Dodaj do ulubionych

studniówki 2015

27.01.15, 13:47
www.youtube.com/watch?v=xWA1CtFUsCY
A propo sąsiedniego wątku o urodzie dziewczyn. Temu nie przeczę, że dziewczyny ładne i naturalne ale ogólnie mam wrażenie, że teraz dziewczyny wyglądają jak kobiety, wiele z nich wygląda na 25latki albo i więcej, jakoś niby ładne ale stare mi się wydają.
Obserwuj wątek
    • ybp Re: studniówki 2015 27.01.15, 13:52
      Nic nie przebija studiowki 2005smile
      • angry.bird Re: studniówki 2015 27.01.15, 13:55
        ja mialam studniowke w 2007 smile i mam wrazenie ze tutaj tancza moje rowiesniczki a nie 19latki
        • ybp Re: studniówki 2015 27.01.15, 13:57
          No, starawo wyglądają, jakieś takie te cery mają.. zryte.tongue_out

angry.bird napisała:

> ja mialam studniowke w 2007 smile i mam wrazenie ze tutaj tancza moje rowiesniczki
          > a nie 19latki
          • wtopeq Re: studniówki 2015 27.01.15, 14:16
            Widać wyciskały pryszcze przed imprezą, ty je miałaś na plecach i pośladkach, więc nie było potrzeby big_grin
    • arwena_11 Re: studniówki 2015 27.01.15, 14:13
      Jakoś tak staro wyglądają. I mnie nie pasują te czerwone kiecki. To studniówka, te "galowe" stroje miały swój urok. Mogły być długie, krótkie ale w odpowiedniej tonacji. Kolor to już na bal maturalny.
      I jakoś tak sztywno wyszedł ten polonez
      • lafiorka2 Re: studniówki 2015 28.01.15, 10:05
        arwena_11 napisała:

> Jakoś tak staro wyglądają. I mnie nie pasują te czerwone kiecki. To studniówka,
        > te "galowe" stroje miały swój urok. Mogły być długie, krótkie ale w odpowiedni
        > ej tonacji.

o to,to..zgadzam się.smile
      • landora Re: studniówki 2015 28.01.15, 10:55
        Wyglądają strasznie ponuro, dlaczego żadna z nich się nie uśmiecha??
        Kolor mi nie przeszkadza, ja miałam śliwkową suknię na studniówce, u nas już nie obowiązywały szkolne stroje galowe.
    • demonii.larua Re: studniówki 2015 27.01.15, 16:24
      Nie mam takich obserwacji. Na studniówce syna te wyglądające na więcej niż 18 lat były w ogromnej mniejszości, postarzał je głównie niespecjalnie dobry makijaż.
      Ale może źle widziałam, bo oczy mi mgłą na polonezie zaszły big_grin
      • lily-evans01 Re: studniówki 2015 27.01.15, 16:46
        He he, byłam na studniówce jako nauczycielka, jeden raz w życiu.
        Miałam wtedy ponad 26 lat.
        Siedziałam z kilkoma ulubionymi uczennicami na kanapach w hallu, przyszedł pan TVP regionalnej i zaczął je wypytywać o plany na przyszłość, studia itp. W pewnym momencie ... podsuwa mi mikrofon. Zabiłyśmy go śmiechem wink. A ja nie z tych, którym do dzisiaj dowód karzą wyciągać, jak chcę kupić alkohol wink.
        Miałam najmniej makijażu, najprostszą sukienkę, później oglądając zdjęcia stwierdziłam, że dziewczyny straszliwie postarzyły się sukniami z gorsecikami, makijażem i wymyślnymi fryzurami.
        • lily-evans01 Re: studniówki 2015 27.01.15, 16:47
          * każą oczywiście, za kupowanie alkoholu nikt mnie nie karze wink.
          Szlag.
    • ewcia1980 Re: studniówki 2015 27.01.15, 20:37
      ja na studniówki chodze co roku od 10 lat smile
      i jeszcze w ubiegłym roku zostałam uznana za uczennice.
      w tym roku już nie bo wyjątkowo przyszłam w upiętych włosach.

i zgadzam się, że fryzurami, makijażem i strojami dziewczyny robią sobie "krzywdę".
      jak patrze na moje zdjęcia ze studniówki to .... dramat po prostu.
      wyglądam starzej niż teraz gdzie jestem 15 lat po mojej własnej studniówce.
    • ruscello Re: studniówki 2015 27.01.15, 20:42
      Rzeczywiście wiele wygląda starzej niż 18-19 lat, ale zdążyłam się przyzwyczaić, bo wyglądam młodziej niż połowa "moich" studentek pierwszego roku. Nie jestem wiele od nich starsza, ale zdecydowanie mniej "zrobiona" wink
    • iwoniaw Przesadzacie 27.01.15, 21:41
      Oczywiście, że wyglądają starzej niż na co dzień - ale wieczorowy makijaż i fryzura nie odmładza nikogo i nie ma też takiej potrzeby.
      Na mojej studniówce to dopierośmy staro wyglądały (look w stylu: loki, koki, wieczorowe kiecki do ziemi w tonacji czarnej i granatowej), niektóre dziś wyglądają młodziej, choć czas od studniówki już się liczy w dekadach big_grin
    • gryzelda71 Re: studniówki 2015 28.01.15, 09:54
      Ematki powinny nakręcić z sobą w roli głównej takiego poloneza. Zachwytom nie będzie końca.wink
      • iwoniaw :-D 28.01.15, 10:02
        Też o tym pomyślałam - wszystkie wyglądają młodziej, szczuplej i bardziej stylowo big_grin
    • lafiorka2 Re: studniówki 2015 28.01.15, 10:03
      niestety takie czasy...

ech...jak fajnie było na studniówkach za moich tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka