imogen0 31.12.11, 13:51 Jakie wątki na emamie były Waszym zdaniem the best? Co Was rozśmieszyło,zszokowało,wzruszyło,wkurzyło...? Jakiś wątek szczególnie? Przy okazji udanej nocy i wszystkiego Naj w Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: Wątki The Best Of 2011 31.12.11, 14:25 ja tak na szybko to pamietam wątek tej pani co dzieci do teściów ciaga a oni nią i jej dziecmi pomiatają jak szmatami Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Wątki The Best Of 2011 31.12.11, 16:13 Cala historia JJ-costam i jej syna narkomana, ex-meza z Saudi Arabia etc. Super story. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Wątki The Best Of 2011 31.12.11, 20:44 Popłakałam się, czytając wątek Wyrodnej Synowej o Świętach u teściów. Również się popłakałam, ale ze śmiechu, w wątku o karmieniu piersią (tym z wierszykami) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Wątki The Best Of 2011 31.12.11, 20:55 watek matki ktora przez zla tesciowa nie zobaczyla miny swojej coreczki jedzacej marcheweczke Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 00:29 Bylo cos takiego, ze laska przypalala stroza osiedlowego ze zmiany nocnej na uzywaniu kompa do celow prywatnych w czasie pracy i postarala sie o jego wywalenie z pracy. Moim zdaniem byla to jednostka mocno zaburzona, ta laska znaczy sie, nie stroz. Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon że co??? 01.01.12, 00:55 annie_laurie_starr napisała: > laska przypalala stroza osiedlowego ze zmiany nocnej na uzywaniu kompa do celow prywatnych w czasie pracy i postarala sie o jego wywalenie z pracy Boże, naprawde było coś takiego??? Ja kiedyś wyczytałam w "kolorowym magazynie" o correct zachowaniu w biurze, było między innymi o korzystaniu z poczty elektronicznej. "Jeśli chcesz wysłać prywatnego e-maila ze służbowego komputera, musisz najpierw uzyskać zgodę szefa" Już sobie wyobrażam minę swojego wiecznie zajętego szefa, kiedy wchodzę i zadaje mu takie pytanie ... z pewnością wezwałby pogotowie psychiatryczne! Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: że co??? 01.01.12, 01:15 goodnightmoon , w USA byla taki "kejs", ze pan Bloomberg usunal z pracy goscia, ze czytanie strony NYT czy tez innego czasopisma. Gosc sie odwolal i sad ustalil, ze pracownik ma prawo do zerkniecia na Internet, wyslania maila tak jak ma prawo zadzownic do zony w czasie pracy i zapytac co bedzie na obiad. Chodzi o to, ze takie rzeczy nalezy robic z umiarem. Kilka minut w sieci to nie przestepstow, ale cale godziny to juz niestety kwalifikuje sie do jakichs powaznych sankcji. Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: że co??? 02.01.12, 13:00 Ten "kolorowy magazyn" musiał czytać facet, do którego koleżanka wysłała cv mailem z pracy, ten ją zaprosił na rozmowę kwalifikacyjną i zbeształ ze oszukuje pracodawcę itd bo wysyła prywatne maile w godzinach pracy Odpowiedz Link Zgłoś
zefirek1612 Re: że co??? 02.01.12, 13:15 pamiętam ten wątek! broniłam tego stróża jak lew! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 14:49 watek o leniwej bratowej tadreko, czyli chlop wspolczujacy bratu leniwej zony, co siedzi z dwulatkiem w domu i nie chce do roboty do najciekawszych watkow powinny byc dokonczenia po czasie, ciekawa jestem co u nich teraz Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.zielonka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 00:35 Wątek matki, która zastanawiała się, czy córka powinna zrezygnować z zajęć angielskiego na rzecz zajęć sportowych (nie mogła ich pogodzić). I że 90% ematek było zdania, żeby zrezygnowała z angielskiego. Bo po co ośmiolatce angielski; języka nauczy się w liceum; języka można uczyć się potem, na razie jej się nie przyda; zdrowy kręgosłup ważniejszy od angielskiego; "lepiej mieć dziecko pokrzywione, ale władające językami?!" i takie argumenty... Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 00:38 Wiesz ja bym sie nawet zgodzila z ematkami, bo pochodze z czasu komuny i angielskiego zaczelam sie uczyc w liceum. Angielski znam biegle tak, ze moge pisac eseje naukowe bez problemu. Za to sportowo jestem kiepska. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga.zielonka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 01:01 Ja jestem sportowym amatorem, a prace naukowe piszę w dwóch językach (piszę, nie - mogłabym pisać). Byłam w szoku w tamtym wątku - panna uczęszczała na dwoje zajęć sportowych i jedne językowe - na szali leżał angielski vs. JEDNE z zajęć sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.ryb Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 01:06 A ja w tym przypadku zgodzę się z ematkami - dziecięciem będąc uczyłam się angielskiego. Guzik się nauczyłam [opanowałam jakąś ilość słówek i tyle]. Najlepszym motywatorem do nauki tego języka okazał się fakt, że wszystkie fajne gry komputerowe i cały Internet jest po angielsku. W związku z tym uczyłam się tego języka z własnej i nieprzymuszonej woli [jakoś od 14-15 roku życia] ze słownikiem w ręku - poszło błyskawicznie. Tak szczerze mówiąc - to po co ośmiolatce angielski? Ani na Internecie porządnie nie posiedzi, ani nie pogada z koleżankami z Anglii [chyba, że jakieś ma, wtedy ok. ale większość dzieci nie ma angielskich znajomych]. Wydaje mi się, że sprawność sportowa bardziej takiemu dziecku się przyda [a przynajmniej większości dzieci]. Albo cokolwiek innego. Ale taki dzieciak nie używa angielskiego na co dzień. To po co mu on? Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 01:12 Well, kinga.zielonka, stwierdzenie, ze "moge pisac eseje naukowe" nie oznacza, ze ich nie pisze. Ale Ty chyba lubisz czuc sie lepsza od innych, wiec jesli moje "moge pisac" Ci to umozliwia to prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 12:56 Wątek o marcheweczce podanej przez teściową... THE BEST OF !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.zielonooka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 16:11 Dajcie link- do tej marcheweczki Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaalineczka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 17:08 forum.gazeta.pl/forum/w,567,127515042,127515042,moja_mama_pierwsze_razy_niemowlaka_przesadzam_.html Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 17:12 szybka jesteś myślałam, że będzie ciężko to wygrzebać Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 17:11 będzie ciężko, ale powiem ci, że wątek fajny był niestety mnie osobiście nic szczególnego się nie zapamiętało. W nowym roku co lepsze kwiatki będę zapisywać w zakładkach Odpowiedz Link Zgłoś
goodnightmoon Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 22:38 Pewnie podpadnę co niektórym na emamie, ale zgadzam sie z autorką "marchewkowego" wątku - zabiłabym każdego, kto by mnie pozbawił zobaczenia miny mojego dziecka, jak pierwszy raz kosztuje marchewki. Dla mnie był to widok bezcenny! Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 12:50 hit równiutko sprzed roku Noworoczny obiad to ta pani, przez której wątek o pierdółce należy się przeorać ze słownikiem w ręce Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: Wątki The Best Of 2011 02.01.12, 13:29 Pomóżcie Pani od obiadu noworocznego jest dla mnie h(k)item!!!! NIE MAM WIĘCEJ PYTAŃ...... OJP?! Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 12:54 Wątek o piesku sąsiadów, co to pani pranie na balkonie obsikiwał. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 13:07 nie pamiętam czy to była emama czy jakieś pokrewne, ale osłabiło mnie przekonanie i batalia prowadzona przez jednego miłośnika antycznej motoryzacji o tym, że dziecko w samochodzie nie musi jeździć w foteliku. Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 14:59 Mi utknęła w pamięci mamanastolatki czy jakoś tak - opisująca problemy z nastoletnią córką dość szczegółowo - masakra jakaś to była i chyba podpucha jednak Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 16:06 IHMO ta historia była prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 18:22 ale tam było znacznie więcej niż jedna historia, i co kolejna to "ciekawsza" Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 18:25 To był ciąg problemów, dość spójny, żeby był fake'm. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Ten jest The Best Of 2011 01.01.12, 17:35 A dla mnie ten własnie wątek pobił rekord idiotyzmu - nie kumam takich rankingów, po co i dlaczego, i czemu to miałoby służyć poza głupimi chichotami po kątach. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 17:54 a mnie zaden nie utkwil w pamieci, czyli watki wcale nie byly az takie THE BEST. Odpowiedz Link Zgłoś
mabingo Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 18:10 Wszystkie wątki lilki 69. Są jednakowo denne. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 18:50 Nie wiem czy na ematce to było ale miała dziewczyna problem że bratowa ukradła jej wymarzone dla dziecka imię. No i histeria była bo bratowa imie ukradła. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 19:12 Wątek ślubny Zia! zapomniałyście Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 22:23 był czas, że śledziłam sprawy forumki, która mieszka daleko od cywilizacji, zamknięta w domu przez męża, który nawet kawę trzyma w samochodzie i jej wydziela. Jakoś mi się to wydało naciągane, ale ona ciągnęła kilka wątków. No, nie było to śmieszne, ale jakoś tak absurdalne, że mnie zadziwiało. A teraz ciągle intryguje mnie sprawa Zaginionych Sąsiadów suellen Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Wątki The Best Of 2011 01.01.12, 22:28 joxanna napisała: > był czas, że śledziłam sprawy forumki, która mieszka daleko od cywilizacji, zam > knięta w domu przez męża, który nawet kawę trzyma w samochodzie i jej wydziela. > Jakoś mi się to wydało naciągane, ale ona ciągnęła kilka wątków. No, nie było > to śmieszne, ale jakoś tak absurdalne, że mnie zadziwiało. Też pamiętam ten wątek. I ciekawy wątek chyba o Złotych żniwach Grossa > > A teraz ciągle intryguje mnie sprawa Zaginionych Sąsiadów suellen Też czekam co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Jeżeli którejś z Wam się nudzi 02.01.12, 00:01 Tutaj kolekcja różnych durnych i niedurnych wątków. Odpowiednio poskracane i częściowo posortowane. Nie wszystkie z ematki i nie wszystkie z 2011. Genezy nazwy tej serii nie będę wyjaśniać, bo tu mogą być nieletnie dzieci emam Pierwsza część Druga część Trzecia część Czwarta część Piąta część Szósta część Tak, w ogóle, to ja mam stanowczo za dużo wolnego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: Jeżeli którejś z Wam się nudzi 02.01.12, 21:04 3,14 roman, to przez Ciebie moje dzieci nie mogą spać! Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Wątki The Best Of 2011 02.01.12, 13:06 Jakoś mi utknął w pamięci wątek o dziewczynie do której miało przyjechać szwagrostwo ale tajemnicą było kiedy, ona nie mogła zadzwonić i zapytać bo teściowa zabroniła i musiała przez kilka tygodni czekać na "niezapowiedzianych" gości z wystawnym obiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: Wątki The Best Of 2011 02.01.12, 13:21 Chyba tylko o zniknięciu sąsiadów....A tak poza tym to wątki czytam,napiszę coś...ale żebym zapamiętywała?Nie czuję takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: Wątki The Best Of 2011 03.01.12, 00:15 Wątek o kulkach analnych czyli wrednej sąsiadce, która stuka specjalnie w godzinach przed ciszą nocną Wątek o pół jabłuszeczka bez skórki (skórka dla królika....) i szyneczce dla mężusia Odpowiedz Link Zgłoś