gama2003 09.10.17, 14:16 Są tu jakieś joginki ? Faktycznie działa ? Komu jak komu, ale ematkom to ja uwierzę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady-z-gaga Re: Joga twarzy. 09.10.17, 14:35 Ja nie joginka, ale odpowiem - na pewno działa. Byłam kiedyś nawet na warsztatach z face fitness i miałam po nich zakwasy w mięśniach twarzy czyli działa, mięśnie pracowały, pewnie można je skutecznie wzmocnić i zapobiec wiotczeniu. Jednak nie znam nikogo, kto robiłby te ćwiczenia codziennie przez 5 lub 10 lat -a tylko wtedy można oczekiwać prawdziwie spektakularnego efektu. W moim przypadku skonczylo się na kilku samodzielnie robionych sesjach. Jak sto innych rzeczy, ktorych probowałam, a ktore wymagają systematyczności, cierpliwości, czasu, nastroju i zdyscyplinowania. Dlatego uważam, że nie warto zawracać sobie tym głowy, ale Ty możesz probowac Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Joga twarzy. 09.10.17, 14:44 No ostatnio zrobiłam się systematyczna i z zapałem neofity trzymam rygor, jak na mnie pieruńsko długo. Może ta nowa zaleta wyjdzie mi i na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Joga twarzy. 09.10.17, 14:40 bardzo moden to bylo jakies 2 lata temu tez próbwoalam jak dla to tak gimnastyka do blow job Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Joga twarzy. 09.10.17, 14:50 Blow job zamiast jogi? Czyli przyjemne z pozytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Joga twarzy. 09.10.17, 15:22 mozambique napisała: > bardzo moden Badzor moden Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Joga twarzy. 09.10.17, 14:43 Ja umiem ruszać uszami, - równocześnie obydwoma i każdym z osobna. A czy to działa? No nie wiem, może na innych trochę, bo niektórzy się śmieją (nie wykluczam też takich, którzy za plecami pukają się w czoło...) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Joga twarzy. 09.10.17, 14:46 Ale piękniejesz od tego ? No bo ja zamierzam od tej ewentualnej jogi . Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Re: Joga twarzy. 09.10.17, 15:20 gama2003 napisała: > Ale piękniejesz od tego ? Nie mogę już, skala mi się skończyła. Żartowałem! Żartowałem! Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Joga twarzy. 09.10.17, 14:53 Nie wiem jak joga. Ale dostalam od kolezanki takie smieszne cwiczenia na twarz. "Robie" z nich te na szyje, kaciki ust (zeby sie bruzdy nie robily) i okolice oczu. Poprawy nie ma, ale mysle sobie,ze dzieki cwiczeniom nie bedzie pogorszenia No i to fajna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
ra-sowa Re: Joga twarzy. 09.10.17, 14:58 A na czym ta joga polega? Czy to wygląda tak, że cały człowiek leży na kanapie z laptopkiem lub książką a twarz robi miny? Bo może bym zaczęła ćwiczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Joga twarzy. 09.10.17, 15:04 Niestety, to trzeba robic przed lustrem, przynajmniej dopóki się dobrze nie nauczysz panowac nad mięśniami. A łatwe to nie jest Miny to my robimy całe życie i niestety, te naturalne miny powodują tworzenie się zmarszczek. Dlatego trzeba robić inne, specjalne i nienaturalne Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Joga twarzy. 09.10.17, 15:04 pierwszy z brzegu przykład: unoszenie brwi bez marszczenia czoła Odpowiedz Link Zgłoś
drlegrand Re: Joga twarzy. 17.10.17, 13:30 Joga twarzy jest świetną metodą na utrzymanie mięśni w dobrej kondycji. Dzięki temu również dbamy o właściwą jędrność skóry, prawidlowy jej owal, zmniejszenie widocznosci zmarszczek. Odpowiedz Link Zgłoś
bebi_nowa Re: pożyczka z CHARLY KERKIR 18.10.17, 09:54 wow, to jest takie fascynujące że aż szkoda kliknąć kosz Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: pożyczka z CHARLY KERKIR 18.10.17, 10:33 "I żyję moje spokojne życie sukę do CHARLY KERKIR" jest przeurocze Odpowiedz Link Zgłoś
konsta-is-me Re: Joga twarzy. 18.10.17, 10:17 Nie wiem czy to samo, bo stosowalam cwiczenia twarzy. Dziala ale-w niektorych miejscach twarz odrobine chudnie, w niektorych miesnie sie rozbudowuja (troszeczke oczywiscie). Razem wziawszy wyglad twarzy odrobine sie zmienia i niekoniecznie efekt jest zupelnie zadowalajacy. Ale owszem, ew. obwislosci znikaja. Robilam przed 30-tka wiec raczej zapobiegawczo. Cwiczenia byly dosc forsowne, wiec nie wiem czy można to porownac do jogi. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Joga twarzy. 18.10.17, 11:55 Moja joginka robi od 7 lat. Nie wiem czy od tego pieknie wyglada, bo faktycznie, w zyciu nie dalabym jej lat ktore ma, twarz jest napieta i wygladzona i taka...spokojna. Czy tez pieknieje od samej jogi, wewnetrznego spokoju i rownowagi. Poza tym, ma fiola na punkcie zdrowego odzywiania wiec moze to wszytsko razem wziete daje te efekty.Ale wyglada super. Odpowiedz Link Zgłoś