Dodaj do ulubionych

Na językach - A.Szulim

04.03.15, 00:45
Co się stało A. Szulim? Przełączam przed spaniem tv i nie mogę przestać się dziwić, co sobie zrobiła ta pani. Nie pałam do niej sympatią, fakt, ale może ktoś z Was patrzy i mi wytłumaczy. A może ona sama komentowała swój wygląd na początku programu?
Wygląda trochę jak Linda z "dynastii".
Obserwuj wątek
    • wioskowy_glupek Re: Na językach - A.Szulim 04.03.15, 00:54
      Stwierdziła że to dieta zmieniającą rysy. Biorąc pod uwagę że nalało jej nie tylko twarz ale i roztyła się w brzuchu to raczej dieta 9 miesięczna...
      • ga-ti Re: Na językach - A.Szulim 04.03.15, 01:00
        wioskowy_glupek napisała:

> ... to raczej dieta 9 miesięczna...
        >
        Myślisz? Jeśli tak, to gratuluję, choć nie do końca chce mi się wierzyć...
        • nanuk24 Re: Na językach - A.Szulim 04.03.15, 01:05
          Mowila, ze byla na wypasionych wakacjach(z plotka informacja)
      • czar_bajry Re: Na językach - A.Szulim 04.03.15, 01:31
        To była charakteryzacja.
    • diademonde Re: Na językach - A.Szulim 04.03.15, 01:13
      Przed chwila czytałam o tym w Fakcie - nie wstawię linka, bo przez tel. nie umiem, to niby taki żart na rozpoczęcie sezonu (hahaha, ale się ubawilam), tam jest jej metamorfoza w zdjeciach. Wpiszcie w Google żart szulim i wyskoczy jako pierwsze.
      • pulower8 Re: Na językach - A.Szulim 04.03.15, 01:24
        NO tak właśnie podejrzewałam, Oglądałam kiedyś namiętnie Twoja brzmi znajomo i twarz Szulim właśnie mi się kojarzyła (prawidłowo jak się okazało) z pogrubiającą charakteryzacją.
    • burina Re: Na językach - A.Szulim 04.03.15, 01:17
      SKoro o skojarzeniach serialowych mowa, to mnie kojarzyła się raczej z Moniką (z flashbacków)z Przyjaciół smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka