kruche_ciacho 07.07.14, 16:17 pogadajmy o cyckach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruche_ciacho Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 16:58 ja mam gruszki Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 17:10 Mają być kulinarne porównania? No to ok- jajka sadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 19:42 Haha a pewnie najciekawiej wyglądają jak się bez koszulki włosy myje Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 ja mam malutkie i dobrze mi z tym :D 07.07.14, 18:13 32B (kiedys 34A lecz pewnie byl to zle dobrany stanik), cos jak Leeloo z "5 elementu". Moge bez stanika latac niemal wszedzie i w zyciu bym sie nie zamienila na wieksze. a ze moj facet ma awersje do duzych piersi to obojgu nam z tym bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
fifka02 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 18:23 Miałam zawsze małe, takie sportowe. B. Obecnie po dwóch ciążach i z nadwagą mam G i niecierpię ich. Źle wyldają i sa niewygodne. Uwielbiaam te małe. Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 18:34 Ja i bardzo je lubię. Zawsze świetnie wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 19:04 zawsze miałam małe cycki, tak małe, że cały PRL przelatałam bez stanika, bo nie było mojego rozmiaru. Potem juz mozna było kupic tak małe miseczki, w dodatku po ciązy przytyłam kilka kg + karmienie, tak, że miseczkę już można było dopasować. Oczywiście B. Potem, po przejrzeniu forum biuściastych to kupowałam C. Małe piersi są bardzo ok. Własnie dlatego,że nie trzeba nosić cyckonosza, szczególnie w upał przyjemnie. Wole za małe niż za duze, generalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 19:35 Ja mam male ibardzo sobie chwale. Nie zwisają nigdy 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
wispar1 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 19:31 Za młodu się wstydziłam, że małe i jeszcze się garbiłam żeby je schować. Więc powiększałam problem, bo wystarczyłoby wypiąć pierś do przodu by pokazać ich urok. Dziwnie jakoś facetom się podobały. W końcu uwierzyłam, że nie są złe. Tym bardziej, że nie raz widziałam mniejsze, a moje są całkiem kształtne. Od dłuższego czasu coraz bardziej mi się podobają, noszę lepsze staniki, nie garbię się, nie chowam klaty, jędrne, wesołe, fajne Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 19:40 ja. nienawidze duzych, jak w ciazy i przy karmieniu skoczyly mi dwie miseczki to prawie plakalam. a chlop sie z obawa pytal czy tak juz mi zostanie, bo tez nie lubi duzych. na szczescie nie zostalo, co wiecej dzieki regularnym cwiczeniom mam na tyle ksztaltne, ze spokojnie moge biegac bez stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
kagrami Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 19:40 Wolałabym mieć malutkie niż wielkie, bo te pierwsze odmładzają a drugie dodają sylwetce masy wizualnie. Mam średnie i nie przepadam, nie podniecam się Na codzien nie zaprzątają mojej uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 20:01 Mam średnie, które lubię, choć są problematyczne przez swój kształt, wolałam je w wersji małej - wygodne, nieproblemowe, mogłam bez niczego łazić bez stanika i się niczym nie przejmować. Niestety urosły mi ok. 35 roku życia . Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 20:13 Ja uwielbiam glownie dlatego ze sa dwa Jestem po operacji guza, czas oczekiwania na wynik histopatologii wyleczyl mnie z problemow typu: za duze, za male, za obwisle - mam w nosie. Teraz stercza jak kulki, bo jestem w ciazy. Wszystkim kobietom zycze zdrowych cyckow, niewazne malych czy duzych Odpowiedz Link Zgłoś
erica_fade Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 20:22 I to jest jedyna prawidłowa odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 07.07.14, 21:22 od zawsze male po ciazy numer wieksze takie fajne B wieczne kompleksy po czym po urodzeniu potomka ..... wow! jedrne, bez rozstepow, sterczace, prezentuja sie bez stanika a w ... nawet jest rowek Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 00:08 przed ciążą 80B, po ciąży 75F teraz znów 80B, a karmiłam 3 lata.... Mogę chodzić bez stanika, ale nie lubię; rozstępów nie mam. Jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 00:19 Mam małe, ale nie lubię. Były większe po pigułkach, które z powodu szeregu męczących skutków ubocznych zmieniłam na inne. Wraz z dodatkowymi kilogramami, arytmią i zaburzeniami krążenia mózgowego znikają powoli, acz nieubłaganie... Tłumaczę mężczyźnie, że pewnie urosną podczas ciąży, ale łypie spode łba i udaje, że nie wie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
dokladka Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 00:24 skoro gadamy to mam pytanie do tych co to bez stanika chodzą. Sama mam niewielkie piersi ale problem taki, że jak nie założę stanika to widać mi sutki (sorry, brodawki się podobno mówi bo sutek to pierś). Nalepiane silikonowe kwiatki i tym podobne cuda nie zdają egzaminu bo wtedy zamiast brodawki jest kwiatek no i średnio to wygląda... Nie macie takiego problemu czy macie to głęboko? Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 00:31 A ja biust mam spory i chaodze bez stanika, widocznośc brodawek mam w odwłoku ;p W jednym mam kolczyk i to tez widac i tez mam gdzieś;p Odpowiedz Link Zgłoś
dokladka Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 00:35 to w takim razie ja mam problem. Zwyczajnie się wstydzę, przyznaję się..o matkoo <facepalm> Odpowiedz Link Zgłoś
3eneduerabe Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 01:15 mi brodawki widać również w staniku- jesli zaloze nieutwrdzany albo taki polutwardzany i nigdy sie nie wstydzilam no coz- mam na sobie stanik, a to ze widac brodawki to nie moja wina spojrzenia komplementy mezczyzn tylko tyle, zaden wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
mona_mayfair Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 01:17 ludzie tak już mają, że posiadają brodawki;p nie wiem czego sie tu wstydzic;p Odpowiedz Link Zgłoś
dokladka Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 02:24 no bo to jednak rzuca się w oczy i przyciąga uwagę niekoniecznie wtedy kiedy tego chcę Odpowiedz Link Zgłoś
dokladka Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 02:26 komplementy bo, jak pisałaś, masz się czym pochwalić. Ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 00:56 Nie zawsze widać. Problem moze być raczej tylko latem. Wtedy można nosić: bluzki z grubszej bawełny, raczej luźna, nieopinająca się na piersiach, bluzki mające kolorowe przody (wzory, napisy tp), z jakimiś ozdobami na przodzie typu falbanka czy szew/stebniowanie w "tym" miejscu i raczej ciemniejsze kolory. Np. dopiero co powszechnie noszone podwójne t-shirty całkowicie rozwiązywały ten problem. Zakupy robi się pod tym kątem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dokladka Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 01:13 no to nic innego niż "dziękuję" nie przychodzi mi do głowy Faktycznie, mam tylko dopasowane do ciała bo zakupów pod tym kątem nigdy nie robiłam. Chociaż podejrzewam, że i w tych luźniejszych będzie problem. Takie ciało coby tylko "chciało" Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 01:27 Tez tak mam z brodawkami i dlatego do pracy nosze albo stanik ktory je ukryje, abo jakis ciuch typu marynarka, kamizelka, bluza. Bo jednak teraz jest taka faza ze odznaczajace sie brodawki uwaza sie za nieprofesjonalne. Dla mnie to glupota, no ale nie bede kijem zawracac Wisly. Zauwazylam ze w USA juz najmniejsze staniki dla dziewczynek (30AA) robia z usztywnieniami. KOSZMAR. Odpowiedz Link Zgłoś
dokladka Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 02:08 skoro o Wiśle mowa to znaczy, że mieszkasz w Polsce czyli rozumiem, że poza pracą odznaczające się w niczym nie przeszkadzają i nigdy przenigdy nie usłyszałaś komentarzy "na mieście".. Ja właśnie tego się obawiam bo pewność siebie nisko pełza Zazdroszczę, no Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 18:21 Czasem w Polsce a czasem nie w Polsce, zalezy od pracy. Generalnie poza praca nie przeszkadza mi ze sie odznaczaja, a nawet lubie, a co Komentarzy nie slyszalam, co najwyzej wylapuje spojrzenia albo panowie sa dla mnie bardzo mili. Moja granica komfortu przebiega tam gdzie zaczyna byc widac aureole, np. bardzo jasne cienkie podkoszulki - tu bym sie juz za nic nie odwazyla paradowac tak na ulicy. Ale sutki?? Przypomina mi sie plakat Jolie z Tomb Ridera gdzie zrobili ja na totalnego cyborga: z jednej strony EWIDENTNIE ma byc sexi, z drugiej strony NIE MA PRAWA byc widac nawet cienia sutka, bo to obraza boska. Ot, amerykanska pruderia (a wlasciwie purytanizm) A tu plakat: no.wallpapersma.com/wp-content/uploads/2013/06/Filmer-Angelina-Jolie-Tomb-Raider.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 17:01 Sama mam niewielk > ie piersi ale problem taki, że jak nie założę stanika to widać mi sutki I na tym właśnie polega ich urok Odpowiedz Link Zgłoś
3eneduerabe a ja kocham moje duze 08.07.14, 01:13 A ja na przeciwnym biegunie, bo mam duze iiiiii je kocham. Od zawsze mialam wspaniale powodzenie u mezczyzn i niejedna kolezanka zazdrosci mi meza a on kocha spory kawalek biustu- po ciazy najpierw zwiekszyyl sie o rozmiar przy karmieniu zmniejszyl i bylam wystraszona ale teraz wracaja do mojej normy. I duzy nie znaczy brzydki, naprawde mialam zawsze piekne, duze, ksztalne piersi chodzilam w stanikach nieutwardzanych- bo ciezko kiedys bylo dostac taki stanik na wiekszy biust. Brodawki wybijaja mi kiedy chodze bez stanika i kiedy chodze wlasnie w stanku nieutwardzanym- z koronki i tak brodawki zawsze sie wybijalywybija bo sa duze sterczace i mega seksi. Wiec sa faceci lubiacy maly biust ale sa tez tacy ktorzy kochaja duzy . Wiec kazda znajdzie amatora. Chociaz musze przyznac ze wole duze te spojrzenia mezczyzn i zazdrosnych kolezanek, bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
3eneduerabe Re: a ja kocham moje duze 08.07.14, 01:31 pisze z telefonu wiec czytam, ze jest troche bledow ale sens jest taki, ze nie chodzilam nigdy w utwardzanych stanikach bo na moj rozmiar kiedys takowych nie bylo, wiec chodzilam w nieutwardzanych z ktorych i tak widac bylo brodawki, od zawsze slyszalam z ust mezczyzn komplementy w kierunku piersi ja mam mniej wiecej figure blondynki z "my slowianie" czyli szczupla biuściasta czyli figura bardzo kobieca i pociagajaca Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: a ja kocham moje duze 08.07.14, 05:45 Mam średnie (80C), ale przy moim wzroście (160 cm) takie wystarcza i je lubie. Lata trenowania aikido spowodowały, ze nie musiałabym nosić stanika, czasem zreszta nie noszę, a 4 lata karmienia dwójki dzieci niczego mi w wyglądzie biustu nie popsuło Staniki noszę proste, najlepiej bezszwowe, ostatnio kupowałam w Tchibo. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a ja kocham moje duze 08.07.14, 09:33 No nie mogę, aż mnie ręce świerzbią - nie dość, że zły rozmiar, to jeszcze bezszwowe staniki nie próbowałaś innych rozmiarów? Ten na bank jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: a ja kocham moje duze 08.07.14, 11:19 Czyli masz w okolicach 80 paru cm pod biustem? To sporo Odpowiedz Link Zgłoś
naturella Re: a ja kocham moje duze 08.07.14, 11:47 Tak, mam 84 cm pod biustem. Mam taka budowę żeber, moze dlatego, ze miałam nieprzyswajanie witaminy D3 w dzieciństwie. Stanik 75 niemiłosiernie mnie uciska, nie daje rady. Próbowałam nosić staniki Freya i inne takie z Bravissimo, bodajże rozmiar 34FF (chyba, juz nie pamietam) ale nie znalazłam modelu, który by mi pasował - zbyt długie fiszbiny, miałam siniaki po jednym dniu. Bezszwowe staniki nie zawsze sa sportowe, o fasonie koszulki - moje maja fiszbiny, ale dość delikatne i nie uciskajace mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotonaiwnych Re: a ja kocham moje duze 08.07.14, 05:55 Bardzo ,bardzo wam zazdroszczę małych cycków. Chciałabym mieć takie, kiedyś nawet rozważałam operację zmniejszenia biustu, ale mąż był przeciwny. A ja mam dość tych buforów przy szczupłej sylwetce, bardzo to przeszkadza podczas ćwiczeń, a prowadzę bardzo aktywny tryb życia, muszę kupować specjalne staniki, kosztują majątek. No i kręgosłup pobolewa, a już najbardziej nie lubię swoich cycorów w upały- straszne. Dużo bym dała, żeby mieć takie małe i móc chodzić bez stanika... Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: a ja kocham moje duze 08.07.14, 05:54 3eneduerabe w domu wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 06:04 no to pogadajmy! ja szczerze powiedziawszy cenie sobie swoje wlasne, nie chcialabym ich zamienic na zadne inne jajka przepiorcze sadzone. Rozmiar 34D, przy dobrych stanikach i regularnych cwiczeniach cycusie jak sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka2 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 06:56 b. małe, po karmieniu dwójki to już w ogóle...Bez stanika? nie ma mowy - plecy z tyłu i z przodu. Ze stanikiem (dobrze dopasowanym) jest super i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 08:26 Male jak małe, B, wiec widac ze są i nie zadroszcze wiekszych, a nawet wspolczuje, bo musza byc niewygodne ponadto dodatkowy "urok" w postaci przyciagania cudzych spojrzen nie pasowalby mi, co mialam okazje przetestowac po ciąży, zanim zmalały. Do mojej sylwetki sa teraz idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 09:11 ja B bez problemu chodzę bez stanika wyglądając przy tym ciągle młodzieńczo nie mówiąc już o bezproblemowej aktywnosci fizycznej szaleje za nimi cała rodzina - najbardziej mąż potem dwuletnia córka, starsza czuje raczej wdzięczność bo zywiły ją prawie 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
lucadimontezemolo Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:01 Ja mam 65D i to jest maksymalna wielkość którą mogę znieść. Mogłyby być mniejsze. Bez stanika chodziłam jak byłam młodsza, teraz jednak zawsze stanik, wygodniej mi. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:09 Ja mam A i żadnego problemu z ich wielkością. Jestem niska i drobna i taka wielkość mi zupełnie pasuje. Mąż też nie narzeka. Z resztą nie chciałabym mieć większych cycków, bo wtedy stałabym się obiektem seksualnym, a zupełnie mi na tym nie zależy. Poza tym uprawiam jogging....widuje czasem na ścieżce panią biegnącą z dużym biustem.....współczuję jej Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:25 Zlituj się... co jest złego w byciu istotą seksualną? Kobieta z małym biustem przestaje nią być? Jest aseksualna? Nagromadzenie herezji w wątkach biustowych mnie przerosło. Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:31 Nawet dzieci sa istotami seksualnymi.Rozumiem, ze panie z malymi biustem sa aseksualne? Uprawiam jogging, dobrze dobrany stanik sportowa.Jako i po problemie Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:04 Zazdroszczę Wam szczerze dziewczyny, tych małych miseczek! Miałam kiedyś B i było idealnie. Teraz mam 80C, co zważywszy przy moim wzroście (150cm) jest koszmarem... Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 10:08 80 pod biustem??? masz zle dobrany stanik.....albo plecy szersze od mojego starego Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:22 No powaga, zawsze biorę 80C albo B. 75 mi za ciasne Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:23 Bo bierzesz do tego za małe miski, nie dziwota, że ci ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:29 Nie mam dużych i nie uwielbiam!- one chyba nawet boją się mnie i ze strachu (szczęściem dla mej fizys) nie zdefasonowały się, olaromanska.blox.pl/html</a> www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ponis1990 Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 13:02 Za małe? Jak za małe, jak D z kolei za duże... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 11:32 Albo ty masz chudzielca, bo moj ma cos kolo 100. Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho rozmiar biustonosza 08.07.14, 11:34 kurde, ja tez zawsze kupuje 80C, cos zle robie? tak naprawde miseczke potrzebowalabym B ale mam szeroka klatke piersiowa i piersi szeroko rozstawione, dopiero C/D zbiera je ladnie do siebie 70/75D jest zdecydowanie za ciasne, wzyna sie i tworzy faldy Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: rozmiar biustonosza 08.07.14, 11:39 Bo może miski nadal są za małe sprawdź tu: www.rozmiarstanika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kruche_ciacho Re: rozmiar biustonosza 08.07.14, 11:46 kiedys probowalam 75F w miskach mi latalo a w obwodzie sie wzynalo.... nie moglam tego "zebrac" Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.limonka Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 12:51 O matko, właśnie się dowiedziałam, że jestem odmieńcem Bo noszę rozmiar 80 F (tak, tak, jest to dobry rozmiar, dobierany od lat przez profesjonalne brafitterki). Potraficie podtrzymać na duchu, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś
agnewo Re: a ktora ma male cycki i je uwielbia? ;) 08.07.14, 20:49 ja tez jestem ze swojego biustu zadowolona , nosze rozmiar 70B , podczas karmienia mialam ogromne piersi i podziekuje za takie przyjemnosci na codzien . Odpowiedz Link Zgłoś