purchawkapuknieta 31.01.17, 11:19 i judzi www.rynekaptek.pl/farmakologia/trad-nie-zapomnial-o-europie,18252.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 11:26 Za rok przy tej dobrej zmianie po paracetamol czy ibuprom bedziemy musieli isc do apteki. Niektorzy pojada do niej kilkanascie kilometrow i zaplaca nieraz i trzy razy wiecej niz teraz kupujac te medykamenty w markecie Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 11:46 artykuł mówi o trądzie w Europie przyniesionym przez nachodźców. O ile pamiętam Krwawy Jarosław pozwolił sobie jakiś czas temu na podobne obrzydliwe insynuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
paloma_blauwinder Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:05 No proszę, inwestycje pikują, edukacja w rozwałce, system emerytalny również, dług publiczny rekordowy, większość ocenia rząd negatywnie - warto odświeżyć pamięć o uchodźcach, pełnych pasożytów (to wiemy już od dawna) oraz (nowość) bakterii trądu. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:14 paloma_blauwinder napisał(a): > warto odświeżyć pam > ięć o uchodźcach, pełnych pasożytów (to wiemy już od dawna) oraz (nowość) bakte > rii trądu. Wszystkich dwóch uchodźcach zapomniałaś dodać! ze kretyni nie widzą ofiar anty-szczepionkowego bełkotu promowanego przez PiS i TVPiS, które liczymy już w setkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:23 ten antyszczepionkowy PiS wprowadził obowiązek szczepienia przeciw pneumokokom. Parszywi PiSdzielscy hipokryci! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:45 I jak na razie jest to jedyna bardzo dobra decyzja. Ale bardzo narazili się antyszczepionkowcom, którzy liczyli, że Pis jest po ich stronie i poprze ich (miał być powołany w Sejmie zespoł ds. szczepień, w którym prym mieli wieźć właśnie przedstawiciele ruchów antyszczepionkowych) Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 18:35 Szczepiłam w tym miesiącu dziecko na pneumokoki i płaciłam za szczepionkę ponad 200 zł. Nie wiem gdzoe wy macie te darmowe szczepienia. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 22:03 Podobno dla dzieci urodzonych w 2017 roku. Dziwne, ze akurat w tym wypadku prawo nie dziala wstecz 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
alka7777 Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 21:46 co kłamiesz nie pis podjął decyzje, tylko zrealizowal wcześniejsze ustalenia poprzedniego rzadu, nie znasz historii tej decyzji to nie wciskaj nam kitu że to decyzja ówczesnego ministra zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 22:02 Alez bzdura. Poprzedni rzad akurat dla aptek nie zrobil NIC i nigdy nie popieral tej regulacji. Najlepszy dowód to stosunek Arlukowicza do zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 22:04 Nie chodzi o apteki a o szczepionki na pneumokoki. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 22:06 A. To przepraszam Telefon przeklamuje drzewko Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:11 Ty w ogóle masz jakiekolwiek pojęcie o chorobie Hansena, czy tylko swoim zwyczajem judzisz, żeby judzić? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:30 > Za rok przy tej dobrej zmianie po paracetamol czy ibuprom bedziemy musieli isc do apteki. po pierwsze - i dobrze. wszystko ma swoje miejsce, tylko lekami mozna handlowac na prawo i lewo, wszedzie, w kiosku, na stacji, byle gdzie i byle jak. kompletnie bez sensu. po drugie - bez przesady, małe opakowania nadal beda dostepne. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:34 dziennik-niecodziennik napisała: > po pierwsze - i dobrze. wszystko ma swoje miejsce, tylko lekami mozna handlowac > na prawo i lewo, wszedzie, w kiosku, na stacji, byle gdzie i byle jak. komplet > nie bez sensu. Sens jest jedynie dla Ciebie jako aptekarki, żeby kosić mega marże Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:38 mega marże rzędu 16-22%, faktycznie szaleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
milka_milka Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 18:40 Owszem. W mojej branży marża wynosi ok. 2%. Więc nie narzekaj na 16 - 22%. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 19:27 A w innych sa marze 200-300%, wiec mysle ze obie mozemy narzekac Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 18:39 Jak mnie dopadnie ból głowy będę stała po Apap w kilometrowej kolejce do pobliskiej apteki razem z ludźmi chorymi na grypę i inne syfy, zamiast szybko kupić w Żabce. Super zmiana! Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 19:27 Alez kupisz w Zabce. Przeciez będą. Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:21 Jarek straszył pasożytami od cudzoziemców, a na Swiatowych Dniach Mlodziezy było ich ok.3 mln, i jakoś żadnej epidemii w Polsce nie było strachy na lachy, znaczy dla ciemnego ludu Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny_troll_forum Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:25 bzdziagwa.a napisała: > Jarek straszył pasożytami od cudzoziemców, a na Swiatowych Dniach Mlodziezy był > o ich ok.3 mln, i jakoś żadnej epidemii w Polsce nie było Bo to przyjechali ci dobrzy cudzoziemcy, katolicy. A katolików pan buk nie karze trądem i epidemiami, bo mają pakt z Janem Pawłem II! Odpowiedz Link Zgłoś
bzdziagwa.a Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:38 albo woda święcona uczyniła cuda, więc po co nam służba zdrowia??? Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 12:42 Dla ateistów. To szpitale i przychodnie powinny świecić pustkami Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 13:22 Nie wyśmiewaj się z uzdrawiającej mocy wody świeconej i znaku krzyża, albowiem jedyny prawdziwie naukowy portal Fronda potwierdza, że to najprawdziwsza prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 13:26 Ale tylko prawosławny krzyż działa, wykonany przez prawosławnego duchownego! Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 13:28 Ale woda swiecona może być katolicka? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 19:00 >Ale woda swiecona może być katolicka? Tak, jury uznaje drogą awansu Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia35 Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 19:08 A w Niemczech są leki w supermarkecie? Nie jestem pewna. Wiem że w Czechach kupisz tylko w aptece. Organizacja zdrowia jeszcze za czasów PO mówiła że Polacy biorą strasznie dużo leków i suplementów. Na każde pierdniecie jest lek. Zresztą widać to po reklamach , w każdym bloku reklamowym co najmniej 2 leki. Aptek jak grzybów po deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 19:33 Wszyscy mówią ze w Polsce jest lekomania. Niedawno byl watek, gdzie panie wykazaly sie duza wiedza na temat potencjalnej szkodliwości srodkow leczniczych. A jednoczesnie straszny bol sprawia dazenie do unormowania sytuacji, czyli do przekierowania lekow tam gdzie ich miejsce. Wtedy jakos nikomu nie przeszkadza ze leza w kazdym sklepie, w niewiadomojakich warunkach, w zasiegu rak dzieci, a ich polecaniem zajmuje sie osoba z zerowa wiedza w temacie. Wot, życie... Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 19:52 leokadia35 napisał(a): > A w Niemczech są leki w supermarkecie? Nie jestem pewna. Wiem że w Czechach kup > isz tylko w aptece. Organizacja zdrowia jeszcze za czasów PO mówiła że Polacy b > iorą strasznie dużo leków i suplementów. Na każde pierdniecie jest lek. Zresztą > widać to po reklamach , w każdym bloku reklamowym co najmniej 2 leki. Aptek ja > k grzybów po deszczu W Belgii nie mozna kupic nic poza apteka i olaboga, apteka jest czynna od 9 do 18.30 z poltoragodzinna przerwa w ciagu dnia. W sobote od 9.30 do 12.30. Bardzo mnie to itytowalo na poczatu. Kiedys mialam ostry bol glowy i na stacji benzynowej sie bardzo zdziwili, ze chce dokonac takiego zakupu. Nastepnego dnia poszlam do apteki, kupilam sobie opakowanie tabletek i zaczelam nosic w torebce na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 20:28 Ja jestem za tym, żeby leki wróciły do aptek i niech przywrócą karty lojalnościowe! Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: PiS przejął rynek aptek 31.01.17, 21:55 Zadnych kart lojalnościowych! To sa leki, nie cukierki, niemoralne jest nagradzanie za to ze ktos tego kupuje duzo... Odpowiedz Link Zgłoś