Dodaj do ulubionych

Ematka wie wszystko - amazon

02.06.17, 15:00
Problem z amazonem jest taki, że niektórzy sprzedawcy są gdzieś w Chinach i towar idzie miesiąc. Owszem, przed zakupem można sprawdzić gdzie sprzedawca ma siedzibę, ale zastanawiam się czy na amazonie jest opcja ustawienia np pokaz towar tylko od sprzedawców z Europy.
Obserwuj wątek
    • sueellen Re: Ematka wie wszystko - amazon 02.06.17, 15:01
      ... ewentualnie czas dostawy do 10 dni
      • kaka-llina Re: Ematka wie wszystko - amazon 02.06.17, 15:04
        nie kojarzę takiej opcji ale jak będziesz wybierała te które mają znaczek, ze są dostępne przez Prime na pewno szybko dojdą.....
        • sueellen Re: Ematka wie wszystko - amazon 02.06.17, 15:15
          To wiem, ale tych z prime akurat nie jest aż tak duzo, a ja na amazonie często kupuję towary niszowe których w zwykłych sklepach nie uświadczysz, a te własnie są najczęściej bez prime.
          • kaka-llina Re: Ematka wie wszystko - amazon 02.06.17, 21:25
            ta też miałam ten problem jak potrzebowałam czegos natychmiast... albo zeby dobić do 20 funtów po darmowa dostaę (brakowało mi np 75p i wszystko nie z amazonu było za drogie)
    • rosapulchra-0 Re: Ematka wie wszystko - amazon 02.06.17, 15:29
      Tak samo jest na ebay'u.
      • julek_i_ja Re: Ematka wie wszystko - amazon 02.06.17, 20:54
        Niezupelnie. Na ebayu mozesz zaznaczyc, ze chcesz tylko z Europy lub tylko z UK. Na Amazonie nie ma takiego filtra, ale mozna sprawdzic firme i wyswietla czas dostawy.
    • joa66 Re: Ematka wie wszystko - amazon 02.06.17, 15:32
      Chyba nie ma takiej opcji. Ale przy kazdej pozycji jest czas oczekiwania na dostawé do Twojego miejsca zamieszkania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka