to_ja_tola 30.01.14, 13:29 nie można złego słowa na TVN napisać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babunia_wygodka Re: uuuu 30.01.14, 13:36 Nie. Nie można zakładać bez sensu wątku totalnie nie na temat forum. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: uuuu 30.01.14, 13:36 no jak widać, nie można a ponoć demokrację mamy, i słowa wolność Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: uuuu 30.01.14, 13:51 Może gdyby nie klęła w tytule to by przeszło, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: uuuu 30.01.14, 13:37 widocznie naruszyłaś regulamin, z tego co widziałam użyłaś wulgaryzmu w tytule, kulturki więcej droga pani Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: uuuu 30.01.14, 13:39 do tej pory jak mniemam, wulgaryzmy były usuwane - ale nie cały wątek i gdyby tak pilnowano regulaminu bardzo skrupulatnie, połowy wątków na forum by nie było co oczywiście nie znaczy, że pisanie wulgaryzmów popieram - bo nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: uuuu 30.01.14, 13:44 Nie da się usunąć wulgaryzmu z tytułu wątku - jedynie w całości go usunąć, a autorka może założyć nowy, używając stosownych słów. I tak, bywało, że zostawały watki z wulgaryzmami, jeśli były niezauważone przez moderację, albo na tyle rozwinięte, że szkoda było pozbywać się ważnych dyskusji. Ale jeśli, to naprawdę były wyjątki, których nie potrafię przytoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris31 Re: uuuu 31.01.14, 09:30 > Nie da się usunąć wulgaryzmu z tytułu wątku nie wiedziałam - zwracam honor Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: uuuu 30.01.14, 13:40 Wąteczek o bliźniętach poleciał? I tęskniący za Gazeciarzem też poleciał rano.Cenzura ostro dzisiaj pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: uuuu 30.01.14, 13:45 Prywata, wulgaryzmy - co Wy się tak dziwicie, jakbyście pierwszy raz na forum weszły? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: uuuu 30.01.14, 17:02 jaka prywata??? hę? wulgaryzmy???jakby ematka ni pisała"doopa,goowno,poyebany"...?! Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: uuuu 30.01.14, 17:50 napisz to samo tylko bez wulgaryzmu bo ciekawa jestem. Swoją drogą przyszło ci do głowy, że wątek poleciał za krytykę tvn a nie przyszło, że za wulgaryzm? Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: uuuu 30.01.14, 18:03 Eee no dobra, dobra... Moderacja i tak wiadomo.Tnie wątki lub posty jak im wiatr zawieje. A ze wieje mocno to kto ich tam wie? Niech mają... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: uuuu 31.01.14, 09:34 Niech będzie żem prymitywna ale jak toś napisze doooopa to jest ok a jak toś napisze coś wcale nie bardziej wulgarnego i wykropkuje to i tak leci cały wątek. Kiedyś poleciał mój bez wulgaryzmów ale o tym że pewien operator komórkowy oszukuje. Regulamin to tu się naciąga do własnych potrzeb moderacji. Ten też zaraz poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
miliwati Re: uuuu 31.01.14, 16:50 > Kiedyś poleciał mój bez wulgaryzmów ale o tym że pewien operator komórkowy oszu > kuje. Regulamin to tu się naciąga do własnych potrzeb moderacji. Ten też zaraz > poleci. Takie to akurat nie lecą, bo można na nich pokazywać jak moderacja zupełnie nie robi prywaty i nie kasuje nawet takich nieładnych postów, chociaż przełyka łzę niesprawiedliwie posądzoną Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: uuuu 30.01.14, 18:32 w sumie ten wątek jest o niczym i na miejscu moderatora również bym usunęła Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_tola Re: uuuu 31.01.14, 02:10 A bo to mało tu wątkow o niczym??? Czyli co? Jednym wolni drugim jakby mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: uuuu 31.01.14, 09:33 No przecież dupa Maryni to temat tego forum, na ten temat mamy pisać. To i piszemy. TVN doskonale tu pasuje, też jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: uuuu 31.01.14, 09:45 no to se piszcie w temacie "Uuuu". Miłej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: uuuu 31.01.14, 16:07 TVN ma taki plus ze oni przynajmniej nie straszą człowieka, nie generuja niepokoju i stresu a sa w polce media które wpedzają w mega niepokój i wogole działają tak że strach się bać ! Odpowiedz Link Zgłoś