ana119 13.10.15, 07:10 Jak on śmie biegać po tv i udawać eksperta. Facet powinien się schować do szafy ze wstydu. Działa mi na nerwy taka jak Kamiński Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anorektycznazdzira Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 07:28 Skoro w TV ciągle są tacy szanowani eksperci jak Miler, Girtych, Maciarewicz... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 09:16 Albo Ziobro - po co w ogole ktos go jeszcze zaprasza do debaty.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 13:15 anorektycznazdzira napisała: > Skoro w TV ciągle są tacy szanowani eksperci jak Miler, Girtych, Maciarewicz... > maciarewicz to chyba ino w mediach toruńskich ? Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 09:35 Facet ma parcie na szklo I wiadomo, ze zawsze przyjdzie. Wy mi powiedzcie kto tych ekspertow zaprasza ! Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 09:37 Przyzwyczajaj się, po wyborach będzie go więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna.nuta Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 10:10 A od czego ten pan udaje eksperta? Bo chyba nie od udanych związków? Odpowiedz Link Zgłoś
5venuss Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 10:21 Dziwię się, że jeszcze ktoś wogóle ogląda TV. Debaty, wypowiedzi "expertów", niezwykle "istotne" wiadomości, wszelkie serialiki, - totalne ODMÓŻDŻANIE. Nie mam TV od 2012 r. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 17:17 Ale info o świecie czyta w Internecie? - czy tylko ematka? Odpowiedz Link Zgłoś
5venuss Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 17:28 SERIO? Nie widzisz różnicy??? W internecie czytam to co chcę, nikt mi nie narzuca pseudo ekspertów i odmóżdżających programów. A znam takich co włączają TV o 7 rano, wyłączają o północy oglądając wszystko jak leci. A potem tym żyją - czy to jest normalne? Odpowiedz Link Zgłoś
stonkamarnotrawna Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 10:22 Oj... co się człowieka czepiasz. Czekają go duże wydatki w postaci alimentów dla jego niedawnej miłości to pcha się gdzie może żeby zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 10:25 żeby "schowac sie ze wstydu" to trzeba miec choc troche honoru. Mnie zresztą mniej dziwi udawanie eksperta od polityki, w tv, od bycia doradcą w banku, w Londynie. Co nauczyciel matematyki wie o bankowości? Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 10:49 Rola pana Marcinkiewicza w Goldman Sachs I jego spekulacjami na zlotowce moim zdaniem zasluguje na tribunal stanu. Tym bardziej dziwie sie, ze ktos go zaprasza Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 21:20 > Co nauczyciel matematyki wie o bankowości? K. Marcinkiewicz skończył fizykę i był nauczycielem fizyki. Zresztą świetnym. Wiem bo mnie uczył i do olimpiad przygotowywał. Z jego inspiracji właśnie zostałam fizykiem. Nauczycielem był tylko w komunie, kiedy był opozycjonistą. Trudno wtedy, żeby robił jakąś inną szczególną karierę. W 1992 ukończył studia podyplomowe w zakresie administracji na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Rozpoczął tez studia doktoranckie. W tym czasie nie był już nauczycielem. Warto czasami wiedzieć, o czym się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 13:14 ana119 napisała: > Jak on śmie biegać po tv i udawać eksperta. Facet powinien się schować do szafy > ze wstydu. Działa mi na nerwy taka jak Kamiński aha czyli skoro ciebie wkurza to nie ma prawa mówić to na czym się dość dobrze zna ... Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 14:08 > aha czyli skoro ciebie wkurza to nie ma prawa mówić to na czym się dość dobrze > zna ... a przepraszam, na czym on się tak dobrze zna? bo nie slyszałam żeby go tam o funkcje trygonometryczne pytali... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 20:27 kamunyak napisała: > a przepraszam, na czym on się tak dobrze zna? bo nie slyszałam żeby go tam o funkcje trygonometryczne pytali... był rok premierem ,niczego nie spieprzył więc ... Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 23:24 > był rok premierem ,niczego nie spieprzył więc ... nie rok tylko 8 mies i, rzeczywiście, mało co spieprzył bo mało co robił. Robił głównie dobrą minę, do gier różnych szefa wszystkich szefów. yes, yes, yes! Wszyscy byli pod urokiem jego małpich występow publicznych, uśmiechow rozdawanych na prawo i lewo a ja nigdy tego nie kupowalam i nigdy go nie lubiłam. Widocznie mam intuicję. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 16:23 Może słuchaj o czym mowi zamiast patrzeć na dziubek ust i ubranie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Marcinkiewicz 13.10.15, 20:29 ana119 napisała: > Może słuchaj o czym mowi zamiast patrzeć na dziubek ust i ubranie jestem po drugiej stronie barykady takich jak on, jednak nie jest to najdurniejszy z moherów więc słucham ,choćby dlatego ze on zna to całe towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś