Dodaj do ulubionych

Serio staro?

07.07.17, 12:43
Przy okazji wizyty Trumpa przenicowano już wzdłuż i wszerz wygląd oraz zachowanie pierwszych dam, a tu przypadkowo oglądam sobie ładną kobietę w nie najgorszej kreacji i chyba jestem mocno zaskoczona, bo komentarze pod zdjęciami dobijają.

https://imoje.pl/upload/news/image_1499328046_64962662.jpg

Serio wygląda staro? Nie chciałam wklejać większego zdjęcia, tutaj można zobaczyć wszystko w odpowiedniej wielkości, aby nie mieć żadnych wątpliwości - wiadomy portal zadbał o to, aby zdjęcia były w odpowiednim powiększeniu tak aby było widać każdą zmarszczkę, plamę na zębie, rozszerzone pory albo przebarwienia:

www.pudelek.pl/artykul/113282/alicja_bachleda-curus_z_dekoltem_do_pepka_chalturzy_w_gizycku_zdjecia/
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: Serio staro? 07.07.17, 12:50
      to chyab kwestia tej chudosci

ona po tym wyjezdzie do USa tak bardzo wuchudła ( wczesniej, w POlsce miala milą swieża twarz) , co z wiekiem i przy jej konskiej , długiej twarzy i męskiej szczęce daje wlasnie taki surowy, suchy wygląd
      • nolus Re: Serio staro? 07.07.17, 12:55
        Wg mnie wygląda normalnie, co najwyżej sprawia wrażenie ciut zmęczonej. Zazwyczaj przy tego typu okazjach miała raczej trochę bardziej odświętny makijaż, że tak powiem - z większa ilością rozświetlacza wg mnie.Komentarze o widocznym upływie czasu pominę. Laska ma 34 lata, to nie jest przecież dużo, najwidoczniej nie botoksuje się tak namiętnie jak jej koleżanki z branży. Wg mnie już zdarzało jej się wyglądać gorzej niż tutaj.
        • zlababa35 Re: Serio staro? 08.07.17, 08:51
          Coś w tym musi być, bo dawałam jej więcej lat wink.
        • black_halo Re: Serio staro? 08.07.17, 10:58
          To jest normalny wyglad 34 latki bez botoksow i liftingow. Poprostu ludzie sa przyzwyczajeni do ogladania wyfotoszopawanych gwiazdek na zdjeciachi stad sie wydaje, ze Bachleda wyglada staro a powinno mlodziej, ze Agata Duda wyglada staro przy Melanii Trump, chociaz ta druga pewnie ma sztab chirurgow plastycznych do dyspozycji. Oraz, ze Jane Fonda z reklamy L'Oreal, ktora ma 75 lat bodajze, wyglada na max. 55 i tak powinna wygladac kazda emerytka.

Swoich genow i tak sie nie przeskoczy, conieco mozna poprawic makijazem ale Alicja wyglada calkiem OK jak na swoj wiek. Sama jestem w tym wieku, nie urodzilam dziecka i wygladu jej zazdroszcze.
    • jolie Re: Serio staro? 07.07.17, 12:56
      Uważam, że ABC jest coraz ładniejsza. Może to chirurg, ale wygląda o wiele lepiej niż na początku kariery. Ona schudła po urodzeniu syna i moim zdaniem dobrze jej z chudością (albo ma dobrego chirurga).
      • nolus Re: Serio staro? 07.07.17, 13:15
        No to ja też należę do tej frakcji. Ona ma pewną wadę urody, która jest nie do poprawienia, ale moim zdaniem zazwyczaj wygląda lepiej niż za czasów swojej młodości. Teraz o wiele częściej można powiedzieć, że wygląda promiennie.Pobyt w Stanach jej służy i wygląda po prostu lepiej.Sorry, ale mało naszych gwiazd wygląda tak jak ona.

https://jastrzabpost.pl/wp-content/uploads/2015/11/Alicja-Bachleda-Curu%C5%9B-w-filmie-kultowego-re%C5%BCysera.jpg1_-260x260.png
    • agata_abbott Re: Serio staro? 07.07.17, 12:57
      Chciałabym wyglądać tak "staro" jak ABC...

Mam wrażenie, że niektórzy po prostu lubią doszukiwać się wad u innych.
    • cherrystrawberry Re: Serio staro? 07.07.17, 12:57
      Z tego co kojarzę jest w moim wieku wink
      Myślę że wygląda dobrze.
      OK, nie każdy lubi ten typ urody, ale nie uważam żeby wyglądała staro
      • nolus Re: Serio staro? 07.07.17, 12:59
        Ma 34 lata (rok urodzenia 1983).
    • fil.lo Re: Serio staro? 07.07.17, 13:28
      Fajnie wygląda, ładna babka.
    • tsaria Re: Serio staro? 07.07.17, 14:03
      Te komentarze o starym wyglądzie ABC biorą się stąd, że na pudelku przeważnie siusiary piszą i dla nich niewybotoksowana dziewczyna +30 to już stara dupa.
      ABC wygląda b.dobrze, ładnie i naturalnie, ma specyficzny typ urody, ale taki jej urok.
    • sfornarina Re: Serio staro? 07.07.17, 14:33
      Moim zdaniem jest prześliczna wink
    • nowel1 Re: Serio staro? 07.07.17, 14:36
      Wiesz co, mnie zasadniczo te zjadliwe komentarze w takich wątkach jak o prezydentowych bawią. Nie to, żebym nie lubiła poplotkować, mam zdanie o sztywności Dudziny i plastikowym uroku Trumpowej itd., ale poziom złośliwości dotyczących wieku głównie, oraz wagi, jeśli tylko BMI przekracza 19... no ech. Marzę wtedy o obejrzeniu zdjęć komentujących, nawet w sporym retuszu i pełnym makijażu, choć przy innych okazjach w ogóle mnie to nie interesuje smile
      • aqua48 Re: Serio staro? 07.07.17, 14:56
        Widziałam ją w realu, jest drobna, ma miłą buzię - w rzeczywistości nie zauważa się tej lekkiej krzywizny i piękny uśmiech - na Rynku Krakowskim była prawie bez makijażu, wcale staro nie wyglądała. Ot - piękna dziewczyna. Zdjęcia powiedziałabym nie pokazują całej jej urody, bo ma dodatkowo w sobie coś ujmującego.
      • chlodne_dlonie Re: Serio staro? 08.07.17, 07:39
        O to, to smile smile
    • eliszka25 Re: Serio staro? 07.07.17, 15:32
      moim zdaniem alicja z konska broda "wyrosla" na piekna kobiete. to nie jest klasyczna, cukierkowa uroda, ale uwazam, ze jest naprawde piekna kobieta. wyglada naturalnie i nie ma plastikowej, nabotoksowanej twarzy. na niektorych zdjeciach widac spore worki pod oczami, ale moze byla zwyczajnie niewyspana, w koncu przyleciala ze stanow,
    • catroux Re: Serio staro? 07.07.17, 15:40
      A kto pisze komentarze na Pudlu?
      Jak miałam 16 lat, to też każdy 30+ wydawał mi się zgrzybiałym starcem nad grobem.
      • nolus Re: Serio staro? 07.07.17, 21:58
        catroux napisała:

> A kto pisze komentarze na Pudlu?
        > Jak miałam 16 lat, to też każdy 30+ wydawał mi się zgrzybiałym starcem nad grob
        > em.

Niekoniecznie siusiumajtki piszą, wśród pudelkowych frustratów przeważają chyba ludzie w wieku 25 - 35 lat, jak podejrzewam. Nie sądzę, żeby to były nastolatki - nastolatki mimo wszystko mają ciekawsze zajęcia do roboty albo zwyczajnie za szybko się nudzą, żeby wymodzić jakiś komentarz. Treść komentarzy świadczy o odbiorcy i ja już wiem, jaki odbiorca płodzi takie treści.Kiedyś jeszcze zdarzało mi się czytać te popularne, żeby wiedzieć co myśli społeczeństwo, ale od kiedy poznałam taką jedną, co mogłaby tworzyć komentarze identyczne w treści, to odechciało mi się zupełnie...Jedna taka osoba dała mi wystarczająco zniechęcający obraz typowego komentatora pudelka.
    • livia.kalina Re: Serio staro? 07.07.17, 15:42
      Skąd- adekwatnie do wielu i bardzo ładnie.
    • kkalipso Re: Serio staro? 07.07.17, 16:03
      Te zdjęcia są jakieś rozmazane, nie wyraźne.
      Fakt wygląda na zmęczoną, niewyspaną ale jest bardzo ładna.
      Suknia cudo!
    • taki-sobie-nick Re: Serio staro? 07.07.17, 21:33
      Nie wiem, ale ta "kreacja" wygląda jak koszula nocna z czasów PRL-u (plus półhalka, dodam uczciwie). Każdy może chałturzyć w Giżycku, ale w takim stroju?
      • thank_you Re: Serio staro? 07.07.17, 21:47
        To teraz hit - krótka halka a na to długa sukienka z mocno prześwitującej koronki. 😉💃
        • taki-sobie-nick Re: Serio staro? 07.07.17, 21:52
          thank_you napisała:

> To teraz hit

Hit czy nie, nadal wygląda jak koszula nocna z czasów PRL-u.

Co to jest za emotka, ta druga?
          • thank_you Re: Serio staro? 07.07.17, 22:11
            Przedstawia tancerkę - w sukience.
      • nolus Re: Serio staro? 07.07.17, 21:49
        Wg mnie sukienka jest bardzo ładna, podoba mi się jej krój i wytłaczany na materiale wzorek. Podobają mi się również te prześwity i w ogóle zwiewność kreacji...Mam drobne wątpliwości co do koloru, ale może to dzięki niemu kreacja jest dla mnie taka trochę "retro"? Przypomina mi styl Emmy Stone trochę - myślę, że ona też nie pogardziłaby taką kreacją smile Lubię modowy gust ABC - zawsze z przyjemnością patrzę na jej kreacje i zwykle nie zawodzi.Wg mnie jest jedną z najlepiej ubranych gwiazd w PL - przynajmniej jeśli chodzi o takie publiczne wystąpienia, bo jaki ma gust prywatnie, to nie mam pojęcia.
        • thank_you Re: Serio staro? 07.07.17, 22:10
          Mnie tez podoba sie ta sukienka - co wiecej, poluje na podobna tylko czarna lub biała. ❤️
          • taki-sobie-nick Re: Serio staro? 07.07.17, 22:40
            thank_you napisała:

> Mnie tez podoba sie ta sukienka - co wiecej, poluje na podobna tylko czarna lub
            > biała. ❤️
            >
            Dawaj. Będziesz miała czarną albo białą sukienkę w typie koszuli nocnej z PRL.
            • thank_you Re: Serio staro? 07.07.17, 22:50
              Nie przeszkadza mi to, bo planuje w niej chodzić w wakacyjnych okolicznościach przyrody, o ile w ogóle na wakacje pojade w tym roku 😉
    • drinkit Re: Serio staro? 07.07.17, 21:45
      A tam, staro. Bardzo dobrze wygląda. Jest w moim wieku. Jak się nie wyśpię i założę soczewki to też mam podkrążone oczy smile
    • thank_you Re: Serio staro? 07.07.17, 21:46
      Prawdopodobnie tego dnia była zmęczona. To przepiękna kobieta, skromna i urocza. Wyglada doskonale, z każdym rokiem coraz lepiej.
    • fomica Re: Serio staro? 07.07.17, 21:55
      Większość pewnie ją kojarzy jeszcze z Pana Tadeusza, a tu nagle z 16-latki zrobiła się 35-latka smile Wygląda dokładnie na swój wiek.
      • taki-sobie-nick Re: Serio staro? 07.07.17, 22:03
        fomica napisał:

> Większość pewnie ją kojarzy jeszcze z Pana Tadeusza, a tu nagle z 16-latki zrob
        > iła się 35-latka smile Wygląda dokładnie na swój wiek.

Wyglądanie na swój wiek, jeżeli ten wiek przekracza 20, to wyglądanie staro czy nie?
        • fomica Re: Serio staro? 07.07.17, 22:10
          Nie, bo taka ocena to porównanie do konkretnego (faktycznego) wieku. 20-latka może wyglądać staro a 70-latka młodo ("jak na swój wiek").
          • taki-sobie-nick Re: Serio staro? 07.07.17, 22:22
            fomica napisał:

> Nie, bo taka ocena to porównanie do konkretnego (faktycznego) wieku. 20-latka m
            > oże wyglądać staro a 70-latka młodo ("jak na swój wiek").

Ja się tylko pytam, bo już za obecną kulturą nie nadążam. Założyłam, że być może obecnie każdy, kto wygląda na powyżej 20, wygląda staro.
    • lauren6 Re: Serio staro? 07.07.17, 22:02
      Niech wkleją swoje zdjęcia to wtedy porównamy.
    • kondolyza Re: Serio staro? 07.07.17, 22:22
      no staro. wyglada na ponad 40. opuchniecia jakby worki pod oczami,zmarsczki,duze bruzdy przy ustach...chudosc tez chyba nie pomaga
      • thank_you Re: Serio staro? 07.07.17, 22:27
        😂😂😂
    • kornelia_sowa Re: Serio staro? 07.07.17, 22:37
      Piękna figura, piękna kreacja.
      Ja nie lubię gdy dolna szczeka jest tak ewidentna wink tak samo jak widoku dziąseł przy uśmiechu. To dyskwalifikuje u mnie kobietę jako ładną, ale to nic wspólnego z wiekiem nie ma
      • nolus Re: Serio staro? 07.07.17, 22:44
        kornelia_sowa napisała:

> Piękna figura, piękna kreacja.
        > Ja nie lubię gdy dolna szczeka jest tak ewidentna wink tak samo jak widoku dzią
        > seł przy uśmiechu. To dyskwalifikuje u mnie kobietę jako ładną, ale to nic wspó
        > lnego z wiekiem nie ma

Szczęka to szczęka, jej nie taki kształt czy długość nie odbiera z automatu urody, czego Alicja jest przykładem. Uśmiech ma na szczęście piękny.A co do dziąsłowego uśmiechu, to podobno istnieją sposoby, że można nauczyć się trochę inaczej uśmiechać, żeby tych dziąseł nie pokazywać i uczą tego - wiem, bo różne kandydatki na miss mają z tym problem i ci lub owi uczą jak taki uśmiech korygować. Uśmiech Ali jest bez zarzutu smile
        • kornelia_sowa Re: Serio staro? 08.07.17, 23:08
          Może dla ciebie to nie przeszkodą.
          W sensie wielka szczęka u kobiety. Dla mnie -podkreślam dla mnie-dyskwalifikacja jeśli chodzi o urodę.
          Dla ciebiednych to z automatu nie odbiera urody. Dla mnie odbiera.

Owszem,ABC ma ładne zęby, nogi ale piękna nie jest. Moim zdaniem.
    • alpepe Re: Serio staro? 07.07.17, 22:48
      A mnie zdziwiły jej obwisłe piersi. Nie podoba mi się.
      Poza tym wygląda starzej ode mnie, ale może jej nie puka młody kochanek.
    • saszanasza Re: Serio staro? 07.07.17, 23:28
      Mnie ona się podoba. Lepiej mieć zmarszczki niż zbotoksowaną twarz.
      • chlodne_dlonie Re: Serio staro? 08.07.17, 08:25
        Ano właśnie..mnie jakoś aktualne 'wydanie' pani Trump czy choćby pani Sarkozy, jeśli już pierwszymi damami 'jechać' (aktualnymi bądź nie wink) , niespecjalnie przekonuje. Choć to przecież urodziwe kobiety/dziewczyny były/są (..?..)

--
        For a light to never go out
        first it must be on
        For a new day to break
        First you've got to want the sun

• claudel6 Re: Serio staro? 07.07.17, 23:43
      wyglada dobrze. naturalnie, na swój wiek. widac, że nie ma poprawianej twarzy. zapewne w moim wieku wszystko sobie podniesie i wyprasuje. na razie jeszcze nie potrzebuje.
    • al_sahra Re: Serio staro? 08.07.17, 01:21
      Zgrabna i ładna kobieta i ma coś ujmującego w twarzy.
      • bazia8 Re: Serio staro? 08.07.17, 08:06
        Fajna jest, naturalna mimo mejkapu, nie podoba mi się tylko dekolt, ale to dlatego, że nie lubię piersi rozłożonych po bokach, wolę biustonosze plunge, zbierające biust (sama miałam tylko raz w życiu taki, że dało się je zbliżyć do siebie, może stąd ten uraz)
        Nie, nie wygląda staro
    • anorektycznazdzira Re: Serio staro? 08.07.17, 13:56
      Nie.
      Naród zawsze histeryzuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka