Dodaj do ulubionych

Idealana macocha

02.08.16, 12:16
No po prostu muszę wrzucić tego linka:

www.pudelek.pl/artykul/95984/monika_zamachowska_bylabym_wspaniala_macocha_dzieci_zbyszka_unikaja_mnie_jak_ognia/
Za każdym razem jak czytam jej kolejną spowiedź, to zastanawiam się czy mam jej współczuć czy zazdrościć dobrego samopoczucia.
Obserwuj wątek
    • liliawodna222 Re: Idealana macocha 02.08.16, 12:23
      Muszę przyznać, że wyjątkowo mnie ta osoba irytuje. Zero klasy, wyczucia, taktu, kultury. I wiem, że wiele osób tak ją właśnie odbiera.
    • mama.2k15 Re: Idealana macocha 02.08.16, 12:23
      Czy ta kobieta nie ma jakichś prawdziwych przyjaciół, którzy doradziliby jej milczenie?
    • drinkit Re: Idealana macocha 02.08.16, 12:31
      Zenujace
    • lilly_about Re: Idealana macocha 02.08.16, 12:33
      Jak nie pierdyknie głową w ścianę, to nie wiem, czy coś jej jeszcze pomoze.
    • martishia7 Re: Idealana macocha 02.08.16, 12:34
      Niewiasta pusta jak komora maszyny losującej przed zwolnieniem blokady. W zasadzie jednym wywiadem wykastrowała obu swoich mężów- byłego i obecnego. Rewelacja.
      • zlotonaiwnych Re: Idealana macocha 02.08.16, 17:29
        😁
    • kadfael Re: Idealana macocha 02.08.16, 12:35
      Aż się wierzyć nie chce, że ktoś może być aż tak głupi. Nie ogarniam tego.
    • heca7 Re: Idealana macocha 02.08.16, 12:45
      Hehe. Ciekawe doprawdy czemu jej unikają? suspicious
      • iwoniaw Re: Idealana macocha 02.08.16, 18:26
        No też się zastanawiam big_grin
    • e-kasia27 Re: Idealana macocha 02.08.16, 13:25
      A mnie zastanawia tylko jedna rzecz: co ona ma takiego, że jakikolwiek facet chce z nią być?
      Urodą nie powala przecież, rozumem tym bardziej, elegancji i klasy brak całkowity, młodość też już dawno przeminęła..., więc co?
      Może to jednak prawda, że faceci lubią idiotki??
      Ale, żeby aż tak? Że idiotka go ośmiesza na każdym kroku, a on nic??
      • nenia1 Re: Idealana macocha 02.08.16, 14:54
        e-kasia27 napisała:

> A mnie zastanawia tylko jedna rzecz: co ona ma takiego, że jakikolwiek facet ch
        > ce z nią być?
        > Urodą nie powala przecież, rozumem tym bardziej, elegancji i klasy brak całkowi
        > ty, młodość też już dawno przeminęła..., więc co?

A niby Zamachowski powala?
        • marie30 Re: Idealana macocha 02.08.16, 17:27
          nenia1 napisała:

> A niby Zamachowski powala?

Haha, mialam zadac to pytanie.
          • e-kasia27 Re: Idealana macocha 02.08.16, 17:41
            No, nie powala, ale miał fajną żonę, z którą był wiele lat. Gdyby nagle zgłupiał dla jakiegoś cuda, to można by to zrozumieć, ale tak, to zamienił stryjek siekierkę na kijek i to bardzo lichy kijek.
            • nenia1 Re: Idealana macocha 02.08.16, 19:41
              Ważne, że na nowy kijek. Całkiem sporej grupie osób to wystarcza, nie potrzebują cudu.
        • lusitania2 Re: Idealana macocha 02.08.16, 18:08
          nenia1 napisała:

> A niby Zamachowski powala?

a żebyś wiedziała, że powala.
          Nie urodą, co przez monitor widać, ale błyskotliwością, dowcipem, czego przez monitor nie widać.
      • cosmetic.wipes Re: Idealana macocha 02.08.16, 15:31
        Kocha poranny seks na śpiocha, o czym nie omieszkała kiedyś wspomnieć w telewizji śniadaniowej big_grin
        • e-kasia27 Re: Idealana macocha 02.08.16, 17:42
          A no widzisz, to ja niedoinformowana jestem.
          Pewnie dlatego, że telewizji nie oglądam.
          • alpepe Re: Idealana macocha 02.08.16, 18:14
            a dla mnie powala urodą, bardzo ładna kobieta. Nie, nie jestem do niej podobna.
            • e-kasia27 Re: Idealana macocha 02.08.16, 19:23
              To ma być ładna kobieta??

e5.pudelek.pl/e6205152ee30a076753aa7f3e1a15a7eeb18f660.jpg
    • rosapulchra-0 Re: Idealana macocha 02.08.16, 13:54
      Ja nie widzę tu żadnej spowiedzi, tylko garść przemyśleń na temat jej małżeństwa i rodziny paczworkowej. Rozumiem byłą żonę Zbyszka z jednej strony, ale jestem ostrą przeciwniczką nastawiania wrogo dzieci do ojca, który odszedł do innej kobiety. A tu wychodzi, że Ola właśnie to robi. Sprawy dorosłych powinny zostać między dorosłymi. A sprawy między rodzicami a ich dziećmi powinny pozostać nienaruszone. Niestety wiele matek mści się na swoich byłych albo utrudniając lub wręcz uniemożliwiając im kontakt z dziećmi, albo nastawiając dzieci przeciwko nim.
      • liliawodna222 Re: Idealana macocha 02.08.16, 14:07
        A skąd wiesz, ze była żona nastawiała dzieci przeciwko Monice? Te dzieci są na tyle duże, żeby nie rzec - dorosłe (przynajmniej niektóre), że raczej myślą samodzielnie i podejmują pewne decyzje, jak np. sławetny list do Moniki opublikowany w mediach.
        • nenia1 Re: Idealana macocha 02.08.16, 14:52
          Widocznie Ola jest jej koleżanką i się zwierza.
      • kadfael Re: Idealana macocha 02.08.16, 15:03
        A ta Ola to jakaś twoja koleżanka?
        • rosapulchra-0 Re: Idealana macocha 02.08.16, 15:06
          Tak samo jak Zbyszek.
          • kadfael Re: Idealana macocha 02.08.16, 17:43
            Aha. To nie plotkuj o znajomych, to nieładnie.
    • wuika Re: Idealana macocha 02.08.16, 15:10
      Czuję się odpowiedzialna za sferę kontaktów Zbyszka z jego dziećmi. Przypominam, żeby pojechał na zakończenie roku, spotkał się z synem, kiedy będzie wracał z egzaminów. Myślę, że na razie nie ma innego wyjścia. Zbyszek uwielbia wyjeżdżać ze swoimi dziećmi, ale nie umie tego zorganizować, jest raczej życiowo nieporadny. Robię więc pewne ruchy, a potem udaję, że sami to wszystko wymyślili. Taka tam wprawka w byciu dyplomatką…

O matko. No wiecie, jestem taka wspaniała, gdyby nie ja, Wasz cudowny ach-och tatuś nie ruszyłby się z domu, bo nie umie, haha, dorosły człowiek, zorganizować sobie spędzenia czasu z dziećmi.

Niedobrze mi suspicious
      • mama.2k15 Re: Idealana macocha 02.08.16, 17:47
        A ta pomoc jest taka dyplomatyczna, w tajemnicy (znanej tylko czytelnikom Pudelka).
      • szpil1 Re: Idealana macocha 02.08.16, 19:10
        wuika napisała:

jest raczej życiowo nie
        > poradny.

To musi byc prawda, gdyby był facetem z jajami to by raz dwa zrobił porządek z tą kobietą.
        Żywy przykład żenady.
    • kropkacom Re: Idealana macocha 02.08.16, 15:18
      Znowu, znam takie osoby z reala. Nie potrafią odwrócić się na pięcie i powiedzieć sobie stop.
    • iwoniaw :-D 02.08.16, 18:25
      Mogłaby robić za definicję słowa "żenada" big_grin

Nie tyle dziwi mnie, że dzieci Zamachowskiego omijają ją szerokim łukiem, co dziwi, że sam Zamachowski nie reaguje na jej teksty na swój temat. O własnych dzieciach p. Monika tez niezłe teksty w przestrzeń publiczną rzuca - nawet jeśli faktycznie są one roszczeniowymi bachorami bez krztyny ambicji, za to z aspergerem, to czy naprawdę cała Polska musi się o tym dowiadywać i to z ust ich matki?
    • aguar Re: Idealana macocha 02.08.16, 19:01
      A mi się pierwsza żona Zbyszka wydaje taką cwaniarą - złapała bardzo dobrze zarabiającego faceta więc sobie urodziła czwórkę dzieci, nie musiała pracować ani martwić się o finanse, zbytnio przemęczać przy pracach domowych też pewnie nie, a teraz jej się zje...ło więc się rzuca i mści. Moniki nigdy za bardzo nie lubiłam, ale ona jednak dużo pracowała łącząc to z wychowaniem dzieci, zapracowała sobie na to, co ma. W każdym razie tamtej mi nie żal, i tak nie ma źle dzięki alimentom - zabezpieczyła się robiąc sobie dużo dzieci z bogatym.
      • raczek47 Re: Idealana macocha 02.08.16, 19:38
        Ładna kobieta?
        Przypomina mi psa pekińczyka, zwłaszcza gdy się uśmiecha.

Poza tym jest cwaną, bez cienia samokrytyki, perfidną i wyrachowaną babą, uważającą się za wzór cnót i chodzacy ideał.
        Na takich ludzi zresztą krytyka nie działa.Taki typy (typiary) uważają,że zawsze mają rację i nigdy nie popełniają błędów, w zw.z tym nie przepraszają nikogo i za nic.

A ty , aguar , głupia jesteś niezwykle, jeśli myślisz,że alimenty mogą zastąpić ból, wstyd, upokorzenie,rozstrój nerwowy,głupie spojrzenia typu "nie wiadomo jak się wobec nich zachować" i komentarze za plecami.
        Oskarżasz pierwszą żonę Zamachowskiego o wyrachowanie? Z miłości do pieniędzy urodzila czworo dzieci?
        Richardson zniszczyła piątce ludzi życie w zakresie spokoju, równowagi, stabilności, poczucia bezpieczeństwa.I kwitnie na czyimś nieszczęściu.To haniebne.
        Tyle w temacie.

• marie30 Re: Idealana macocha 02.08.16, 19:47
          Ona byla jego druga zona a nie pierwsza.
        • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 10:35
          "A ty , aguar , głupia jesteś niezwykle, jeśli myślisz,że alimenty mogą zastąpić ból, wstyd, upokorzenie,rozstrój nerwowy,głupie spojrzenia typu "nie wiadomo jak się wobec nich zachować" i komentarze za plecami.
          Oskarżasz pierwszą żonę Zamachowskiego o wyrachowanie? Z miłości do pieniędzy urodzila czworo dzieci?
          Richardson zniszczyła piątce ludzi życie w zakresie spokoju, równowagi, stabilności, poczucia bezpieczeństwa.I kwitnie na czyimś nieszczęściu.To haniebne."

No cóż, sądzę, że pani Aleksandra Justa powinna zamilczeć, biorąc pod uwagę, że była kochanką Zamachowskiego i dla niej zostawił pierwszą żonę, w dodatku po tym, jak zmarł ich syn. Tak że tego...
          • quilte Re: Idealana macocha 03.08.16, 10:50
            Pani Justa to chyba raczej milczy? O tym, że nastawia dzieci przeciw ojcu dowiadujemy się z obszernych raportów pani MRZ - czy może masz inne wiadomości, z pierwszej ręki?

• kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:01
              Ależ oczywiście, że pani Justa grała ofiarę, zapewne czuła się ofiarą. Pokazywała i mówiła o tym, że jej życie legło w gruzach, wystąpiła o wyłączną winę Zamachowskiego. Zapomniała, że sama była przyczyną rozpadu małżeństwa.
              • quilte Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:07
                Grała ofiarę? Czuła się ofiarą? A dlaczego sądzisz, że nie była ofiarą? Chcesz powiedzieć, że jeśli "sama była przyczyną rozpadu małżeństwa" to karma ją dopadła i należało jej się?
                • marie30 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:09
                  quilte napisała:

Chcesz powiedzieć, że jeśli "sama była przyczyną rozpadu małżeństwa" to karma ją dopadła i należało jej się?

Mozna to tak okreslic.
                  • mama.2k15 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:15
                    Karma to by była wtedy gdyby to Zbyszek poczuł na własnej skórze co to znaczy zdrada. A jakoś zwykle jest tak, że karma dosięga przechodzonych kochanek, a nie wyliniałych orłów, na których zawsze znajdzie się jakaś klientka.
                    • quilte Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:18
                      Otóż to. Ta karma to bura suka jest - i niesprawiedliwa. W baby celuje, a Zamachowski jakoś niedraśnięty.
                    • arwena_11 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:22
                      Może kego karmą jest Monisia? W sumie wyjątkowo wredna ta karma by była tongue_out
                      • quilte Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:24
                        Genialne! To jest myśl! big_grin
                    • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:29
                      My nie wiemy jaką cenę płaci kochliwy Zbyniu. Ani co go czeka w przyszłości. Jego życie trwa.
                • mama.2k15 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:12
                  Nie uważam że należało jej się, cierpienie i upokorzenie są prawdziwe, no ale naprawdę trudno w tej dyskusji pominąć fakt, że historia lubi się powtarzać.
                  • marie30 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:16
                    mama.2k15 napisała:
                    no ale naprawdę trudno w tej dyskusji pominąć fakt, że historia lubi się powtarzać.

No coz, jesli wiaze sie z kochliwym facetem to lubi sie powtarzac, bo trudno w tej histori pominac kochliwosc meza. Jesli jemu zalezaloby na rodzinie to zadna kobieta nie sprawilaby zeby zostawil dla niej.
                • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:28
                  Chcę powiedzieć - wiedziała z jakim człowiekiem się wiąże, weszła w ten układ, więc niech nie będzie taka zaskoczona, bo to było do przewidzenia.
              • arwena_11 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:12
                Pytanie na ile pierwsza żona przyczyniła się do rozwodu. Są podejrzenia, że ma inną orientację i jest partnerką pierwszej ex zony Wiśniewskiego
                • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:26
                  "Pytanie na ile pierwsza żona przyczyniła się do rozwodu. Są podejrzenia, że ma inną orientację i jest partnerką pierwszej ex zony Wiśniewskiego "

No to idąc tym torem, należy zastanowić się, na ile do rozwodu przyczyniła się druga pani Zamachowska.
                  Głównym winowajcą jest osoba zdradzająca. Jak napisała Marie30 : "Jesli jemu zalezaloby na rodzinie to zadna kobieta nie sprawilaby zeby zostawil dla niej. "
                  Jednak wiążąc się z facetem, który zdradziłby ze mną żonę, musiałabym liczyć się z tym, że mnie potraktuje podobnie. To wszystko.
                  • arwena_11 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:30
                    Mnie raczej chodzi o to, na ile oni byli już osobno. Na ile jej orientacja przyczyniła się do tej zdrady.

• kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:34
                      Na tej samej zasadzie mogło być z drugą i trzecią żoną - na ile byli osobno z drugą kiedy pojawiła się kolejna?
                      Idąc tym torem, dojdziemy, że zdrada to w zasadzie nic, bo "dawno ze sobą nie śpią".
                      W historii z pierwszą żoną najpodlejsze było to, że zostawił ją w czarnej dupie emocjonalnej po tym, jak zmarło ich dziecko, konkretnie nastąpił przedwczesny poród chyba. Jak można zostawiać żonę w takiej sytuacji dla kochanki? I czy ta kochanka mózgu nie ma wiążąc się z takim facetem? A teraz zdziwiona, że sama została kopnięta w 4 litery dla kolejnej.
                      • arwena_11 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:37
                        A to tego nie wiedziałam. Wiedziałam tylko, że jest partnerką Magdy FAmme i wychowują jej dziecko.

No to wyjątkowy sukinsyn. Ale i Ola nie jest lepsza - w końcu pewnie w takiej sytuacji łatwiej było jej Zbysia wyciągnąć - no pocieszała go mocno.
                        • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:44
                          Noo, a teraz pociesza go Monisia. Bo on, rozumiesz, taki wrażliwy jest wink
                          • wuika Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:48
                            No prawdziwy misio, co to się sam sobą nie zajmie. Z wywiadu to właśnie też wynika - ze swoimi dziećmi nie umie się spotkać, jak mu Monisia spotkania nie zorganizuje suspicious
                            • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 14:33
                              I dlatego Monisia czuje się potrzebna Zbysiowi, wręcz nieodzowna wink
                              Tak niektóre baby mają. A faceci korzystają, bo czemu nie, bo "och, jakiż jestem uroczo roztargniony, taki wieeeesz, no artysta taki, a Tyś mą muzą i bez Ciebie zginę..."
                          • arwena_11 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:48
                            Monisia to chyba jego karma - wreszcie go dopadła tongue_out.

No ale jak bierze się chłopca, który lubi zmieniać zabawki, to czego się spodziewać?

Z drugiej strony może Monisia i Zbysio są sobie przeznaczeni? Jedno i drugie zabawki zmienia często.
                  • quilte Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:32
                    Wyżej napisałaś, że Justa była przyczyną rozpadu pierwszego małżeństwa Zamachowskiego. Justa - nie charakter pana.
                    • quilte Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:32
                      To było do kontradykcji.
                    • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:41
                      Jeśli facet mając żonę wiąże się z inną kobietą, to jest z nim coś nie halo.
                      Jeśli kobieta wiąże się z żonatym facetem, jest z nią coś nie halo.
                      Jeśli facet zostawia żonę i odchodzi do kochanki, kochanka ma swój udział w rozpadzie małżeństwa.
                      Nie mówię o WINIE. Mówię o POWODACH.
                      Ale jeśli jest się powodem/przyczyną rozpadu małżeństwa, choćby jedną z przyczyn, to chyba nie jest filozofią zastanowić się nad charakterem pana, który ewidentnie nie potrafi dochować wierności.
                      Ale, oczywiście, rozumiem, przekonanie JA jestem taka wyjątkowa, MNIE to się nie przytrafi, to ŻONA go nie rozumie wink
                      • quilte Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:51
                        Pkt. 1, 2, 3 - zgadzam się. Jednak twoja pierwsza wypowiedź była w tonie "dobrze jej tak, tej Juście", a z tym z kolei się nie zgadzam.
                        • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 14:30
                          Nie była w tonie "dobrze jej tak". Była w tonie "widziały gały co brały".
                          • quilte Re: Idealana macocha 03.08.16, 15:29
                            W wątku na temat żenujących wypowiedzi Zamachowskiej wyskakujesz, że Justa (?!)powinna zamilknąć bo była przyczyną rozpadu pierwszego małżeństwa Zamachowskiego. Zapytana, czy Justa przypadkiem nie milczy zaczynasz kręcić, że nie bo kiedyś tam się żaliła i chciała rozwodu z wyłącznej winy Zamachowskiego. Rozwód był parę lat temu, wypowiedź Zamachowskiej świeża - skąd ci się tu wzięła Justa? Trudno mi uwierzyć w twoją neutralność.
                            • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 17:52
                              Wcale nie zaczynam kręcić. Wyrażam opinię, ze pani Justa swoje za uszami ma i wcale jej nie żal, w kontekście użalania się nad jej cierpieniem, którego alimenty nie zrekompensują.
                              A wierzyć akurat w nic nie musisz .
                              • quilte Re: Idealana macocha 03.08.16, 18:12
                                Czyli jednak "dobrze jej tak".
                                • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 19:57
                                  Czyli nie. Bardzo proszę żebyś nie nadinterpretowała. Tak jak napisałam - wiedziała z kim się wiąże. Nie była ofiarą tylko ochotniczką.
      • moni_kaw Re: Idealana macocha 02.08.16, 20:08
        SOBIE urodziła te dzieci powiadasz...
      • iwoniaw Re: Idealana macocha 02.08.16, 20:12
        więc się rzuca i mści.

Ekhem, z "rzutu i mściwości" poprzedniej żony pana Zbigniewa Z. pani Monisia robi z siebie takie widowisko w mediach?
        • e-kasia27 Re: Idealana macocha 02.08.16, 20:56
          Nie, ona robi z siebie pośmiewisko, bo inaczej nikt by już jej nie zauważał, a tak ciągle jest na pierwszych stronach.
          Tylko dzieci żal, bo muszą w tym brać udział.
      • buuenos Re: Idealana macocha 02.08.16, 21:52
        Ona zdaje sie jest jego druga zona. I czworki dzieci nie da sie ot tak sobie urodzic. Zamachowski mial w tym swoj czynny udzial.
      • ana119 Re: Idealana macocha 02.08.16, 21:54
        Pierwsza żona Zamachowskiego była Komornicka córka dealera samochodów
      • morekac Re: Idealana macocha 03.08.16, 00:09
        A ja pamiętam , jak pan Zbysio piał na temat licznej rodziny i tego, że oboje uznali, że mama powinna być z dziećmi w domu. No to pani mama ograniczyła karierę zawodową i najlepsze lata dla aktorki w sumie przepadły.
        Poza tym w czasach, kiedy się poznali, nie był aż tak znanym aktorem.
      • basiastel Re: Idealana macocha 03.08.16, 02:25
        Ta żona też jest aktorką i nie przyszło ci do głowy, że z powodu 4 dzieci ( które urodziła nie sobie, tylko im dwojgu ) musiała ograniczyć karierę, by ułatwić karierę męża? Jak można być takim głupim i podłym człowiekiem, by pisać o nieznanej kobiecie, że leniwa cwaniara. Przy 4 dzieci to rzeczywiście można sobie poleżeć na brzuchu. Rzygać się chce na takie wypowiedzi.
        • aguar Re: Idealana macocha 03.08.16, 08:46
          Z tego co pamiętam w czasach, gdy płodził te dzieci, on był bardzo na topie, w ścisłej czołówce polskich aktorów, grał w jednym filmie za drugim od Wiedźmina po Tereskę. I tak uważam, że bardzo majętna osoba mniej się zmęczy przy czwórce dzieci niż przeciętna polska matka przy dwójce.
          • morekac Re: Idealana macocha 03.08.16, 08:49
            A wtedy, kiedy się poznali?
            • mama.2k15 Re: Idealana macocha 03.08.16, 09:22
              Wtedy kiedy się poznali to on był chyba mężem swojej pierwszej żony :p taka karma
          • lilly_about Re: Idealana macocha 03.08.16, 08:55
            Znaczy się, że bardzo majętną osobą w Polsce może być tylko aktor?
      • arwena_11 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:06
        dla ścisłości - druga żona.
    • gama2003 Re: Idealana macocha 02.08.16, 21:20
      Ona ma zaparcie na szkło.

Żenada. Kiedyś, daaawno, wydawała się sensowna, ,,Europa da się lubić,, dało sympatyczną popularność. Zmarnowała to okropnie. Infantylna, głupiutka trzepiotka o ambicjach filozofki.
      • ana119 Re: Idealana macocha 02.08.16, 21:59
        I na cudzych mężów. Richardson to było nazwisko jej męża nr 1 albo 2. Jest siostra cioteczna Kraski. Spokrewniona z byłym PRLowskim dyrektorem tvp
    • vre-sna Re: Idealana macocha 02.08.16, 22:07
      A nie przypomina to Izabel i Marcinkowskiego?
      Moze faceci w pewnym wieku chca zyc z glupimi kobietami? Pytanie po co? Przeciez to jest kompletnie bez sensu.
      Monika Zamachowska jest plytka kobieta, pomimo uzywania glebszych sformulowan. Jej wywiad z M. Jaruzelska to pitwierdzil.
      Poza tym placze sie w wypowiedziach - twierdzi, ze to p. A. Justa wczesniej sie chciala rozwiesc anizeli oni ten romans rozpoczeli. Pytanie, czemu w takim razie wszyscy czlonkowie rodziny Z. Zamachowskiego maja taki zal do niej.
      Nie posiada klasy. Jest wygrana, z powodu kompleksow caly czas dowala? Bez sensu.
      • vre-sna Re: Idealana macocha 02.08.16, 22:07
        Sorry, Marcinkiewicza.
    • 3-mamuska Re: Idealana macocha 03.08.16, 00:37
      O matko co z nia jest nie tak?
      Szkoda słów
    • mama.2k15 Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:21
      W kolejnej części wywiadu opowiada o tym jakie uczucia targają jej mężem gdy stoi nad grobem swojego synka.. To się kobieta rozkręca.
      • thaures Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:34
        Była mi całkowicie obojętna do czasu związania się z Zamachowskim, natomiast teraz mnie irytuje bardzo. I, niestety, mówiąc że mąż był meblem chyba miała rację- ponieważ meblem pozostał. Jakoś niewyobrażalnym wydaje mi się, że jakikolwiek chłop z jajami pozostałby głuchy na takie wywody. Rozumiem, że raz coś niefortunnego może się wyrwać. Ale stale??
        • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 11:43
          Mam podobnie. Strasznie upublicznia ich życie, takie intymne szczegóły. Obrzydliwe sad
          • raczek47 Re: Idealana macocha 03.08.16, 14:47
            Poza tym dlaczego ona mówi o sobie per "macocha"?
            Życzy śmierci byłej żonie męża?
            Najobrzydliwsza jest u niej ta triumfalna demonstracja nad byłą żoną Zamachowskiego,publiczna ekspozycja triumfu zdobycia kolejnych portek.
            Pamiętam jak Justa skarżyła się,że tuż po rozwodzie przychodzili(Monisia i Zbysiu) na spektakle,w których grała i siadali w pierwszym rzędzie.
            Nie da się pozytywnie myśleć o takich ludziach.
            • kotradykcja Re: Idealana macocha 03.08.16, 17:49
              Macocha to żona ojca. Pani Monika jest macochą jak najbardziej.
              • vre-sna Re: Idealana macocha 03.08.16, 18:04
                Ale macocha nie jest osoba, ktora wspoluczestniczy w wychowaniu dzieci meza? Pod jednym dachem badz naprzemiennie, ale gdzies ma wplyw na wychowanie dzieci?
                W tym wypadku, moim zdaniem, nie ma mowy o byciu macocha. Ona jest po prostu kolejna zona ojca.
    • aguar Re: Idealana macocha 03.08.16, 15:24
      Może ja jestem jakaś dziwna, ale ja jej naprawdę nigdy nie lubiłam, nigdy nie trawiłam "Europa da się lubić" w czasach, gdy mnóstwo ludzi to oglądało. Ale teraz jak jest taka nagonka na nią, to mam ochotę ją bronić. No bo uważam, że tamta druga żona więcej ze Zbyszka miała - bardzo popularny, dobrze zarabiający aktor, czyli życie w dostatku, zabezpieczyła się mając z nim dużo dzieci. A Monika kogo ma - podstarzały, niewysoki, nieprzystojny, bez ciekawych propozycji zawodowych, z olbrzymimi obciążeniami finansowymi, szczyt marzeń każdej kobiety???
      • martishia7 Re: Idealana macocha 03.08.16, 15:41
        A on się skurczył się, postarzał i wyciągnął dzieci z kapelusza już po tym jak się z Moniką związał?
        • aguar Re: Idealana macocha 03.08.16, 16:05
          Nie, chodzi mi o to, że może oni rzeczywiście się w sobie zakochali, bo on już nie był dobrym kandydatem do tego, aby się przy nim wygodnie "ustawić" (tak jak w momencie, gdy go wyhaczyła druga żona). Nie rozumiem po co się aż tak czepiać Moniki, skoro nie ma jej za bardzo czego zazdrościć.
          • ola_dom Re: Idealana macocha 03.08.16, 16:08
            aguar napisała:

> Nie rozumiem po co się aż tak czepiać Moniki, skoro nie ma jej za bardzo czego zazdrościć.

Masz rację, na pewno nie ma sensu jej zazdrościć bezdennej głupoty, a i czepiać się, że głupia - może to i nie jej wina, prawda...
            • aguar Re: Idealana macocha 03.08.16, 16:52
              Bo ja rozumiem do pewnego stopnia naśmiewanie się z osób, które są znane z tego, że są znane np. Siwiec czy lansują się przy małżonku, patrz: Lewandowska, ale Monika to jednak popracowała w tej telewizji, jakiś wysiłek w to wkładała przez lata. Nie jest bluszczem przy Zbyszku, wcale nie wiadomo czy by straciła na poziomie życia, gdyby miała żyć bez niego, dla mnie to jest związek dwóch osób, w którym raczej żadna na drugiej się "nie wozi".
              • ola_dom Re: Idealana macocha 03.08.16, 16:57
                aguar napisała:

> Nie jest bluszczem przy Zbyszku

Ale to nie zmienia faktu, że wyplata bzdury jedną za drugą - i o tym jest ten wątek.
                Niejedna samodzielna pani jest zarazem głupia aż strach, jak pani Monika właśnie. To czy nie można zauważyć i skomentować tej głupoty tylko dlatego, że pani jest samodzielna?
          • martishia7 Re: Idealana macocha 03.08.16, 17:01
            Bo nie umie zamknąć gęby i być dyskretna, gdy wypowiada się o osobach trzecich (tu: dzieciach ZZ). Może nawet chlapać jęzorem na temat tego ile razy dziennie i w jakich pozycjach ze Zbyszkiem - jeśli tylko Zbyszkowi nie przeszkadza (chociaż też żena trochę). Na temat jego dzieci, relacji z nimi powinna milczeć. I milczałaby, gdyby miała IQ wyższe niż obwód szyi.
            • iwoniaw Dokładnie 03.08.16, 17:10
              Nic to nie ma wspólnego z poprzednimi żonami ZZ i ich takim czy innym zachowaniem kiedyś i obecnie. Monika tylko sobie wystawia świadectwo, kiepskie.
          • mid.week Re: Idealana macocha 03.08.16, 17:23
            Nie tylko pani Monice nie ma czego zazdrościć. Nie do pozazdroszczenia jest sytuacja wszystkich uczestników tej opery mydlanej pt "Związek Moniki ze Zysiem", o których pani dziennikarka pie...y jak potłuczona w każdym wywiadzie. Strach ją mieć w kręgu znajomych.
    • lauren6 Re: Idealana macocha 03.08.16, 17:17
      Kolejny wywiad dla Gali to jest dopiero masakra:
      www.pudelek.pl/artykul/95999/zamachowska_wyznaje_patrze_na_grob_w_ktorym_lezy_synek_zbyszka_i_widze_jak_to_w_nim_siedzi/
      Chociaż czemu ja się dziwię? Skoro pani Monika opowiada na wizji o porannym seksie ze Zbyszkiem to co za problem obdzierać go dalej z intymności opowiadając o śmierci ojca czy syna.

Na prawdę rzadko tak mam z celebrytami, ale szczerze nie znoszę tej baby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka