Dodaj do ulubionych

Potrzebuję puste słoiczki po dziecinnym jedzeniu

25.11.13, 08:20
Może ktoś ma lub nazbierałby dla mnie większą ilość pustych słoiczków po dziecinnym jedzeniu ,najbardziej zależy mi na tych najmniejszych ,ale i duże też są ok . Pokryję koszty wysyłki z góry .
Obserwuj wątek
    • agunia777 Re: Potrzebuję puste słoiczki po dziecinnym jedze 25.11.13, 09:09
      te słoiczki sie nie wekują
      • roxanna1336 Re: Potrzebuję puste słoiczki po dziecinnym jedze 25.11.13, 09:36
        Dlaczego się nie wekują ?
        • murwa.kac Re: Potrzebuję puste słoiczki po dziecinnym jedze 25.11.13, 09:38
          ciezko powiedziec dlaczego.
          nie wekuja sie i juz,
          jesli Ci na wekowaniu zalezy - szukaj sloiczkow od koncentratu pomidorowego.
        • ichi51e Re: Potrzebuję puste słoiczki po dziecinnym jedze 25.11.13, 20:22
          Zeby ludzie ich nie wykorzystywali wielokrotnie niestety
    • kochamruskieileniwe Re: Potrzebuję puste słoiczki po dziecinnym jedze 25.11.13, 09:42

Pokrywki są jednorazowego wekowania.
      O ile słoiczki mają "gwinty" to pokrywki nie maja tych występów metalowych. Brzegi sa wyłklejone elastyczną tąmą (cos jak guma, lateks, silikon, nie wiem z czego dokładnie). I jak pokrywka się zakręca - w tej taśmie robi się ślad "gwintu"
    • aniaturek0409 Re: Potrzebuję puste słoiczki po dziecinnym jedze 25.11.13, 17:39
      Chciałam użyć tych słoików na soki do wekowania ale nie łapały. Miałam cały karton. Jeżeli mąż nie zdążył ich wyrzucić to mogę Ci wysłać. Chyba że chciałaś wekować to nie polecam.
    • mynia_pynia Re: Potrzebuję puste słoiczki po dziecinnym jedze 25.11.13, 20:44
      Też je sukcesywnie zbierałam. Później zaczęłam robić przetwory i szlak mnie trafił, gdy na 20 sztuk chwyciło 10. Wywalam dziadostwo.
    • rhaenyra Re: Potrzebuję puste słoiczki po dziecinnym jedze 25.11.13, 21:04
      jesli chcesz na przetwory to zbieraj po kawiorze i po dipach ( np z lidla )pesto czy innym sosach w malych sloiczkach
    • kota_marcowa Re: Potrzebuję puste słoiczki po dziecinnym jedze 25.11.13, 21:21
      Jeżeli chcesz mini słoiczki do wekowania, to polecam, jak ktoś wyżej, te po przecierze pomidorowym, wekowałam w nich więc sprawdzone.
    • mary90319 przyjme słoiczki 29.11.13, 22:50
      chetnie przyjme ok 40-50 najmniejszych sloiczków po dzieciecym jedzeniu, pokrywam koszty wysyłki, lub odbiore je osobiscie w okolicy wrocławia. prosze o kontakt na mail: mary90319@gmail.com z gory dziekuje za pomoc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka