągle intryguje mnie sprawa Zaginionych Sąsiadów suellensmile
      • imogen0 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 22:28
        joxanna napisała:

> był czas, że śledziłam sprawy forumki, która mieszka daleko od cywilizacji, zam
        > knięta w domu przez męża, który nawet kawę trzyma w samochodzie i jej wydziela.
        > Jakoś mi się to wydało naciągane, ale ona ciągnęła kilka wątków. No, nie było
        > to śmieszne, ale jakoś tak absurdalne, że mnie zadziwiało.

Też pamiętam ten wątek.
        I ciekawy wątek chyba o Złotych żniwach Grossa
        >
        > A teraz ciągle intryguje mnie sprawa Zaginionych Sąsiadów suellensmile

Też czekam co dalej...
    • 3.14-roman Jeżeli którejś z Wam się nudzi 02.01.12, 00:01
      Tutaj kolekcja różnych durnych i niedurnych wątków. Odpowiednio poskracane i częściowo posortowane. Nie wszystkie z ematki i nie wszystkie z 2011.

Genezy nazwy tej serii nie będę wyjaśniać, bo tu mogą być nieletnie dzieci emam smile

Pierwsza część

Druga część

Trzecia część

Czwarta część

Piąta część

Szósta część

Tak, w ogóle, to ja mam stanowczo za dużo wolnego czasu smile

• joxanna Re: Jeżeli którejś z Wam się nudzi 02.01.12, 21:04
        3,14 roman, to przez Ciebie moje dzieci nie mogą spać!smilesmilesmile
    • chipsi Re: Wątki The Best Of 2011 02.01.12, 13:06
      Jakoś mi utknął w pamięci wątek o dziewczynie do której miało przyjechać szwagrostwo ale tajemnicą było kiedy, ona nie mogła zadzwonić i zapytać bo teściowa zabroniła i musiała przez kilka tygodni czekać na "niezapowiedzianych" gości z wystawnym obiadem.
      • foro-estupido Re: Wątki The Best Of 2011 02.01.12, 13:21
        Chyba tylko o zniknięciu sąsiadów....A tak poza tym to wątki czytam,napiszę coś...ale żebym zapamiętywała?Nie czuję takiej potrzeby.
    • rulsanka Re: Wątki The Best Of 2011 03.01.12, 00:15
      Wątek o kulkach analnych czyli wrednej sąsiadce, która stuka specjalnie w godzinach przed ciszą nocną
      Wątek o pół jabłuszeczka bez skórki (skórka dla królika....) i szyneczce dla mężusia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka