Dodaj do ulubionych

Dlaczego Vans?

21.11.17, 15:10
Czy Wasze nastolatki też mają ciśnienie na bluzy/buty/plecaki akurat tej firmy? Co w niej takiego powalającego? Czarne ubrania przeciez każda jedna firma ma w swoim asortymencie. U mojej córki w szkole ponad połowa młodzieży się w tym nosi. Kto to nakręca? Jacyś celebryci, artyści, youtuberzy czy kto?
Obserwuj wątek
    • juuuu7 Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 15:13
      Hmmm....ta firma byla popularna nawet wtedy gdy ja bylam w liceum. Przyczyn nie znam😉
      • 1st.world.problems Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 15:17
        A ja w podstawówce. Tylko ze 20 lat temu i więcej nie bylo az takiej ekspansji galerii handlowych ani e-sklepow i można było dostać max 2 modele butów i to glownie podrobek
      • same-old_mona Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 15:19
        Też pamiętam, popularne było głównie w środowisku skate.
      • feliz_madre Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 15:22
        Matko, widać jaka ja stara jestem... 😂
    • bachula_gr Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 15:13
      Vansy? eee u nas juz kilka lat temu bylo. Minelo. Teraz cisnienie na adidas stan smith I super star. jak kolonia karna, nastolatki w bialych butach pasujacych do wszystkiego (cytat) + niesmniertelna oliwkowa parka.
      • heca7 Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 15:23
        Oj tak. Praktycznie co która odrośnie od ziemi kupuje kurtkę-parkę zieloną lub ze skajowymi , czarnymi rękawami. Ostatnio do tej kurtki zakładano koc w kratę. Ale ta moda też przemija.
    • heca7 Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 15:21
      Nie moja córka nie ma nic z Vans. Syn ma plecak , który kupiliśmy mu sami. Jak zobaczył zdjęcie twierdził, że nie chce. Na żywo mu się spodobał ale nie sądzę aby wiedział coś więcej o tej firmie wink
      • bergamotka77 Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 17:17
        Moj też masz szary plecak vansa . Ale fajny jest i wytrzymały. Zawsze jakieś marki sa modne. Zara tez jest kultowa u dorosłych pan choć nikt nie wie dlaczego.
    • hanka78 Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 15:21
      Moja ma na trampki. Zupełnie nie wiem czemu.
      • kolibeer2 Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 16:00
        ja sobie kupiłam śliczne vansy w pieski snoopy, to mi je córka pociągnęła - może nie ten sezon, ale u mojej w liceum to wśród butów głównie timberlandy i timberlandopodobne podróbki
        • 1st.world.problems Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 16:05
          W timberlandach (miodowe ocieplane buty za kostkę bo te konkretne sa czesto podrabiane srednio da się chodzić jako w szkolnym calorocznym obuwiu na zmianę lub ćwiczyć na wf)
    • maggi9 Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 16:04
      Nie jestem co prawda nastolatką ale też lubię Vansy i Conversy. Bo są zwyczajnie fajne, wygodne, dobrze wyglądają i nie są tak drogie jak inne firmy. Superstary Adidasa są okropnie drogie a Vansy czy Conversy kupuję w tk maxxie za 100-200zł. Plecak Vansa też mam. Inne ciuchy średnio, nie przepada za dużm logo ale faktycznie widuję młodzież w takich. I koniecznie gołe kostki do tego big_grin
      • raczek47 Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 17:24
        Mojej nastolatce już minęła moda na vansy.I dobrze- od trampek nabawiła się jakiejś grzybicy między palcami stóp, tak nie przepuszczały powietrza.
        A chodziła w nich piątek świątek.
        Rozleciały się zresztą tak samo,jak te marketowe.
        • tsaria Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 17:41
          W sumie jak chodziła piątek świątek to nie dziwota, że się grzyba nabawiła, takie przepocone, przemoknięte..... fuj.
        • maggi9 Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 20:20
          Noszę Vansy od 3-4 lat (oczywiście nie jedną parę) i nigdy nie miałam grzybicy. Trampki można uprać. A grzybicę złapać gdziekolwiek, choćby na basenie.
      • tsaria Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 17:43
        Conversy też uwielbiam, są mega wygodne i mi się podobają. Vansy mam jedne, kupione na jakieś mega promocji, ale nie przypadły mi do gustu, jakoś tak wydaje mi się, że mam w nich strasznie szeroką stopę.
    • solejrolia Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 19:49
      Nie wiem o co pytasz- u nas zupełnie nie ma ciśnienia na tę akurat firmę.

Rzeczywiście raz córka miała trampki, ale to ja znalazłam w dobrej cenie, to kupiłam. Córka nawet specjalnie nie zwróciła uwagi, że to vansy, reakcja była podobna jak na każde inne trampki od chińczykawink.
    • aurinko Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 20:10
      Nie, Vans nie robi na Mlodej wrazenia. Córka od kilku lat ma fazę na Conversy, teraz jeszcze kupiła sobie adidasy superstary. Zakłada czarne ciuchy, parkę ma beżowa wink
    • mamma_2012 Re: Dlaczego Vans? 21.11.17, 20:30
      Miały, ale tylko na buty i to we wczesnym gimnazjum czy przy końcu podstawówki. Później chyba, dla wielu, to już lekkie pogranicze obciachu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka