Dodaj do ulubionych

Co to za potworek??

23.08.13, 17:49
kobieta.onet.pl/moda/stylizacja-gwiazd/karolina-szostak-na-10-urodzinach-ksw/23cbd
Ona zawsze taka byla, czy jak siedziala za biurkiem to nie bylo tego az tak widac?? Matko w zyciu bym jej nie poznala, gdybym nie wyguglala...

I nie, nie mam nic do tego ze ktos ma "kilka" kg wiecej, ale jak to eksponuje...
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 17:54
      A kim jest ta Pani? Chyba nie aktorka?
    • varna771 Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 17:56
      Nie rozumiem tej całej euforii wokół tej Pani jakią robią media, przedstawiają ją jako kobiete -seksapil, a tak naprawde to kobieta otyła z dużą nadwagą podobnie jak Grycanki. Owszem ma biust duży, ale to nic innego jak tkanka tłuszczowa, wiec chyba nie ma czego zazdrościć.
      • incubus_1 Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 18:05
        Czy to znaczy, że biust się liczy tylko wtedy, gdy jest tkanką gruczołową? Tzn. mają sobie kobiety do dekoltu przyczepiać wynik USG piersi, że tkanki tłuszczowej tam mają mało?
        • annajustyna Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 20:37
          Tkanka tluszczowa wylewajaca sie z dekoltu nie wyglada apetycznie sad.
          • incubus_1 Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 22:26
            Ale to jest kwestia złego stanika, a nie budowy piersi.
            • annajustyna Re: Co to za potworek?? 25.08.13, 17:54
              Jak ktos ma tak monstrualne jak pani na zdjeciu, to chyba zaden stanik nie pomoze sad.
      • araceli Re: Co to za potworek?? 24.08.13, 14:44
        varna771 napisała:
        > Owszem ma biust duży, ale to nic innego jak tkanka tłuszczowa,
        > wiec chyba nie ma czego zazdrościć

Tak to sobie teraz racjonalizują kobiety z małym biustem? wink
    • mary_lu Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 17:59
      A co, ma tłuszcz po kieszeniach ukrywać? Takiej nadwagi nie da się schować.

Mnie sie przydaje jako argument w dyskusjach, ze niektóre kobiety są piękniejsze, jak są grube. Ona w miare szczupła była nijaka, teraz ma adoratorów na pęczki.
      • 18lipcowa3 Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 19:06

> Mnie sie przydaje jako argument w dyskusjach, ze niektóre kobiety są piękniejsz
        > e, jak są grube.

Przestań sobie żartować.
    • antyideal Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 17:59
      Czemu potworek ?
      niebrzydka, choc z nadwagą, kobieta, ktora robi glupie miny co najwyzej
      • jematkajakichmalo Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 18:41
        No wlasnie o to mi chodzi, bo jest ladna, kiedys tez miala ciut wiecej kg, ale wygladala fajnie a teraz... i to podkreslanie kazdego kg...
      • mvszka Re: Co to za potworek?? 24.08.13, 12:54
        gorzej, ona jest bardzo źle wystylizowana ( fryzura i dodatki bo wg mnie sukienka jej pasuje) a to już na sucho nie ujdzie osobie publicznej
    • klubgogo Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 18:04
      Jakaś duża kobieta, nie znam.
    • 18lipcowa3 Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 19:04
      30 kg na minus i byłaby laska
      a tak to tylko słynne ''gruba ale zadbana''
      • mary_lu Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 20:26
        Ona już była w TV mając o trzydzieści kg mniej. Pies z kulawą nogą się nią nie zainteresował.
        • 18lipcowa3 Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 20:31
          mary_lu napisała:

> Ona już była w TV mając o trzydzieści kg mniej. Pies z kulawą nogą się nią nie
          > zainteresował.

teraz sie interesują bo jest gruba
          • mary_lu Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 20:39
            Teraz się interesują, bo jest fajnie gruba. Urodą Doroty Wellman nikt się nie podnieca.
            • 18lipcowa3 Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 20:59
              mary_lu napisała:

> Teraz się interesują, bo jest fajnie gruba. Urodą Doroty Wellman nikt się nie p
              > odnieca.

nie mozna byc fajnie grubym
              • mary_lu Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 22:38
                Można, tak samo, jak można być piękną chudziną.

Śliczne (a czasem nawet nie) szkieleciki są lansowane na potegę, niech i czasem dla równowagi jakąś ładną grubą pokażą.
    • podkocem Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 19:51
      No przecież napisała potworek a nie potwór, więc raczej pieszczotliwie tongue_out tongue_out
    • kub-ma Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 20:35
      A niech sobie eksponuje jak chce. Gratuluję odwagi i niech się nie przejmuje opiniami innych. Ja jestem z tych co się przejmują i zawsze mam problem z każdym gramem tłuszczu na ciele.
      • bei Re: Co to za potworek?? 23.08.13, 22:42
        Przecież ludzie są różni, teraz wyglądamy tak, jutro nie wiadomo jak będzie.
        Moj tata dlugo mial modelową figurę, w każdym widzial kazdy gram więcej, po sześćdziesiątce przytył i to sporo i...i dalej krytykuje smile
        " ale przytyła, gruby, gruba, ale brzuch"- a sam (74lata i jeszcze nie zauwazyl, ze od 10 lat jak ten miś kuleczka smilesmile, toczy się.

Dajmy innym żyć smilesmile
    • marianna1970 Re: Co to za potworek?? 24.08.13, 07:13
      Po prostu jej zazdrościsz sama najpewniej jesteś sucha i żaden chłop na ciebie nie chce spojrzeć...
    • zazou123 Re: Co to za potworek?? 24.08.13, 07:38
      ale co jest nie halo?
      jaki potworek?

Pani wygląda bardzo ładnie w tej sukience.
      Widziałam jej kilka fatalnych kreacjach- jak z młodszej siostry, duuuzy dekolt. /tu jest ok
    • kerri31 Re: Co to za potworek?? 24.08.13, 07:43
      Kawał babory.
    • lajente Re: Co to za potworek?? 24.08.13, 14:09
      Problem bierze się nie z tego, że pani jest gruba, ale że w opisach zdjęć pojawiają się zwroty "wie jak pokazać atuty", "kształtów można jej pozazdrościć" podczas na zdjęciach stoi bardzo przeciętnej urody wielka kobieta na przykrótkich nóżkach. Nie trzeba być Einsteinem, żeby przewidzieć, że na takie dictum pojawią się mało wybredne komentarze.
    • majenkir Re: Co to za potworek?? 24.08.13, 14:38
      Kawal kobity, ale na swoj sposob jest apetyczna. Na pewno ma wielu adoratorowsmile.
      • natkagatka Re: Co to za potworek?? 24.08.13, 14:47
        ogladalam zdjecia pare razy i nie widze potworka. w oczy rzucil mi sie brzydki makijaz. a poza tym, coz....moze i chudzina nie jest, ale bez przesady, jak chce miec opieta sukienke, niech ma. calkiem ok wyglada.
    • araceli Re: Co to za potworek?? 24.08.13, 14:46
      Potworny na tych zdjęciach to pani ma tylko makijaż - reszta całkiem ok - choć kompletnie nie w moim stylu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka