Dodaj do ulubionych

facet niemożliwie idealny

• feiticeira Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 16:47
      Ten gościu, który grał Viserysa w GoT. Nawet w blondzie mi się podoba 😃
      • pelissa81 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:48
        Hm, z naszego podwórka uważam, że całkiem przyjemny jest Radzimit Dębki, chociaż też nie mój klimat, ale odpowiada postowi startowemu
        - bardzo zdolny muzycznie (i doceniany na świecie), wykształcony, z dobrej muzycznej rodziny wink, bogaty - pewnie nie, ale pewnie i niebiedny a i przyjemny dla oka na końcu. A, podobno stylowo ubrany, ale tu się nie znam.

pl.wikipedia.org/wiki/Radzimir_D%C4%99bski
        https://n-2-8.dcs.redcdn.pl/scale/o2/tvn/web-content/m/i/6a61d423d02a1c56250dc23ae7ff12f3/1a38a74c-8e1b-11e1-b243-0025b511226e.jpg?type=1&quality=100&srcmode=4&srcx=0/1&srcy=0/1&srcw=560&srch=10000&dstw=560&dsth=10000
        • bergamotka77 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 00:32
          radzimir to taki typowy leming, nie bleeee sad
          • szalona-matematyczka Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 12:34
            Okulary korekcyjne wykluczaja u mnie faceta, wydaje mi sie taki antyseksualny i ulomny (bo wada wzroku w mlodym wieku to ulomnosc). Ja jestem na "nie".
            • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 13:28
              a to on ma wade wzroku czy nosi hipsterskie okularki żeby się mądrzejszym wydawac ?
    • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 16:58
      I jeszcze z Edward Norton. Pewnie wg wiekszosci to on nie jest przystojny ale ja go uwielbiam smile
      • fyshka_hop Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:00
        Nie jest piękny klasycznie, ale ma to coś, że ehhh. A do tego wspaniały aktor i niegłupi (studia na Yale, mówi płynnie po japońsku...) Uwielbiam.
        • jolie Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:06
          Ja go lubię, ale jest imo mało męski, coś nie teges z ustami albo proporcją nos-usta.
          • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:32
            On sie niezbyt ladnie starzeje. Jak wielu facetow o tzw "chlopiecej" urodzie. Ale I tak jest faaaajny
    • jolie Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 18:56
      Oczywiście Marcin Dorociński. Zawsze zastanawia mnie jak wyglądają jego rodzice.
      Dla mnie pociągający jest Til Schweiger - facet zawarł pakt z diabłem, od 20 lat wygląda tak samo tzn. na 35 lat. Co ciekawe, ma 4 dzieci i jedno brzydsze od drugiego (wnioskuję na podstawie zdjęć z internetu).
      • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:00
        O,Dorocinski super faktycznie!
      • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:25
        Dorociński mniam
    • zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:32
      David Boreanaz - mam orgazm jak go widzę smile ten uśmiech...to spojrzenie zawiadiackie...ojesuuuuuuu...na fejsika wrzuca często nowe focie - boooziu od razu mam lepszy dzień...

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/6a/52/6e/6a526e4a63f3d60c0c9652580bd20a7a.jpg
      • zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:52
        W sumie, idealnie idealny to jest Paddy Kelly - anioł. I wygląd i charakter, utalentowany, multiinstrumentalista, ma bogate życie duchowe, konto pewnie też bogate, do tego skromny. Ehhh....

https://www.michael-patrick-kelly.com/img/Foto2_Gregor.jpg
        • black_halo Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 12:36
          Czy on sie starzeje w ogole? Z ktorego roku jest to zdjecie bo oni byli popularni jak ja bylam we wczesnej podstawowce jeszcze?
          • zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 20:38
            No nie starzeje się! Rocznik 1977. Rok starszy od mojego męża. Fotka jest z ubiegłego roku.
            IHMO jest jak wino!
        • simply_z Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:30
          Weź! najobleśniejszy zespół czasów ..koszmar mojego dzieciństwa. Te włosy, gitary, dziewczyny nieodróżnialne od chłopaków i nawiedzony stary brrr.
      • arwena_11 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 14:39
        O podpisuję się wszystkimi kończynami. Pierwszy raz widziałam go w Buffy postrach wampirów jako Angela. Jak ja marzyłam wtedy o takim wampirze z dusząsmile
    • kkalipso Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:40
      A mam kilku ulubionych ale mnie się często zmienia, kapryśna jestem.
      Mam w domu przystojniaka to i poprzeczka podwyższona wygląda lepiej niż niejeden "sławny" czy bogaty, mądry też jest i mój najważniejsze...
    • pelissa81 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:41
      No dobra... Karpiel-bulecków jest dwóch big_grin
      https://ocdn.eu/images/pulscms/YjI7MDMsMCwyNTgsMSwx/03af86744cbb59e498177291864b87d4.jpg
      Jak którejś niepodoba się Sebastian, zawsze zostaje Stanisław (jego kuzyn) wink
      https://cdn10.se.smcloud.net/t/photos/t/344871/stanislaw-karpiel-bulecka-na-konfenrencji-programu-superstarcie_20726587.jpg
      • pelissa81 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:43
        A tu jego zespoł Future Folk. Nie do końca moje klimaty, ale słucha się i patrzy przyjemnie suspicious
        www.youtube.com/user/FutureFolkVEVO
        • zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:49
          Ta muza jest masakryczna big_grin
          Donatan ma lepsze nuty XD
          • pelissa81 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 19:58
            No cóż - to dub-sztuka, podobno modne w gimnazjum (nie wiem czy jeszcze Skrilexx itd mają wzięcie). Mi nie przeszkadza jakieś 15 minut, potem wkurza tongue_out
      • triss_merigold6 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 20:08
        Obaj mają za długie twarze.
      • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 20:55
        Patrzec na niego nie moge! Podobnie mam z Maslakiem,ktory podobno obiektywnie jest przystojny. Oczy teskniace za rozumem- u dziewczyny jeszcze przejdzie,u faceta- NIE tongue_out
      • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 21:25
        bleh
      • aqua48 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 13:08
        Stanisław ma oczka przestraszonej popielicy..
    • mae224 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 20:21
      Idealny? Wcale nie. Nazwiska ma takie sobie wink
    • bywalec.hoteli Disco-polo 13.01.17, 21:31
      Może i przystojny i wykształcony, ale jego muzyka kojarzy mi się trochę z disco polo w stylu folk czyli z zespołem feel. Na facetach się nie znam smile
      • fornitta69 Re: Disco-polo 13.01.17, 21:35
        Feel z folkiem nie ma nic wspolnego, cos ci sie pomieszalo.
        • bazia8 Re: Disco-polo 13.01.17, 21:48
          Na loterii genowej to chyba na topie jest Mich Jagger z osmiorgiem dzieci, ładnych, bo i mamusie były ładne (i utalentowane).
      • bywalec.hoteli Re: Disco-polo 14.01.17, 00:04
        Może inaczej: Mieszanka folku i Feela smile
    • barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 21:56
      Podsumowując wątek, po pobieżnym przeglądnięciu zdjęć, stwierdzam, że ematka ma porąbane gusta 90% kandydatów na ideały, to wybryki natury a nie ideały. Ale może nie przejrzałam dokładnie. A i pewnie się nie znam, o gustach się nie dyskutuje.
      • dziennik-niecodziennik Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:10
        Pokaz swoj typ idealu smile
      • zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:18
        Pokaż swój ideał.
        • barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:41
          A choćby David Beckham. Ciało fajne, twarz seksowna, męski wdzięk. Utalentowany, bogaty, wysportowany, wygrał na loterii genowej..
          Tylko te tatuaże, ja nie lubię osobiście.
          Żadne tam długie gęby z haczykowatymi nosami. Ja lubię klasykę, arystokratyczne twarze.
          Pierce Brosnan jeszcze.
          • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:44
            Skarsgard jest przystojniejszy , wyższy i ma tylko jeden goopio-fajowy tatuaz
            • barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:11
              Moim zdaniem nie jest przystojniejszy. Ma zbyt blisko i głęboko osadzone oczy i nos nieszczęśliwie kulfonowaty. I jeszcze to czoło dominujące nad całą twarzą i te wory pod oczami i te usteczka dziecinne. Moim zdaniem średnio urodziwy. Brak tatuaży na plus, to że wyższy na plus.
          • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:00
            Beckham-ok. Brosnan-kiedys,teraz juz zdziadzial.
          • ola_dom Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 09:29
            barbibarbi napisała:

> A choćby David Beckham. Ciało fajne, twarz seksowna, męski wdzięk. Utalentowany
            > , bogaty, wysportowany, wygrał na loterii genowej..

...i czółko myślą nieskażone smile
            Unieważnia całą resztę.
            • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 09:48
              Ale po nim tego nie widać przynajmniej. Wychodzi dopiero jak sie odezwie wink
              • ola_dom Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 09:52
                fornitta69 napisała:

> Ale po nim tego nie widać przynajmniej. Wychodzi dopiero jak sie odezwie wink

Nie słuchałam go nigdy...smile
                Dla mnie u niego to widać na pierwszy, drugi i trzeci rzut oka. Jako i po jego żonie.
                • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 10:23
                  Oooo,to mnie zdziwilasz! Masz wiec wyjatkowo przenikliwe oko wink
                  • ola_dom Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 11:22
                    fornitta69 napisała:

> Oooo,to mnie zdziwilasz! Masz wiec wyjatkowo przenikliwe oko wink

Nie, to nie przenikliwość smile. Niektórzy "tak" wyglądają - i to niekoniecznie jest zgodne z tym, czy są, czy nie są mądrzy. Niektórzy wyglądają na mądrych - a potem otworzą usta i psują wizerunek smile. A czasem ktoś wygląda jak chłopek-roztropek - a jest najmądrzejszym człowiekiem na świecie. Jak np. młodzi Stanisław Tym czy Jerzy Stuhr.
                    • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 11:34
                      Pelna zgoda. Z tym,ze Beckham wg mnie wlasnie nie wygląda glupio,dlatego sie zdziwilam,ze go "przejrzalas" wink No ale to wg mnie. Z glupio wygladajacych madrych to dla mnie prym wiedzie ten aktor,ktory gral garbusa w "Imieniu rozy".
                      • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 12:59
                        Dla mnie też wygląda pustawo, choć urody odmówić mu nie można. No i nie ma co się oszukiwać, piłkarze którzy zachodzą tak wysoko nie mają zbyt wiele czasu na rozwój intelektualny, co wcale nie czyni ich gorszymi od intelektualistów. wink
                        • barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 14:33
                          Inteligencja to cecha wrodzona. Jeśli nawet nie ma czasu na rozwój intelektualny, to trudno zatrzeć to, z czym się urodziliśmy. Pełno jest wykształconych głąbów, którzy niby dopieszczali swój rozwój intelektualny na studiach, mogą być obyci, otrzaskani, ale przy bliższym poznaniu i tak miałkość intelektualna z nich wyłazi. I na odwrót, sporo błyskotliwych ludzi wykonujących mniej intelektualne zawody.
                          • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 14:47
                            Piszę o rozwoju intelektualnym a nie o inteligencji wrodzonej, nie zauważyłaś?
                            • barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:03
                              Ja też piszę o rozwoju. Ale też o tym, że wrodzonej inteligencji raczej nie da się zaprzepaścić kopaniem piłki.
                              Nie zauważyłaś?
                              • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:04
                                Wrodzonej inteligencji nie zaprzepaścisz, ale sportowcy którzy idą na najwyższy poziom najzwyczajniej w świecie nie mają czasu na zdobywanie i pielęgnowanie wiedzy.
                                • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:06
                                  Co nie zmienia faktu, że często są bardzo fajnymi ludźmi i prowadzą ciekawe życie, bo zarobili duże pieniądze i mogą je konkretnie spożytkować. smile
                • barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 14:25
                  Nie widać żadnego nieskażonego czółka. Gdyby nie tatuaże, można by go ubrać jak angielskiego arystokratę i wyglądałby rasowo.

Gdybyś nie wiedziała, że kopie piłkę, to oceniłabyś inaczej. Wnioskujesz na podstawie jego zawodu, a nie wyglądu twarzy. Owszem, pewnie większość piłkarzy nie grzeszy intelektem, ale nie wszyscy to głąby. Żeby lata utrzymać się w czołówce, robić mega kasę na kontraktach reklamowych, trwać w fajnej rodzinie, nie wpaść w narkotyki czy inny syf, nie robić z siebie pawiana publicznie, to trzeba jednak trochę mieć inteligencji. Niejeden w jego sytuacji już dawno się stoczył i śladu po nim nie ma.
                  • ola_dom Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:55
                    barbibarbi napisała:

> Nie widać żadnego nieskażonego czółka.

"Nie widać" czy "JA nie widzę"?

> Gdyby nie tatuaże, można by go ubrać jak angielskiego arystokratę i wyglądałby rasowo.

Piszesz, jakby arystokrata z urodzenia miał być inteligentny big_grin
          • zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 18:58
            Beckham? Omg. Ona ma tępotę na twarzy wypisaną....
            • bergamotka77 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 22:44
              Żartujesz chyba Beckham jako jeden z nielicznych piłkarzy ma w sobie to coś - mądrość seksapil rodzinnosc. Jak dla mnie do schrupania w całości. Też mój typ smile
    • miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:17
      Ten:
      https://a5.files.biography.com/image/upload/c_fill,cs_srgb,dpr_1.0,g_face,h_300,q_80,w_300/MTE5NTU2MzE2NjUyOTk2MTA3.jpg
      • miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:18
        Nawet niski wzrost można wybaczyć wink
        • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:20
          cooo ?
          • djhenne Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:25
            co, "cooo" tongue_out tom hardy jest cudowny <3
            • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:26
              ojp niski , brzydki i na dodatek ma krzywe uszy big_grin
              • miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:45
                Niski i przystojny. Poza tym świetny aktor. Krzywe uszy też można wybaczyć, ważne, że reszta prosta wink
                • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:50
                  przystojny to kwestia gustu, ale niski wzrost jest u faceta nie do wybaczenia
                  • miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:55
                    Ja wybaczam, choć też preferuję wysokich. Z tych w miarę wysokich zostaje Mad Mikkelsen, a z odpowiednio wysokich - Rory McCann.
                    • miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:57
                      I jeszcze - Alexander Skarsgård.
                      • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:02
                        Alex to mój przyszly maz tongue_out
                        jego nazwisko mi idealnie pasuje big_grin
                      • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:03
                        btw hozier jest jeszcze wyższy i Joe (maz vergary )
                        • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:06
                          Zaschło mi w gardle na widok Joe. Kto to?
                          • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:08
                            https://1.bp.blogspot.com/-Iwkko23jfpk/UO7OF31OLNI/AAAAAAAABsQ/mSUFSQl1JTA/s1600/Joe+Manganiello+Workout+and+Diet+1.jpg

Ocieka seksem. Wow!
                          • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:09
                            gral wilkołaka w true blood
                        • miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:10
                          Hozier to nie do końca mój typ, ale ten Joe Manganiello - bardzo!
                          • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:21
                            Cudny, nie?!
                • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:53
                  Prosta to jedno, pytanie jak długa. big_grin
                  • miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:56
                    Och, chodziło mi o charakter wink
                  • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:57
                    grubość wazniejsza
                    • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:04
                      No jasne. wink
            • nolus Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 00:06
              Tom Hardy jest fajny, interesujący, może też byc dla kogoś cudowny, ale...w zasadzie nie jest przystojny.No ale to tylko moje zdanie - ma trochę dziwną urodę, no ale ja nie lubię wydatnych ust u faceta.
      • simply_z Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:31
        gość wygląda jak typowy seba..
    • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:36
      6 na 10 wink
      • ponis1990 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 19:58
        Ooo, a to jest mój typ! big_grin big_grin Czy to jest Hardy? ;>
        • zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 20:08
          Uhm smile
        • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 20:12
          to jest miekki , jakby był twardy to by stal

niby matki dzieciom a biologii je trzeba uczyc
    • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:36
      lol
    • miss_fahrenheit Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 22:43
      Pod tym kątem go nie oceniałam wink
      • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:04
        Bo zdjęcie jest pod złym kątem. big_grin
        • nolus Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:35
          A gdzie najpopularniejsze polskie ciasteczka ostatnich m-cy? tongue_out

https://e5.pudelek.pl/a7ebe791c91b46f977687926ccaa3e5cf1b0fc67.jpg

Który fajniejszy? big_grin
          • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:38
            polskie ciasteczko to Dorociński
            • barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:23
              Tak, Dorociński tak.
              Tych dwóch nie.
          • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 13.01.17, 23:41
            Ten po lewej, w Pitbullu. Poza - no cóż...
            • nolus Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 00:02
              Oboje wypłynęli w "Pitbullu", a właściwie to w "Pitbullach", bo Fabijański dopiero w drugiej części.
              Jak dla mnie Stramowski bardzo spoko. Na początku mnie strasznie irytował, ale po "Pitbullu" się do niego przekonałam.Vega ma nosa do aktorów, nie pierwszy raz to z resztą wychodzi, bo z Dorocińskim było podobnie - szybko zaczął grać, ale jego kariera rozkręciła się na dobre po roli Despera w serialowej wersji Pitbulla. Stramowski tak samo ma potencjał i teraz ma okazję go wykorzystać - na fali Pitbulla na pewno spłynie do niego sporo filmowych propozycji.No i fajnie wygląda po zmianie wizerunku z męskiego (pozbycie się irokeza i brody) na wersję bardziej romantyczną tongue_out

Fabijański w ogóle mi nie podchodzi.
              • jolie Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 08:23
                Obaj mi nie podchodzą. Są jacyś tacy odpychający. Porównanie do Dorocinskiego bardzo Stramowskiemu schlebia, ja absolutnie nie wierzę w postać, którą grał w Pitbullu, był dla mnie taki sztuczny i wymyślony. I jeszcze ta jego antypatyczna narzeczona czy partnerka (Warnke?), wszędzie desperacko razem na ściankach. Nie kupuję tego.
                • djhenne Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 12:25
                  Mam takie same odczucia. Stramowski chodzi po tych ściankach i wywiadach, i pitoli głupoty, razem z tą swoją żoną wyglądają, jakby mieli straszne parcie na szkło.
                  A ten drugi antypatyczny.
          • zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 00:57
            Ee nie...slabizny.
          • alexa0000 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 08:42
            Fabijański wygląda jak zly człowiek, ma niesamowicie odpychającą twarz ( połączenie wąskich ust i blisko osadzonych oczu).
          • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 10:54
            Ciasteczka bezglutenowe,bezjajeczne,slodzone aspartamem. Ble.
          • barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:18
            Nie znam panów. Ja z tych raczej nieoglądających telewizji.
            Ten ciemniejszy ma rys góralski, którego nie lubię, wąskie usteczka i długi haczykowaty nos. Ten w czapce ma takie świdrujące skośne ślepka, takie blisko nosa... nieeeeeee. Obaj średnio, ale bardziej męski ten z loczkiem nad czołem big_grin
          • kosheen4 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 22:20
            Stramowski, ale właśnie w wersji z irokezem i brodą. smile
    • ichi51e Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 01:45
      Raczej wszystko sie zgadza - z bogatej rodziny wiec wyksztalcony i z kasa na pielegnacje talentu. Czy przystojny kwestia gustu ale zasadniczo kasa na wyglad tez wplywa. Czyli lepiej sie urodzic bogatym niz biednym.
    • antyideal Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 11:52
      Myślę, że ten pan pasuje tu idealnie, chodzący zbiór talentów i zalet, przynajmniej taka ma opinie. Urody też mu nie brakuje, choć to nie mój typ, do tego sympatyczny i rodzinny. No i częściowo nasz, polski...wink
      www.elle.pl/s/elle-man-kultura-1/alexi-lubomirski-arystokrata-z-aparatem-1

• bergamotka77 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 14:43
        antyideal napisała:

> Myślę, że ten pan pasuje tu idealnie, chodzący zbiór talentów i zalet, przynajm
        > niej taka ma opinie. Urody też mu nie brakuje, choć to nie mój typ, do tego sym
        > patyczny i rodzinny. No i częściowo nasz, polski...wink
        > www.elle.pl/s/elle-man-kultura-1/alexi-lubomirski-arystokrata-z-aparatem-1
        >
        Alexis to mój ideał. Czytałam o nim z wypiekami na twarzy wink mega facet. Uwielbiam zdolnych spełnionych zawodową a przy tym rodzinnych. No i te oczy... Absolutnie mój typ!
        • antyideal Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:24
          Nie mój typ, bo wolę potezniejsza sylwetkę u mężczyzn i mniej oczywistą urodę a Alexi, na jakie zdjęcie by nie spojrzeć, wygląda bosko ale tak, tak, poza tym -poza tym nadmiarem urody- idealny wink
        • barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:29
          Alexi kapitalnie wygląda z przodu.
          Ale profil to katastrofa, ten nos sięgający brody i ta broda jak u baby Jagi. Oczy piękne.
        • simply_z Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:33
          noo fajny.
    • black_halo Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 12:39
      Ashton Kutcher podobno jest bardzo inteligentny, przystojny i dobrze zarabia nie tylko na aktorowaniu. Nie wiem czy pochodzi z bogatej rodziny.
      • barbibarbi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 15:32
        No ten faktycznie w loterii genowej zgarnął prawie wszystko. Przystojniacha.
        • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:15
          Dla mnie aseksualny, totalnie. I brzydki nos. smile No ale jeśli fajny, to można zamknąć oczy. wink
          • hallbera.jarlakappi Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:21
            wolalabym przelecieć jego zone
        • zuleyka.z.talgaru Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 19:08
          Jego żony były fajniejsze niż on.
          • antypomidorowa Re: facet niemożliwie idealny 15.01.17, 12:00
            Co też o czymś świadczy wink
      • bywalec.hoteli Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:22
        Jakby był taki inteligentny, to by nie zenil sie z 16 lat starszą Demi Moore smile chyba, że to w ten sposób stał się bogaty wink
        • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:23
          Demi zła? Ona to wygrała los na loterii. big_grin
          • bywalec.hoteli Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:27
            Nie zła tylko za stara dla takiego młokosa
            • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 17:29
              Moze gerontofil wink
          • arwena_11 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 17:36
            ona to raczej ma dobrego chirurga.
            • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 17:58
              Albo chirurg nie taki dobry, albo w pewnym wieku juz nic nie pomoze...
              • arwena_11 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 18:00
                Ona podobno od rozwodu w depresję wpadła i kilka razy jakieś odwyki zaliczyła ( pewnie wróciła do ćpania - w młodości miała z tym problem )
                • fornitta69 Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 18:06
                  To jej na pewno nie pomaga na urode. Ale poza tym widzialam,ze z wypelniaczami tez cos kombinowala, wygladaja nienaturalnie I zle.
            • thank_you Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 22:57
              Czego nie można powiedzieć o całej reszcie gwiazd w jej wieku. Nie wiem jak wygląda teraz, ale gdy widziałam ją ostatnio to wyglądała zdecydowanie lepiej niż każda z jej trzech córek, jak dla mnie to jak starsza siostra a nie matka.
    • bywalec.hoteli Czy to wątek o mnie? :-) 14.01.17, 16:23
      Czy to wątek o mnie? smile
    • czekoladazzurawina Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 16:58
      Co oni z tymi brodami ???????
    • wapaha Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 18:05
      https://legionofleia.com/wp-content/uploads/Hugh-Jackman-Muscles-Claws-in-The-Wolverine.jpg
      • karme-lowa Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 23:23
        Jamson Statham. Mój ideał. Z łóżka bym długo niewyrzucilasmile
        • karme-lowa Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 23:25
          karme-lowa napisała:

> Jamson Statham. Mój ideał. Z łóżka bym długo niewyrzucilasmile
          *James. Autokorekta.
          • karme-lowa Re: facet niemożliwie idealny 14.01.17, 23:33
            No i jeszcze Javier Bardem ma to "coś" w sobie co mi się podoba.
          • ola_dom Re: facet niemożliwie idealny 15.01.17, 10:06
            karme-lowa napisała:

> karme-lowa napisała:
            >
            > > Jamson Statham. Mój ideał. Z łóżka bym długo niewyrzucilasmile
            > *James. Autokorekta.

A nie Jason? wink
            • bywalec.hoteli Bo łysi są sexy :) 15.01.17, 12:17
              Bo łysi są sexy smile
    • mai-ra3 Re: facet niemożliwie idealny 15.01.17, 00:40
      Ale idealny z wyglądu? Do niczego mi to niepotrzebne. Ciekawa za to jestem, jak żyłoby się na codzień z facetem idealnym z zachowania, charakteru, spełniającym wszystkie moje życzenia zanim sama o nich pomyślę. To mogłoby być interesujące doznanie, a może okazałoby się właśnie nudne? wink
    • edelstein Re: facet niemożliwie idealny 15.01.17, 17:59
      Dla mnie Bogus Linda jest ucielesnieniem snow o facecie. Na szczescie moj jest do niego podobny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka