zahara0 Re: Czy wypada...? 18.08.12, 02:46 Nie wypada. U nas w rodzinie mamy alergię na sierść psa, jedno z moich dzieci panicznie boi się psów a ja, tak jak Jowita, jestem bardzo wrażliwa na zapach psów. U twojego brata mogą być tacy goście jak my Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Czy wypada...? 18.08.12, 04:42 Do domu brata, jesli brat i jego zona sa z tym OK, to pewnie no problem ale co z kosciolem? Jesli to chrzciny to najwazniejsza czesc wydarzenia odbywa sie w kosciele - tam przeciez psa nie zabierzesz a przywiazac przed kosciolem na czas trwania chrztu i modlitw jakos chyba nie bardzo ... Zreszta jesli pies lekliwy to przywiazany przed kosciolem bedzie sie denerwowal. Chyba jednak wynajelabym dog-sitter. Co innego jakby to miala byc jakas 100% impreza domowa. Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Czy wypada...? 19.08.12, 10:26 Nie zabieramy jednak suni na przyjęcie, bo co prawda bratowa nie ma nic przeciwko temu, ale jak sie okazało chrzestny dziecko ma silna alergię na sierść psią więc no way. Podczas mszy Kesi zostanie w domu z mężem (on na mszę nie idzie) a później idziemy na godzinkę na przyjęcie, bo mąz idzie na noc do pracy. Pies zostanie w domu z moją znajomą. Ps, Albo zostanie sama, bo wczoraj zostawiliśmy ją na godzinkę samą i był sposój. Może zapomniała już o sterylce? Odpowiedz Link Zgłoś
baszysta Re: Czy wypada...? 19.08.12, 13:56 Czy wypada kupowac psa tylko po to zeby zostawiac go na 8 godzin? Czy w ogole posiadacie rozum i godnosc czlowieka zostawiajac pieknego i milego psa na osiem godzin? Cebulaki. Odpowiedz Link Zgłoś