krejzimama 24.11.17, 21:43 Jeszcze będzie w Polsce pięknie i normalnie... I to szybko... Tilt - Jeszcze Będzie Przepięknie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1elka26 Re: Jestem pewna, że 24.11.17, 22:09 Oczywiście, że jestem pewna, że będzie w Polsce pięknie i normalnie : "krople wody zmyły z twarzy brud nieprawdy i nadzieja znowu płonie wśród pogardy papierowi ludzie wiatr już zdmuchnłl po nich popiół pamiętam i nigdy nie zapomnę skąd pochodzę i jaką mam historię " LUXTORPEDA - JAK HUSARIA Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Jestem pewna, że 24.11.17, 22:19 Elka pięknie śpiewasz: czastuszki Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Jestem pewna, że 24.11.17, 22:30 W sumie narodowość elki ma tu małe znaczenie. On jest mieżdonarodnym sługusem mamony i to do niego najlepiej pasuje: Republika - Mamona Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Jestem pewna, że 24.11.17, 22:37 "Tak, jak żadna prostytutka nie całuje nigdy w usta Tak ja odpuszczam sobie wszystkie moje strefy. Najpierw ty, długo, długo nic, tylko ty, dla ciebie piszę. Tylko ty, po tobie nie ma nic, dziś piszę dla mamony. " Nic od siebie, kopiuj /wklej, pisdzielski przekaz dnia, nie liczy się nic, co mogłoby być ważne, liczy się mamona. Odpowiedz Link Zgłoś