Dodaj do ulubionych

To nie był gwałt

15.05.15, 11:25
To było współżycie. I to powiedziała matka gwałconego dziecka.
Jestem w szoku, a nie łatwo mnie zaszokować. Straszne są doniesienia o pobiciach niemowlaków, molestowaniu dzieci, ale to mną wstrząsnęło. Chyba postawa matki mnie zszokowała najbardziej.

Wszyscy troje powinni dostać maksymalny wymiar kary plus przymusową sterylizację. I oczywiście odebranie reszty dzieci. Bydlaki.

wiadomosci.onet.pl/bialystok/suwalki-niepelnosprawna-gwalcona-przez-brata-i-ojca-za-zgoda-matki/vrgg72
Obserwuj wątek
    • iziula1 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:29
      Dostaną 5 lat, no może 7. Takie mamy prawo. Napisalabym kto tworzył ostatni KK ale rzygam już polityka.
      Sprawa bulwersujaca, straszna i dla mnie niezrozumiała. Biedne dziecko sad
      • cauliflowerpl Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:45
        I pewie w zawieszeniu.
        natemat.pl/142587,kolejny-sad-udowadnia-ze-w-polsce-za-gwalt-tylko-zawiasy-prof-platek-jesli-duda-nie-zrobi-cyrku-z-konwencja-wreszcie-to-zmienimy
    • dyzurny_troll_forum Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:31
      kota_marcowa napisała:

> To było współżycie.

I przynajmniej w cichości....
    • mama.nygusa Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:33
      To nie matka to...
      • kota_marcowa Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:39
        Jak ktoś by mi zgwałcił córkę i miał takiego pecha, że by mi się po tym pod rękę nawinął, to chyba mogłabym nawet zabić.
    • brak.polskich.liter Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:36
      Obrzydliwa sprawa.

Perelka: "Rodzina walczy przed sądem o powrót 13-latki do domu."
    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:45
      Masakryczni zwyrodnialcy. Ale zniesmacza, że jak zwykle od kobiet wymaga się wyższych norm moralnych. Ojciec molestował, brat gwałcił, matka przyzwalała na ten straszliwy proceder- a w komentarzach to matka jest najgorszym potworem, nie brat czy ojciec.
      • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: To nie był gwałt 15.05.15, 12:04
        Zastanawia, dlaczego nie zastosowano aresztu tylko zwyrodnialcy sobie hasają na wolności.
      • 18lipcowa3 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 18:17
        wyyznawczyyniwielkiegoczerwia napisała:

> Masakryczni zwyrodnialcy. Ale zniesmacza, że jak zwykle od kobiet wymaga się wy
        > ższych norm moralnych. Ojciec molestował, brat gwałcił, matka przyzwalała na te
        > n straszliwy proceder- a w komentarzach to matka jest najgorszym potworem, nie
        > brat czy ojciec.

wszyscy są tacy sami
        ojciec i brat za czyny
        matka za przyzwolenie
      • vre-sna Re: To nie był gwałt 15.05.15, 18:20
        Bo wydawałoby się, że matka jednak potrafi ochronić dziecko przed debilami.
        Dla mnie jej postawa zaniechania ochrony jest dziwaczna co najmniej. Jako matka jestem w stanie o wiele surowiej zachowanie tej matki ocenić niż tych półmózgich troglodytów. Jej przyzwolenie skutkowało gwałtami. Nie obroniła swojego dziecka.
        A tamci, jako osobne byty, powinni szczeznąć w więzieniu.
        • aandzia43 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 18:35
          Ależ ta matka jest takim samym półmózgim troglodytą jak "osobne byty" co w więzieniu sczeznąć powinny. Wiec nie widzę powodu, by miała być inna.
          • vre-sna Re: To nie był gwałt 15.05.15, 18:58
            Nie. Matka jest tą osobą, która zawsze powinna bronić swojego potomstwa. Skoro tego nie uczyniła, jest gorsza od tych, którzy skrzywdzili. Bo jako matka wiem co czuję w tej konkretnej sytuacji.
            I oceniam ją o wiele bardziej surowo aniżeli tych prymitywów.
            To była odpowiedź na wyrzyg wwc, że niby dlaczego znów kobietę się obwinia bardziej.
            Bo wwc jeszcze nie pojęła, że płeć ma jednak znaczenie. Równouprawnienie może tyczyć mycia garów i gotowania.
            W tej sytuacji to matka powinna stać na straży bezpieczeństwa córki.
            • aandzia43 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 19:35
              Toż przecież.tłumaczę, że matka jest takim samym produktem biologii i środowiska, jak każdy inny człowiek i dobro i bezpieczeństwo swojego dziecka pojmuje po swojemu. Co nie.znaczy.że.mnie, produktowi innej biologii, a na pewno innego środowiska, nie otwiera się nóż w kieszeni i nie zbiera się na.wymioty na myśl o takich klimatach. Aha, też jestem matką.
              • ichi51e Re: To nie był gwałt 16.05.15, 19:30
                Stawiam ze matka z takiej samej patologii wiec w ogole nie jarsy ze cos nie tak sie dzialo. uncertain
    • lafiorka2 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:48
      aż mi autentycznie "włosy dęba stanęły"...
    • cosmetic.wipes Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:49
      Pozostaję w nadziei, że zarówno rodzicom jak i braciszkowi zostaną w pierdlu przeorane odbyty. Braciszkowi życzę orania przewlekłego.
      • dyzurny_troll_forum Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:55
        cosmetic.wipes napisała:

> Pozostaję w nadziei, że zarówno rodzicom jak i braciszkowi zostaną w pierdlu pr
        > zeorane odbyty. Braciszkowi życzę orania przewlekłego.

Ale czemu tak źle życzysz bliźniemu? Czy to aby po chrześcijansku jest?
        • cosmetic.wipes Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:59
          Ja niechrzczona, więc mogę tongue_out
          • dyzurny_troll_forum Re: To nie był gwałt 15.05.15, 12:06
            cosmetic.wipes napisała:

> Ja niechrzczona, więc mogę tongue_out

w tej sytuacji to spox!
          • arwena_11 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 18:35
            a możesz i za mnie mu pożyczyć? Bo jak ja napiszę to samo, to zaraz ktoś przyleci, że to nie po chrześcijańsku.
            • cosmetic.wipes Re: To nie był gwałt 16.05.15, 18:57
              W twoim imieniu też życzę.
              • arwena_11 Re: To nie był gwałt 16.05.15, 18:58
                smile
    • sanrio Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:54
      matka: "a wy macie dzieci takie cudowne?"

czyli, że co - wg mamusi córka winna tego "współżycia"? Ku...co za rodzinka, parszywe gnidy
    • lady-z-gaga Re: To nie był gwałt 15.05.15, 11:54
      straszne... to nie ludzie, to zwierzęta....
      • kota_marcowa Re: To nie był gwałt 15.05.15, 12:00
        Nie obrażaj zwierząt.
    • rasowa_sowa Re: To nie był gwałt 15.05.15, 12:02
      Serio? Ojciec i syn molestowali niepełnosprawną 13-latkę, ale to postawa matki najbardziej Cię szokuje?
      • kota_marcowa Re: To nie był gwałt 15.05.15, 12:08
        Wina ojca i brata jest bezsprzeczna i nie podlega jakiejkolwiek dyskusji i życzę im, żeby w kiciu inni więźniowie zapoznali ich z innym zastosowaniem kija od szczotki.
        I tak postawa matki mnie najbardziej szokuje.
        • rasowa_sowa Re: To nie był gwałt 15.05.15, 14:25
          Zaraz, bo naprawdę nie rozumiem - postawa matki która nic nie zrobiła z faktem że jej mąż molestuje córkę bardziej cię szokuje niż ojciec który molestuje córkę?

To że wszyscy są winni to jest dla mnie jasne, tylko próbuję dociec dlaczego to matka budzi takie ekstremalne zgorszenie, a ojciec gorszy tak zwyczajnie? Dlatego że jest kobietą i powinna być lepsza niż jej mąż? Czy dlatego że się bezczynnie przyglądała? Jakoś matki dzieci w beczkach nie budzą mniejszego zgorszenia niż ich mężowie którzy wiedzieli a nic z tym nie zrobili.

A, i nie zapominaj że tam też wypowiadała się ciocia dziewczynki i też broniła rodziny. Ona też szokuje, kto wie czy nie bardziej niż tatuś który wtykał siusiaka tam gdzie nie trzeba.
          • wuika Re: To nie był gwałt 15.05.15, 14:33
            Bo nie dziwi to, że zwyrodnialec jest zwyrodnialcem. Dziwi właśnie przeciwna opinia - matka nie uważa, że działo się coś aż tak złego, żeby panów do więzienia podsyłać.
            • rasowa_sowa Re: To nie był gwałt 15.05.15, 14:39
              A dlaczego nie można uznać, że matka jest po prostu kolejnym zwyrodnialcem w tej rodzinie? Bo to że ktoś nie reaguje na krzywdę swojego dziecka jest zwyrodnieniem. Ja tylko pytam dlaczego to bardziej szokuje niż gwałcenie córki.
              • marzeka1 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 14:42
                Albo jeszcze inaczej- ta matka to ciąg dalszy takich zachowań- weszła być może w rolę swojej matki, a córka w jej.

I zawsze w sumie to mnie najbardziej wkurza i szokuje- że matka może nie wybrać dobra dziecka, bo gdy krzywdzone jest dziecko, wydawałoby się, że oczywistością powinno być dziecko,a nie chłop.
                • chipsi Re: To nie był gwałt 15.05.15, 19:34
                  A to nie ematki zawsze krzyczą że chłop najważniejszy i że to niezdrowe stawiać dziecka przed małżonka?
                  • marzeka1 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 19:39
                    A rozumiesz, że w normalnym i dobrym związku chłop jest równie ważny jak dzieci? I że nie ma gwałcenia, krzywdzenia dzieci , a kochanie swoich dzieci i zwyczajnie te dzieci są "dla świata", po to ta równowaga jest ważna, by potem nie było, że jak dzieci się wyprowadzą, obok żyje jakiś obcy chłop zwany mężem, a taka matka nie da żyć dorosłym dzieciom.
                    ALE zawsze, zawsze- gdy dziecko jest krzywdzone jego dobro jest ważniejsze od chłopa.
              • cosmetic.wipes Re: To nie był gwałt 15.05.15, 14:51
                Ja ci powiem dlaczego mnie w szczególny sposób (piszę o sposobie a nie skali) szokuje postawa matki - dlatego, że sama jestem matką i postrzegam to bardziej emocjonalnie niz racjonalnie.
            • aandzia43 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 14:47
              Bo matki też bywają zwyrodniałe. Taka matka, jaki ojciec i brat. Czyli jak cała rodzinka. Wszyscy siebie warci. Brata gwałciciela pewnie też ktoś w dzieciństwie molestował. Może dziadek, może ciotka. Ta matka wpisuje się w model rodziny dysfunkcyjnej złożonej w dużej mierze z osobników moralnie i osobowosciowo ulomnych i jakoś mnie specjalnie nie zadziwia.
            • aankaa Re: To nie był gwałt 15.05.15, 20:38
              wuika
              matka nie uważa, że działo się coś aż tak złego, żeby panów do więzienia podsyłać

to akurat, w przypadku tej "kobiety" zupełnie zrozumiałe: jak jej obu chłopów do pierdla wsadzą to zabraknie portek w domu
          • iwoniaw słuszna uwaga 15.05.15, 14:46
            CytatJakoś matki dzieci w beczkach nie budzą mniejszego zgorszenia
            > niż ich mężowie którzy wiedzieli a nic z tym nie zrobili.

Dokładnie. Od kobiet wymaga się więcej i rzadko budzi to zdziwienie tzw. społeczeństwa.
            • kota_marcowa Re: słuszna uwaga 15.05.15, 14:51
              Nie od kobiet od matek.
              Już choćby dlatego, że matki są biologicznie zaprogramowane żeby chronić swoje potomstwo.
              I mówcie sobie co chcecie o gender i równouprawnieniu, a prawda jest taka, że nie ma silniejszej więzi niż matki i dziecka.
              • iwoniaw Re: słuszna uwaga 15.05.15, 15:03
                No sorry, jaka jest prawda, to widać na załączonym obrazku: ewidentnie istnieją więzi silniejsze od niektórych istniejących pomiędzy matką a dzieckiem.
                • kota_marcowa Re: słuszna uwaga 15.05.15, 15:06
                  No i dlatego, to mnie jako matkę szokuje.
                • aandzia43 Re: słuszna uwaga 15.05.15, 15:50
                  Więzi więziami, ale ludzie (w tym matki) mają różne możliwości umysłowe (i nie mam na myśli tyko możliwości intelektualnych) i w związku z tym różne systemy moralne. Ta matka może być bardzo mocno związana ze swoimi dziećmi, a relacje między członkami rodziny i sytuację dziecka zrozumieć jako naturalne. Cieprenie córki zaś traktować jak przejściowy i nieunikniony etap w życiu. Matki skazujące swoje córki na obrzezanie też je kochają. Na czysty intelekt rozumiem to, co nie znaczy, że podobne historie nie budzą jednocześnie mojego wstrętu, oburzenia, agresji oraz atawistycznej chęci zlikwidowania dorosłych członków patologicznej rodzinki oraz spalenia ich chaty i wszystkiego wokół do gołej ziemi i zasiania świeżej trawy wink
              • mdro Re: słuszna uwaga 15.05.15, 15:31
                "Biologiczne zaprogramowanie" dotyczy co najwyżej dzieci (i nie zawsze zadziała). 13-latka nie jest już biologicznie dzieckiem.
                • azja-od-kuchni Re: słuszna uwaga 15.05.15, 17:44
                  Słabo mi ... gwałcona 13 latka matka która na to patrzy i forumki które mówią 13 latka nie jest dzieckiem.... Sorry, ale mam 13 letnią corkę i ona i jej koleżanki są dziećmi ...dużymi, ale dzięcmi. Powiększający się biust czy miesiączaka nie czynia z człowieka dorosłęgo ( nawet pod względem biologicznym) ...
                  Piewsza owulacja może wystąpic 2 lata po miesiączce, a znam 13 latki które nie miesiączkują jeszcze. Równie dobrze można założyc, ze jak dziecko nie korzysta z pieluszek i załatwia się jak dorosły to też sie do wspłozycia nadaje sad a jak biega z gołym tyłkiem po domu to zachęca do współzycia sad Tak samo jak kobieta która idzie w mini , obicisłych spodniach i sama prosi się o gwałt najlepiej zbiorowy...
                • kota_marcowa Re: słuszna uwaga 15.05.15, 18:02
                  Tak, bo 13 latka, zwłaszcza upośledzona umysłowo, to wyuzdana kokota, weź się lepiej zastanów.
                  • mdro Re: słuszna uwaga 15.05.15, 18:20
                    Mowa była o uwarunkowaniu biologicznym, więc wyjaśniłam, że ono dotyczy niemowląt/małych dzieci, a nie osobników 13-letnich. Nie te proporcje ciała i twarzy, instynkt nakazujący chronić maluchy nie zadziała. W OGÓLE nie odnosiłam się do innych kwestii, więc uprzejmie proszę mi nie imputować poglądów, których nie wyraziłam.
              • princess_yo_yo Re: słuszna uwaga 15.05.15, 19:46
                powiedz to prosze wszystkim ktorzy byli / sa katowani przez matki. rozumiem ze motywem przewodnim wykladu bedzie 'potworne traktowanie dziecka jako przejaw naturnalnej wiezi pomiedzy matka i dzieckiem' LOL
              • karrioka Re: słuszna uwaga 16.05.15, 18:51
                toteż ona właśnie chroni dziecko - swojego syna, to ewidentnie ważniejsze ze swoich dzieci

"choćby dlatego, że matki są biologicznie zaprogramowane żeby chronić swoje potomstwo."
          • laquinta Re: To nie był gwałt 15.05.15, 14:56
            rasowa_sowa napisała:

próbuję dociec dlaczego to
            > matka budzi takie ekstremalne zgorszenie, a ojciec gorszy tak zwyczajnie?

Moze dlatego, ze matka, jako kobieta, powinna bardziej czuc czym jest gwalt, ma przeciez pochwe. I miala kiedys 13 lat.
            Mysle, ze matka tez jest uposledzona i prawdopodobnie byla gwalcona jako dziecko.
            • whitney85 Re: To nie był gwałt 17.05.15, 11:24
              Też uważam, że matka może być upośledzona.
              A to braciszka i tatusia powinna spotkać jak najsurowsza kara.
          • pade Re: To nie był gwałt 17.05.15, 16:23
            Mnie szokuje, że matka nie zgłosiła przestępstwa na policję. Bo nie oczekiwałabym od przestępców i zwyrodnialców, że się sami zgłoszą. Matka i ciotka są nienormalne, mam nadzieję, że ta "rodzina" nigdy nie odzyska dziewczynki.
    • omorfi_gynaika Re: To nie był gwałt 15.05.15, 14:47
      To jest straszne! Przeraża mnie też to, że jest tam jeszcze dwoje mniejszych dzieci.
    • sueellen Re: To nie był gwałt 15.05.15, 15:09
      To sie nazywa relatywizm moralny. Do tego prowadzi liberalizm i tolerancja.
      Jak to ujęła matka? Gwałtu nie było tylko NORMALNE współżycie. A krzywdę wyrzadza tej rodzienie sąd, bezduszni urzędnicy i media.
      • morgen_stern Re: To nie był gwałt 15.05.15, 15:23
        >Do tego prowadzi liberalizm i tolerancja.

Słucham? wink
        • kropkacom Re: To nie był gwałt 15.05.15, 16:48
          >Do tego prowadzi liberalizm i tolerancja.

... i miłość bliźniego.

Lepiej być nietolerancyjną konserwą. Tacy to w życiu dziecka nie tkną. Ratunku!
          • kropkacom Re: To nie był gwałt 15.05.15, 16:48
            To nie do morgen tongue_out
      • aandzia43 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 15:29
        Pogieło cię!? Jaki liberalizm i tolerancja!? Do "tego" to prowadzi dziedziczony niski intelekt, brak wykształcenia i bieda, izoalacja społeczna i brak kontroli ze strony w miarę zdrowego środowiska, miejsce zamieszkania pt. "chata za.wsią", alkohol, chów.wsobny oraz trwanie w takim bagnie od pokoleń. To jest zestaw przyczyn i skutków nędzy moralnej i po jakimś czasie przyczyny mieszają się już.ze skutkami. Ci ludzie nie są ani liberalni, ani tolerancyjni, nie mówiąc już o tym, że nie znają i nie rozumieją znaczenia tych słów.
        • kota_marcowa Re: To nie był gwałt 15.05.15, 15:52
          Ci ludzie nie są ani liberalni, ani tolerancyjni,

Z tym się zgodzę. Ale z materiału wynika, że to nie była żadna zapijaczona patologia, zadbani, wyremontowany dom, biedy tam nie było.
          • aandzia43 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 16:39
            Wymieniłam kilka cech patologicznej rodziny, nie wszystkie musi mieć ta z.artykułu. Poza tym pewnych patologii nie stwierdzi się na podstawie zdjęć domostwa smile
            • nangaparbat3 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 20:38
              Jednakowoż coś się rozpędziłas. Wyksztalceni, zamozni i inteligentni też gwalcą swoje dzieci, tyle tylko że trudniej ich na tym zlapac.
              • aandzia43 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 21:58
                Święta prawda, też gwałcą. Jednakowoż en masse wykształceni mają na tyle poczucia obciachu i świadomości na temat świata i kondycji ludzkiej, że całom rodzinkom z przyleglosciami nie dziwują się okrutnie, czegoż to świat od nich chce, tylko lepiej się kryją ze.swym procederem, a jak się.sprawa rypnie, to gwalciciele zaprzeczają, a milczący świadkowie jeczą, że nic nie widzieli, nie słyszeli tongue_out Żarcik trochę, ale przyznasz chyba, że upośledzenie umysłowe + izolacja społeczna (czyli z jednej strony smutek wyobcowania, z drugiej brak dozoru ze strony społeczności) + alkohol = Wielkie Nic Dobrego w kwestiach .moralności? Enklawy zła są i na osiedlach przy uniwersytetach, ale są tylko enklawami, a nie obowiązującym stylem życia.
                • karrioka Re: To nie był gwałt 16.05.15, 18:56
                  szczerze to mniej mnie brzydzą osoby ewidentnie niedorozwinięte umysłowo i społecznie jako sprawcy incestu niż uprudrowani przestawiciele middle class, którzy włożą masę energii w ukrycie faktów przed sąsiadami, a zero energii w przerwanie w rodzinie procederu.

Może dlatego, że tą energię i świadomość zła mają.

(znam ludzi z brudnym sprawcą incestu w rodzinie - skopana i zniszczona przez całą rodzinę jest ofiara, nie sprawca. Ludzie zamożni, wykształceniu, w ogóle hej do przodu)
                  • aandzia43 Re: To nie był gwałt 16.05.15, 19:24
                    Brzydzą mnie.jednako. Upudrowani inteligenci i upudrowani bigoci budzą we mnie grozę swą perfidią, a upośledzone społecznie typy z chat na skraju wsi masowością.
                    • karrioka Re: To nie był gwałt 17.05.15, 11:31
                      Właśnie mam wątpliwości co jest masowe, bo tępota ma niewiele wspólnego ze strategią więc chyba prędzej czy później wszystko wychodzi na jaw.
    • nanuk24 Re: To nie był gwałt 15.05.15, 18:42
      Brak slow na okreslenie tych podludzi. Oni sa wszyscy zdegenerowani. Nie odczuwaja zadnego poczucia winy, gwalt i molestowanie na wlasnej corce traktuja jak cos najnormalniejszego w swiecie i te wykrzykiwania, ze ich dzieci i ich sprawa i ze Bog pokarze tych wszystkich urzedasow, ktorzy zabrali im dzieci i nie chca oddac? WTF!?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka