Dodaj do ulubionych

Twoja twarz brzmi znajomo

26.04.14, 22:45
Jak dla mnie to jeden z najciekawszych programów wyprodukowanych ostatnio.

Oglądacie finał?
Obserwuj wątek
    • zuzann-a Re: Twoja twarz brzmi znajomo 26.04.14, 22:55
      Tak, uwielbiam ten program. Jestem pod wielkim wrażeniem talentu Skrzyneckiej.
      • neffi79 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 26.04.14, 22:58
        przyznam, że też byłam zaskoczona bo wcześniej znałam ją tylko z reklamy pasztetów
    • mysiam Re: Twoja twarz brzmi znajomo 26.04.14, 22:56
      tak,ogladam
      co prawda dopiero trzeci odcinek ,bo zupełnie przypadkiem go odkryłam
      dodam ,ze nie oglądam praktycznie zadnych programów tego typu -kompletnie mnie nie kręcą zadne xfaktory,voice.. itp
      ten jest świetny -A Skrzynecka przed momentem -mistrzostwo smile
      • pina_colada88 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 26.04.14, 23:00
        Tak, przy występie Skrzyneckiej zaniemówiłam!
        Bocellego uwielbiam słuchać!!!!
        Tina, Amstrong i Bocelli to jak dla mnie jej najlepsze "kreacje"
    • yeerba Re: Twoja twarz brzmi znajomo 26.04.14, 23:08
      nie, nie oglądam. Omijam wszystkie produkcje, które non-stop mielą wszystkich celebrytów i inne "gwiazdy" do urzygu.
      Czy będą tańczyć na lodzie, na parkiecie, śpiewać, cz paradować nago - NIE, nie i jeszcze raz nie.
    • pochodnia_nerona Re: Twoja twarz brzmi znajomo 26.04.14, 23:09
      Chyba bardzo Wam się nudzi smile
    • piepe Re: Twoja twarz brzmi znajomo 26.04.14, 23:44
      A o co chodzi w tym programie? Wiem, wujek google, ale ciekawi mnie dlaczego ematka sie tym zainteresowała.
      • mika_p Re: Twoja twarz brzmi znajomo 27.04.14, 12:06
        Chodzi o to, że wybierany jest przebój i żeby nasze rodzime gwiazdki przebrały się, przemalowały i nauczyły śpiewać jak najbliżej oryginału. A jury złożone z innych naszych gwiazdek ocenia efekt upodobnienia
        Oglądałam jeden odcinek, idea w ogóle do mnie nie przemawia.
        Wolę konkursy dla amatorów, przynajmniej można liczyć na ciekawe interpretacje.
    • naomi19 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 27.04.14, 12:08
      duże zaskoczenie, że Polsat może wyprodukować coś fajnego. Włodarczyk jako Kora mnie powaliła!
      • thaures Re: Twoja twarz brzmi znajomo 27.04.14, 12:25
        Nigdy nie oglądałam, ale ciągle o tym programie czytam. Pierwszy raz w tych wypowiedziach Skrzynecka jest naprawdę chwalona. Długo na to czekała.
        • sonia-3 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 27.04.14, 12:39
          Bardzo fajny program. Skrzynecka rewelacyjna, reszta zresztą też. Szczerze mówiąc, nie podejrzewałam naszysz aktorów o taki śpiewacki talent. Wczoraj Kasia przeszła samą siebie.
          • kagrami Re: Twoja twarz brzmi znajomo 27.04.14, 12:57
            Skrzynecka zaczynała od śpiewania. Pamiętam ją jako młodą dziewczynę w METRZE Józwefowicza/Stokłosy. Zastępowała Katarzynę Groniec.
    • kagrami Re: Twoja twarz brzmi znajomo 27.04.14, 12:54
      Zazdroszczę Wam że potraficie się tym cieszyć, że dociera do was taka rozrywka. Mnie to nie przekonuje Kompletna żenada. Fakt - widziałam tylko zapowiedzi.
      • sanrio Re: Twoja twarz brzmi znajomo 28.04.14, 13:20
        big_grinbig_grinbig_grin boże, niektórzy to naprawdę potrzebują się dowartościowywać
        • morgen_stern Re: Twoja twarz brzmi znajomo 28.04.14, 13:33
          Tak, ja też kocham podobne wypowiedzi tongue_out
          • kagrami Re: Twoja twarz brzmi znajomo 29.04.14, 19:05
            smile
            Ale ja naprawdę szukam fajnego programu rozrywkowego, lotów choćby średnich wink Z ciekawości zobaczyłam Skrzynecką na YT i ..to było straszne big_grin Naprawdę.. przyznacie że jej charakteryzacja była potworna!...... uncertain
            Śpiewa super, ale ta szopka z przebieraniem.. uncertain
      • szmytka1 Re: Twoja twarz brzmi znajomo 29.04.14, 19:54
        A dla mnie też żenujący i nie obchodzi mnie co tam niżej piszecie o dowartościowaniu się. Strata czasu to oglądac, raz widziałam, będąc z wizytą u rodzicielki.
    • mid.week Re: Twoja twarz brzmi znajomo 29.04.14, 19:49
      Widziałam jakiś odcinek. Od razu przypomnał mi się Mini Playback Show.
      Trafiłam na wspominaną Kasie Skrzynecka udającą Pink. I smutno mi się zrobiło, że kobieta o takim talencie, mając na karku swoje lata musi robić z siebie małpę. Latać pod sufitem, ukrywać ewidentną zadyszkę, wystawiać na widok wszelkie fałdy i niedoskonałości figury tylko po to aby upodobnić się do kogoś kto odniósł sukces. Bardzo przygnębiające.
    • eulalia_przecietna Re: Twoja twarz brzmi znajomo 29.04.14, 20:29
      Na polsacie oglądam tylko pierwsze serie Kiepskich.
      Czytając zapowiedzi omawianego programu byłam pewna, że czegoś tak żenującego (przebrane "gwiazdy" na raz tańczą, śpiewają, grają itd udając inne gwiazdy) nikt nie będzie chciał oglądac. Jakże się pomyliłam.
      Widziałam kilkanaście minut tego show - niektórzy poprzebierani jak transwestyci, inni posmarowani smołą, z doczepionymi cycami i fiutami ludzie, "oceniani" przez jakieś polsatowskie jury, a to wszystko ku uciesze gawiedzi.
      Ja rozumiem, że oni tam są dla pieniędzy, też bym wystąpiła umazana pastą do butów zamiast zapierdzielać 8h,ale mnie nikt nie zaprosił do występu, to chociaż sobie jad wyleje na forum. A tak serio - dla mnie to jeden z najbardziej żenujących programów w polskie tv ever.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka