27.04.16, 23:46
www.pudelek.pl/artykul/92059/poznajecie_ewe_minge_zdjecia/
Jestem w szoku! Co stalo sie z jej twarza? Czy to choroba, czy tez jednak przesadzila z medycyna estetyczna. A byla kiedys taka piekna kobieta, o niebanalnej urodzie...
Obserwuj wątek
    • angeika89 Re: Ewa Minge 27.04.16, 23:51
      Wygląda strasznie surprised
      Sztuczność do potęgi. Nie sądzę aby choroba nowotworowa sprawiła, że powiększyły jej się usta i jeszcze bardziej naciągnęła twarz...
      Przykre, bo kiedyś rzeczywiście była nie brzydka.
      • jola-kotka Re: Ewa Minge 27.04.16, 23:52
        Gdzie ty widzisz tutaj naciagniecie?
        • angeika89 Re: Ewa Minge 27.04.16, 23:54
          No ja widzę...
          • angeika89 Re: Ewa Minge 27.04.16, 23:54
            Wstrzykiwany botox też naciąga i wygładza skórę...
            • jola-kotka Re: Ewa Minge 28.04.16, 00:13
              No to o lifingach i o botoksie malo wiesz,jej tutaj wszystko wrecz wisi.
              • angeika89 Re: Ewa Minge 28.04.16, 11:43
                Za to Ty jesteś specem w tej dziedzinie big_grin
                Faktycznie niewiele wiem gdyż jak do tej pory ŻADNE zabiegi nie były mi potrzebne.
                Po prostu stwierdzam fakt, że nie wygląda naturalnie i tyle...
                • jola-kotka Re: Ewa Minge 28.04.16, 14:08
                  To,ze nie wyglada naturalnie to chyba jasne .
      • ina_nova Re: Ewa Minge 29.04.16, 14:22
        >>Nie sądzę aby choroba nowotworowa

A skąd wiesz, że nowotwór?
        • angeika89 Re: Ewa Minge 29.04.16, 22:34
          zdrowie.jastrzabpost.pl/zdrowie/zdrowie-zdrowie/ewa-minge-zmagala-sie-z-nowotworem-to-dlatego-zalozyla-fundacje-black-butterflies_237910.html

www.fakt.pl/plotki/nowotwor-krwi-ewa-minge-szczerze-o-chorobie,artykuly,598763.html
    • jola-kotka Re: Ewa Minge 27.04.16, 23:51
      Ona teraz juz tak nie wyglada,wczesniejsze zabiegi ,botoks,potem chemia i sterydy po ktorych spuchla i to bardzo. Teraz jest duzo lepiej,wyglada duzo lepiej.
    • larrisa Re: Ewa Minge 27.04.16, 23:56
      No i niech sobie wygląda jak wygląda, jej sprawa.
      • jola-kotka Re: Ewa Minge 28.04.16, 00:14
        10/10
    • lady-z-gaga Re: Ewa Minge 28.04.16, 00:44
      Nie wiem, czy i w jakim stopniu korzystała z medycyny estetycznej. Czytałam, że jest chora (zespół Gilberta) i że bierze sterydy. I w sumie zrobiło mi się głupio, że sama ją pochopnie oceniałam. Nie chodzi o to, czy jej wierzę, ale o to, że w sumie niewiele wiemy o ludziach znanych nam tylko ze zdjęć. A oni i ich rodziny czytają to, co ukazuje się w necie. A co, jeśli to jednak choroba? strach pomysleć, co ta kobieta musi znosić, widząc tyle nienawiści.
      • naomi19 Re: Ewa Minge 28.04.16, 07:03
        mialam kiedys, watpliwa, przyjemnosc wspolpracy z lekarzem medycyny estetycznej, Powiedzial mi dokladnie co robila z twarza Minge. Niestety miala pecha, bo zastosowala preparat, ktory jest bardzo zly, wedruje na twarzy. Stad ciagle zmiany wygladu jej twarzy. I mysle, ze nie trzeba byc ekspertem, zeby moc ocenic, ze majtrowala. Jesli ktos lyka historyjke o sterydach, chyba nie widzial twarzy po sterydach...
        • pade Re: Ewa Minge 28.04.16, 10:16
          Co to za preparat, który wędruje po twarzy?
          • mia_siochi Re: Ewa Minge 28.04.16, 18:10
            Tez jestem ciekawa...
          • arwena_11 Re: Ewa Minge 29.04.16, 15:25
            Może silikon przemysłowy? czy jak to się tam nazywa. Kiedyś na jakimś programie pokazywali własnie ludzi po wstrzyknięciu tego. Koszmar. Głównie jak się robi to tanio, to ma się duże szanse na takie atrakcje
            • pade Re: Ewa Minge 29.04.16, 21:38
              ale w twarz?
              • arwena_11 Re: Ewa Minge 30.04.16, 13:34
                No właśnie w twarz. Panie jeździły gdzieś na Ukrainę, czy do Ameryki Południowej. Przykłądem jest Priscilla Presley

kobieta.wp.pl/gid,17528773,img,17528792,kat,26405,title,Priscilla-Presley-z-twarza-jak-z-wosku,galeriazdjecie.html
      • milka_milka Re: Ewa Minge 28.04.16, 07:24
        Na zespół Gilberta nie bierze się sterydów. To niedomoga wątroby o podłożu genetycznym, na ogół nie wymaga leczenia. A polega na tym, że w organizmie jest zbyt wysoki poziom bilirubiny, z którym organizm sobie nie radzi i zbyt wolno ją usuwa. Ale wartości te nie są dramatycznie wysokie, na ogół niewiele przekraczają normy. Żyje się z tym normalnie.
        • lady-z-gaga Re: Ewa Minge 28.04.16, 07:51
          Możliwe, nie znam się smile
      • milka_milka Re: Ewa Minge 28.04.16, 07:25
        A to tylko tak gwoli informacji. Do p. Minge nie mam jic, niech wygląda jak chce i może.
      • memphis90 Re: Ewa Minge 28.04.16, 21:09
        Zespół Gilberta to zupełnie łagodna choroba wątroby, nie wymaga leczenia.
    • fragile_f Re: Ewa Minge 28.04.16, 07:36
      Klasyczna twarz a'la Mickey Rourke - pomniejszone oczka, grube rysy od zabiegow, pogrubiona skora. Ona miala kilka operacji przeciez, z choroba to mam wrazenie ostra sciema. Zreszta - zawsze twierdzi ze to jej naturalne wlosy a na kazdym jednym zdjeciu widac, ze ma peruke...
      • fragile_f Re: Ewa Minge 28.04.16, 07:37
        W sensie z choroba na ktora musi brac sterydy, milka wyjasnila juz wyzej. Nie mowie o raku.
      • lady-z-gaga Re: Ewa Minge 28.04.16, 07:50
        W sprawie operacji wygrała proces z chirurgiem, który jej to zarzucił. I była badana przez biegłych. Czyli musi to być coś innego.
        • kadfael Re: Ewa Minge 28.04.16, 07:57
          Aż sobie weszłam w neta jak to jest z tym procesem. I niektórzy piszą, że wygrała, inni że przegrała. Jakieś dziwo...
        • thank_you Re: Ewa Minge 28.04.16, 09:36
          Pewnie chodziło o precyzję wypowiedzi. Botoks i inne wypełniacze to nie są operacje. wink
          • redheadfreaq Re: Ewa Minge 28.04.16, 10:05
            Otóż to.
            • lady-z-gaga Re: Ewa Minge 28.04.16, 10:19
              Zgadza się. Ja odpowiadałam Fragile, a ona napisała o kilku operacjach.
              • fragile_f Re: Ewa Minge 28.04.16, 10:26
                Nikt mi nie wmowi, ze nie miala operacji nosa. Tak jak obrzek moze byc efektem leczenia, tak kurde nos nie zmniejsza sie automagicznie o dwa rozmiary wink
                https://e5.pudelek.pl/36742e0fa3b36d085b6f0522a164e181017cd6b0.jpg

https://e5.pudelek.pl/9a6e6ebaaddc7d38a24dcaee0ed63984ac91720c.jpg

https://e5.pudelek.pl/874f467564d0a6a1cfc00672505834dcf64bc72d.jpg
      • lady-z-gaga Re: Ewa Minge 28.04.16, 07:53
        Na pewno ma obrzęk limfatyczny, to akurat widać nawet dla laika, tylko powody pozostają tajemnicą.
        • bei Re: Ewa Minge 28.04.16, 08:09
          Wlosy sa przedluzane, zageszczane ale nie sa to peruki.
          Musze przyznac, ze kamera jej nie lubi, jest niefotogeniczna. Na zywo wyglada o wiele lepiej.
          Co tam wyglad, Pani Ewa to artystka, kto jak nie artysta ma najwieksze prawa do bycia ekscentrykiem ( w jej przypadku sympatycznym)smile
          Lubie jej ubrania ( ogladac, bo kupowac to tylko z Femestage)
          Kiedys w jej rodzinnym miasteczku miala sklep, gdzie na przecenach mozna bylo kupic za grosze ubrania z poprzedniej kolekcji. Sweterki do tej pory sa cudne, uplyw czasu i dziesiatki pran w pralce a one jak nowe.
          • lady-z-gaga Re: Ewa Minge 28.04.16, 09:58
            Tak, to artystka, a przede wszystkim -artystka, która odniosła wielki sukces w swojej dziedzinie. Szkoda, że od lat mówi się głownie o jej wyglądzie. Niestety, sama sobie zaszkodziła, ale ja jednak jej współczuję.
        • edelstein Re: Ewa Minge 28.04.16, 15:20
          Ona wyglada jak moj syn z czasow gdy mial reakcje alergiczna i Bral sterydy.Podejrzewam,ze kombinowala przy twarzy po czym wylazla jakas choroba i te majstrowanie ja zgubilo.Osobiscie nie rozumiem ekscytacji jej wygladem.Nie jest modelka tylko projektantka.Moze wg mnie nawet sobie cala twarz wytatuowac
          • ertyla Re: Ewa Minge 28.04.16, 15:53
            TE majstrowanie ??
    • fin-dus Re: Ewa Minge 28.04.16, 08:19
      Wygląda okropnie, niestety... Jakies 15 lat temu byłam w klubie na imprezie. Ona przyszła tam z kolezankami. I chociaz byla od wiekszosci imprezowiczow starsza o co najmniej kilkanascie lat, to skradła parkiet. Oczu nie dało się od niej oderwać. Była po prostu zjawiskowa. A wtedy juz na zdjeciach potrafiła wyglądać tak sobie. Tym bardziej się zdziwiłam, gdy ją zobaczyłam na żywo. Szkoda, że teraz tak stara się zatrzymać czas... Moze bylaby starsza, pomarszczona, ale nadal zjawiskowa w sensie pozytywnym.
      • vvipp Re: Ewa Minge 28.04.16, 10:26

Twoja wypowiedź kupy się nie trzyma, ona ma 47 lat. 15 lat temu miała 32 i była starsza "o co najmniej kilkanascie lat" i "wtedy juz na zdjeciach potrafiła wyglądać tak sobie"?
        • mary_lu Re: Ewa Minge 28.04.16, 10:37
          Też ją widziałam mniej więcej wtedy... No i tak wyglądała jak pisze Fin-dus.
        • alpepe Re: Ewa Minge 28.04.16, 10:50
          Myślałam, że jest dobrze po pięćdziesiątce, chyba to nadmierne opalanie tak jej zrujnowało twarz, bo nie patrzyłam na twarz sześćdziesięcioletniej mumii, którą pokazano na pudlu, tylko na ręce i szyję.
        • sanrio Re: Ewa Minge 28.04.16, 12:57
          no a co w tym dziwnego? Do klubów w tamtych czasach chadzało mało kobiet po 30., a te, które były widocznie odstawały od reszty - wyglądem i specyficznym zachowaniem. Dla studentów pani po 30. to już babcia jest. I skoro ktoś jest niefotogeniczny, to i w wieku 5 lat będzie na zdjęciach wyglądał tak sobie.
      • mary_lu Re: Ewa Minge 28.04.16, 10:27
        Kiedyś spędziłam dużo czasu w jej butiku na dobieraniu kiecki, Minge była tam wtedy, ogarniała jakieś sprawy organizacyjne. Znalazła też czas dla każdej klientki, doradziła, pogadała o życiu. Bardzo przyjemne wrażenie zrobiła. Taki typ starej wariatki, co wszystko robi trochę "za bardzo", ale szczerze zainteresowanej ludźmi i nastawionej na czynienie dobra. Zawsze jak widzę tytuł nowego artykułu o niej, to mam nadzieję, że jej wygląd się poprawi, a tu niestety... Szkoda mi jej bardzo.
    • heca7 Re: Ewa Minge 28.04.16, 10:34
      Twarz to twarz ale te włosy! Czemu one ciągle się świecą jak na mojej lalce Fleur?! Jak widzę E. Minge to od razu sobie tą lalkę przypominam. www.fleurdolls.com/Dolls%20AF/Aerobic%20dolls.jpg-for-web-LARGE.jpg
      Zawsze ma jakieś takie nienaturalne, dziwnie upięte jakby jej kępami z jednego mieszka włosowego wyrastały. Czy ona nie ma jakiejś obsesji w stylu Wioletty Villas?
    • rorzrzutny Kiedyś, kiedy oglądałem jeszcze telewizję, 28.04.16, 10:51
      ... a ona jeszcze wyglądała jak żywy człowiek, opowiadała w tv o tym, jak to właśnie zawojowała Londyn. I że Brytyjczycy byli zaintrygowani jej tajemniczym nazwiskiem i nie wiedzieli, czy wymawiać je z angielska, czy może lepiej z francuska...

Może ona i zawojowała wtedy ten Londyn. Ale angielski to znała co najwyżej tyle o ile... big_grin
      • damartyn Re: Kiedyś, kiedy oglądałem jeszcze telewizję, 28.04.16, 10:58
        kogoś mi przypomina!
        www.plotek.pl/plotek/56,79592,14708413,kobieta-kot,,5.html
      • alpepe Re: Kiedyś, kiedy oglądałem jeszcze telewizję, 28.04.16, 10:59
        Ja kiedyś słyszałam fragment wywiadu z nią, jak po traumatycznym rozstaniu z mężem żywiła się wraz z dziećmi cukinią z działki (z braku środków) i stała się mistrzynią dań z tym warzywem. Może to ten sam wywiad był.
        • mozambique Re: Kiedyś, kiedy oglądałem jeszcze telewizję, 28.04.16, 12:18
          wygląda jak wygląda ale w rozmowie jest bezposrednia, sympatyczna i to nieliczna osoba z krainy projektantów mody , ktora wyraźnie mówi ze ocenianie , hejtowanie lub bojkotowanie kogokolwiek tylko z tego powodu ze ma niemodne spodnie albo nie nosi obowiązujego w tym sezonie koloru jest żenujące.

I za to ją lubię
        • rorzrzutny Re: Kiedyś, kiedy oglądałem jeszcze telewizję, 28.04.16, 15:01
          alpepe napisała:

> Ja kiedyś słyszałam fragment wywiadu z nią, jak po traumatycznym rozstaniu z mę
          > żem żywiła się wraz z dziećmi cukinią z działki (z braku środków) i stała się m
          > istrzynią dań z tym warzywem. Może to ten sam wywiad był.

Chyba nie wiem. To moje to w ogóle nie był prawdziwy wywiad, tylko jakaś telewizja śniadaniowa. Parę zdawkowych pytań i bzdetnych odpowiedzi.
          Oglądałem w innej stacji program biznesowy i zmieniłem kanał, żeby uniknąć bloku reklamowego. I akurat trafiłem na początek rozmowy z nią.
          I był to mój pierwszy kontakt z tą panią, i kiedy usłyszałem jak gospodarz ją przedstawia, pomyślałem "ku..., co??? shock ciekawe jak to się pisze. big_grin" Później wyświetlili nazwisko na pasku (pisało się tak jak się obawiałem), a później pani wspomniała o tym niezwykłym zainteresowaniu Brytyjczyków jej nazwiskiem. big_grin
          I dzięki temu w ogóle zapamiętałem całą sytuację, i od tamtej chwili kojarzę tę postać.
          Jakoś niedługo później dowiedziałem się też, że ona pławi się w majestacie samej pani Bezy. big_grin Bo naprawdę dawno to było, w czasach magistra Olka (ale nie pamiętam - Pierwszego czy Drugiego).

A rocznikowo to ona chyba jakoś z drugiej połowy lat 60, coś mi się kołacze.
          • thank_you Re: Kiedyś, kiedy oglądałem jeszcze telewizję, 28.04.16, 18:25
            Prawie rówieśnica. ;-D
            • rorzrzutny Re: Kiedyś, kiedy oglądałem jeszcze telewizję, 28.04.16, 20:55
              "Prawie" nie robi różnicy. Już nie. indifferent
              • thank_you Re: Kiedyś, kiedy oglądałem jeszcze telewizję, 28.04.16, 21:15
                Nie gadaj, tylko 6 lat minęło. ;-D Co to dla takiego herbatnika jak Ty?
    • znowu.to.samo Re: Ewa Minge 28.04.16, 16:33
      Czas płynie, a ludzi sie zmieniają, co w tym dziwnego???. Zazwyczaj na niekorzyść, bo starość jest straszna. I dopada zarówno bogatychjak i biednych..... niektórych ząb czasu oszczędza a innych zmienia nie do poznania, i czasem jak widać nawet gruby portfel nie pomoże, może nawet lepiej by wyglądała bez ``poprawek``
    • ga-ti Re: Ewa Minge 28.04.16, 18:19
      Ja panią uwielbiam od dawna. Jeszcze będąc nastolatką słuchałam z nią wywiadu (dla jakiegoś programu dla dzieciakow) i się zachwyciłam (marzyłam o takiej burzy rudych loków smile ).
      I jeśli jej wygląd to partactwo chirurgów to współczuję, jeśli wynik choroby to współczuję tym bardziej.
      I szkoda, że u nas tak mało mówi sie o jej sukcesach zawodowych uncertain
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Ewa Minge 28.04.16, 21:40
      Wygląda jak skrzyżowanie Górniakowej z Jolantą Kwaśniewską.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka