mozyna Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 06.04.12, 23:08 clooney? skoro na aktorow zeszlo w realu tez sie dobrze trzyma, nie tylko na zdjeciu wymienilabym inne nazwiska, ale to nie sa osoby tak slawne Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 06.04.12, 23:17 Adrien Brody, Robert de Niro, Al Pacino. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 06.04.12, 23:14 Nie wiem , czy najprzystojniejsi ale moj ideał zdecydowanie - Eric Bana , z naszego podwórka - Marcin Dorociński. Tak sie składa ze akurat aktorzy :p Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 06.04.12, 23:17 Jak juz przy aktorach głównie jestesmy to Sean Penn, brzydki i niegrzeczny chłopiec Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_moth Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 06.04.12, 23:22 Kiedyś gustowałam w gościach w typie Keanu Reeves, teraz zdecydowanie Bruce Willis - silny siłą mięśni wykształconą gdzies w jakies robocie fizycznej (niekoniecznie walka ze złymi gośćmi), niewymuskany, zawadiackie spojrzenie. Kręcą mnie tez ostatnio faceci w typie "macho" - prosty chłop z zasadami, odpowiedzialny. Nie trzeba mu mówić, ze rodzina jest ważna. Wady - lubi miec kobiety na boku Czuję tez miętę do pokręconych chudych facetów z problemami egzystencjalnymi, niezbyt pięknych, nie mylić z wymiętolonym intelektualistą czy bron boze artystą. Raczej buntownik, niezbyt odnajdujacy sie w rzeczywistosci, choc naturalnie potrafiący zarobic dużą kasę W domyśle - pokręcony, bo szuka tej jedynej i jeszcze nie znalazł, hehe. W tym typie Edward Norton t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-IC345HtpOqMWY1iKAKnl0cyi8tHVEjrOkC1ONCIHSTpo2_3I Fizycznie w sumie bez większego znaczenia, cechy charakteru i status społeczny sa największym afrodyzjakiem. Zbyt widoczna i "piękna" rzeżba ciała niezbyt mi sie podoba, widac ze goguś spędza dużo czasu na siłowni, chce sie podobać. Jak kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 06.04.12, 23:47 a i jeszcze jeden pewien znany piłkarz zdjęcie prosto z boiska, zarośnięta klata, włos pod pachą obecny bo w reklamie gatek zanadto wymuskany Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 12:53 Mruuu Ljunberg,też mnie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 01:07 Russell Crowe z czasów "Gladiatora", Vicent Cassel, Daniel Craig Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 07:15 bezdyskusyjnie Ralph Fiennes ostatnio wpadł mi też w oko Jean Dejardin Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 08:18 Sean Connery, a jego głos...mhmh i2.listal.com/image/851196/600full-sean-connery.jpg i z lat nastoletnich johny..ah..johny.. Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 09:33 Russell do L.A. Confidental ale ten głos... Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 08:35 Marcin Dorociński, Marek Bukowski Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 11:41 Wisniewski wersja z czarnymi wlosami. Domagarow jako Bohun.Za tym bym poleciala,a nie za Zeberkiem. Til Schweiger Boguslaw Linda i ofucer niemiecki z “Pianisty“ ciagle zapominam jego nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 12:11 dla mnie Brad Pitt, bardzo "w moim typie". Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 12:54 Mr Darcy,Drogo i Jon Snow. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 15:57 na ta chwile bezapelacyjnie nieodzalowany khal drogo. bardzo mi sie podobaja tez niepozabwieni pewnego lobuzerskiego uroku dean winchester oraz jax. a tak z aktorow to bardzo bardzo bardzo mi sie podoba johny deep. uwielbiam go. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo boski Cristiano :P 07.04.12, 16:06 o proszę, i nawet wie gdzie nalezy robić zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: boski Cristiano :P 07.04.12, 16:16 Chyba żartujesz.To jeden ze znanych całkowicie aseksualnych facetów. fuj Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: boski Cristiano :P 07.04.12, 16:17 I do tego jest prawdopodobnie gejem i się nie przyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: boski Cristiano :P 07.04.12, 16:26 Thorgalla co ty tam wiesz o męskiej urodzie, on jest uznawany za jednego z najprzystojniejszych piłkarzy swiata i nie bez powodu. A ten którego wymieniłas to nawet nie wiem co to za jeden Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: boski Cristiano :P 07.04.12, 16:41 >>on jest uznawany za jednego z najprzystojniejszych piłkarzy swiata I tu się zgodzę Skrzydłowy Manchester United, Cristiano Ronaldo został okrzyknięty przez czytelników brytyjskiego magazynu Gay Times, najseksowniejszym żyjącym facetem na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo re. 07.04.12, 16:49 hehe no i co z tego, że sie podoba kobietom nie wyklucza że może sie podobać również mężczyznom Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: boski Cristiano :P 07.04.12, 20:07 Oj tak, Crstiano to taki chodzący kicz, dla mnie z tej samej półk chodzącej tandety co agent Tomek Z najprzystojnejszych to Colin Firth, Sean Bean, szczególnie tak z 10-15 lat temu i Rusell z czasów Galdiatora, choć nie wiem czy tu jego głos mi nie zaburza oceny Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: boski Cristiano :P 08.04.12, 00:12 A mnie sie podoba i już!!! no i jeszcze Brad Pitt, im starszy tym przystojniejszy a panowie przez ciebie wymienieni -ani trochę Odpowiedz Link Zgłoś
chcesztomasz TEN laluś????????? błagam 07.04.12, 18:30 to juz ten z tyłu jest lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: TEN laluś????????? błagam 07.04.12, 19:01 o gustach sie nie dyskutuje, z resztą.....nie znacie się Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 16:24 Dla mnie przystojny był Gregory Peck w wieku ok. 40 lat czyli dość dawno. No i ta szlachetność charakteru dodawała mu urody. Odpowiedz Link Zgłoś
hexe28 Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 18:17 John Statham- taki niegrzeczny typ Odpowiedz Link Zgłoś
elawe77 Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 18:26 Sebastian Karpiel-Bułecka z Zakopower. Odpowiedz Link Zgłoś
igakinga Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 08.04.12, 22:53 O tak, tak, Zakopower główny jest super Odpowiedz Link Zgłoś
trendsetterka Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 18:26 Connery niczego sobie Eastwood - tak do wieku w Madison County, teraz już raczej nie I Andrzej Mleczko I boski Josh na deser - mmmmm.... www.google.com/search?q=josh+holloway&hl=pl&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&rlz=1I7SKPB_pl&prmd=imvnsol&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=uGmAT6CZF87dsgbv3J3aBA&ved=0CDAQsAQ&biw=1280&bih=610&sei=wGmAT_zCB4-SswaTpYTlBA Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 20:24 mi się kiedyś bardzo podobał Fernando Morientes Odpowiedz Link Zgłoś
hexe28 Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 23:10 Dodam jeszcze Jonathana Mayers'a za te usta (no i moim typie niegrzecznego chłopca ) Odpowiedz Link Zgłoś
anetuchap Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 07.04.12, 23:26 Ja jestem sztampowa,bo mi się podoba Brad Pitt,ale ostatnio zakochałam się w tym aktorze: www.filmweb.pl/person/Josh.Lucas#picture-11 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Oto chodzący ideał niejednej ematki :P 07.04.12, 23:52 Maślane spojrzenie, romantyczna mgła na obliczu, jednym słowem: ideał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
empirical Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 08.04.12, 00:18 Mi sie podoba Bukowski... Odpowiedz Link Zgłoś
chusteczka4 Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 08.04.12, 11:14 Kevin costner,johny deep, paul newman Odpowiedz Link Zgłoś
aguar Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 08.04.12, 18:29 Mi się też zawsze bardzo podobał Heath Ledger, odkąd go pierwszy raz zobaczyłam dawno temu w jakimś australijskim serialu fantasy, chyba pt. ROAR; potem śledziłam jego karierę i cieszyłam z jego sukcesów...aż do końca T_T Taki łobuzerski typ, z błyskiem w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
kasnova Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 08.04.12, 23:38 Jak dla mnie zdecydowanie Sebastian karpiel-Bułecka, a niegdyś uwielbiałam Davida Duchovnego - zwłaszcza jego usta... Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: najprzystojniejszy facet wg. emamy 08.04.12, 23:44 Jeden z niewielu blondynów który sprawia że zdejmuje majtki przez głowę. Podoba mi się w sensie seksualnym... Patrick Dempsey (a juz w okularach to cudo) Odpowiedz Link Zgłoś