eo_n 01.10.13, 14:53 Już nie tylko HK... Teraz również ser www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/poland/10344484/6.66-the-number-of-the-bleat-Polish-exorcists-warn-against-price-of-goats-cheese.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merit_p Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:02 Ja dzięki tej historii dowiedziałam się, że mamy w Polsce ... świeckie egzorcystki . To właśnie taka pani nagłośniła diabelski ser. No już wiem co mnie spaczyło mentalnie na tyle, że nie przyswajam pewnych "oczywistych rzeczy", w tym obecnego wysypu egzorcystów... Zamiłowanie do kozich serów Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:03 eo_n napisał: > Już nie tylko HK... Teraz również ser A może tak zajęliby się niechcianymi dziećmi poczętymi? Tymi o które tak się intensywnie modlą do porodu? A potem już one nikogo nie obchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:06 ciekawi mnie gdzie można uzyskać uprawienia takiego świeckiego egzorcysty. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:11 Napisz do Pilipiuka, pierwszego grafomana IIIRP, on moze wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
merit_p Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:15 Może szkolenie ze środków unijnych? Jak już się wyszkolisz to mi odpowiesz na pytanie: na potwory srebro, na ludzi żelazo, na HK stos, a na sery - co???? Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 19:41 na ten serek najlepszy jest chlebek, noz do smarowania oraz sól i pieprz. Własnie spożyłam. Jestem opętana Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:47 Ale o co się rozchodzi? Nie wiecie, że cap to Zły??? Odpowiedz Link Zgłoś
basia_400 Re: Z piekła rodem ;) 01.10.13, 15:56 Dotychczas z piekła rodem, z piekła, z piekieł to mi sie kojarzył jeden dość znany list. Teraz się ludziom w główkach przewraca, i nawet ser lub HK uznają za piekło (ja pier......, pozostaje walić głową w ściane) Odpowiedz Link Zgłoś