Dodaj do ulubionych

W co gracie?

22.11.13, 13:04
To obok mojego wątku o PS i Xbox - dużo osób tam się wpisało, więc chciałam zapytać w co wy gracie? Bo ja, jak rzucam okiem na półkę z grami, to nic dla siebie nie widzę, ale prawda też jest taka, że się nie przyglądam. Co możecie polecić? Tytuły, czy rodzaje gier, czy tam serie. Obojętne na co (i na PS i na Xboxa).

I jeszcze ktoś tam wpisywał, że trenuje z PS3 zdaje się - jakiś personal trener. Jak to konkretnie wygląda - to by mnie interesowało samiast siłowni czy fitness.

No i czy jest coś, co się nadaje dla małych dzieci? 3-latków? A raczej dla rodziny z małym dzieckiem, tak, żeby wszyscy mieli (mniej-więcej) fun?
Obserwuj wątek
    • melancho_lia Re: W co gracie? 22.11.13, 13:06
      My rodzinnie graliśmy w Little Big Planet (ja, mąż, 3,5 letnia córka i 6 l. syn). Druga część jest bardziej przekombinowana, Jedynka jest super.
      Poza tym nie przepadam za grami na kompa.
      • kikimora78 Re: W co gracie? 22.11.13, 13:11
        A to ja to mam chyba (to taki ludek zrobiony z włóczki czy coś w tym stylu?). Kupiliśmy kiedyś, jak jeszcze dziecka nie mieliśmy a mieliśmy często gości z 5 latkiem, i kupiliśmy dla niego, żeby się nie nudził ale on nie ogarniał. I jakoś tak uznaliśmy, że to dla starszych.
        • melancho_lia Re: W co gracie? 22.11.13, 13:13
          Mój ogarnął tak pomiędzy 5 a 6 urodzinami, no a młodsza z racji, ze brat gra to też musiała (ona zawsze musi to samo co on) ogarnąc.
          Ja się trochę wciągnęłam pomagając im i zdarzało nam się grywać we czwórkę.
    • baybladerka Re: W co gracie? 22.11.13, 13:13
      www.youtube.com/watch?v=rZdJi_OYoJw
      ja najbardziej lubię rozwalać cegiełkismile
      • kikimora78 Re: W co gracie? 22.11.13, 13:19
        podoba mi się big_grin
        • baybladerka Re: W co gracie? 22.11.13, 13:24
          to jest akurat gra dla xboxa kinect - fitness your shape, na płycie jest masa treningów od tańców, jogi do treningu wojskowego, dla dzieci są też fajne zadania np. kopanie piłki, hula hop, no i typowe ćwiczenia np ABS też są
    • aniazm Re: W co gracie? 22.11.13, 13:16
      ps3 - wszystkie gry lego - miodziosmile diablo3, wonderbook, apes, toki-roki, Little Big Planet itp., ja lubię rpg i mam ich trochę.
      • kikimora78 Re: W co gracie? 22.11.13, 13:17
        lego byłoby ok chyba.
    • kikimora78 Re: W co gracie? 22.11.13, 13:18
      Tak zaczęłam myśleć o idealniej grze dla mnie, to chyba byłoby coś z serii "stara mama mocno śpi (SAMA śpi, jakby kto pytał)"
    • maanki Re: W co gracie? 22.11.13, 13:20
      X-box
      Głownie to konsola Młodego, ale czasami zdarza się, że zagram z resztą domowników w te gry które potrzebują Kinecta: Harrego Pottera, sportowe, taneczną itp.
      Jakoś wolę swojego starego, dobrego lapka niż x-boxa.
    • landora Re: W co gracie? 22.11.13, 13:30
      My mamy Nintendo Wii i gramy, kiedy mamy czas. Grywamy w typowe gry ruchowe, ale ostatnio mąż mnie namówił na Lego Lord of the Rings tongue_out Ja sama tańczę w You can dance albo Zumbę, grałam też w Zeldę. Mąż łupie w Guitar Hero.
      • peggy1 Re: W co gracie? 22.11.13, 13:51
        U nas rodzinnie: wszystkie gry LEGO, Ratchet i Clank, Wonderbook, od tamtego roku zbieramy Skylanderów (mocno ostatnio staniały,a zabawa fajna) , a ostatnio dokupiliśmy w tych klimatach Disney Infinity.
        smile
    • krejzimama Re: W co gracie? 22.11.13, 14:07
      Praktycznie wszystko oprócz ruchowych popierdółek dla niedzielnych graczy oraz gier sportowych.
      Najbardziej jRPG, FPSy, survival horrory, ścigałki, nazwijmy to gry akcji(Red Dead Redemption, GTA), slashery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka