Dodaj do ulubionych

Z piekła rodem ;)

01.10.13, 14:53
Już nie tylko HK... Teraz również ser big_grin

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/poland/10344484/6.66-the-number-of-the-bleat-Polish-exorcists-warn-against-price-of-goats-cheese.html
Obserwuj wątek
    • merit_p Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:02
      Ja dzięki tej historii dowiedziałam się, że mamy w Polsce ... świeckie egzorcystki big_grin. To właśnie taka pani nagłośniła diabelski ser.

No już wiem co mnie spaczyło mentalnie na tyle, że nie przyswajam pewnych "oczywistych rzeczy", w tym obecnego wysypu egzorcystów... Zamiłowanie do kozich serów big_grin
    • aqua48 Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:03
      eo_n napisał:

> Już nie tylko HK... Teraz również ser big_grin

A może tak zajęliby się niechcianymi dziećmi poczętymi? Tymi o które tak się intensywnie modlą do porodu? A potem już one nikogo nie obchodzą...
      • mx3_sp Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:06
        ciekawi mnie gdzie można uzyskać uprawienia takiego świeckiego egzorcysty.
        • jak_matrioszka Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:11
          Napisz do Pilipiuka, pierwszego grafomana IIIRP, on moze wiedziec wink
        • merit_p Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:15
          Może szkolenie ze środków unijnych? wink

Jak już się wyszkolisz to mi odpowiesz na pytanie: na potwory srebro, na ludzi żelazo, na HK stos, a na sery - co????
          • paskudek1 Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 19:41
            na ten serek najlepszy jest chlebek, noz do smarowania oraz sól i pieprz. Własnie spożyłam. Jestem opętana smile
    • nangaparbat3 Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:47
      Ale o co się rozchodzi? Nie wiecie, że cap to Zły???
      • basia_400 Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:56
        Dotychczas z piekła rodem, z piekła, z piekieł to mi sie kojarzył jeden dość znany list.
        Teraz się ludziom w główkach przewraca, i nawet ser lub HK uznają za piekło (ja pier......, pozostaje walić głową w ściane)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka