Dodaj do ulubionych

Wygryziony pędzel

28.02.18, 11:12
Natchniona masą kosmetycznych wątków jakie tu ostatnio latają, zrobiłam przegląd szuflady i znalazłam pędzel niewiadomego mi przeznaczenia. Pędzel ten jest dość płaski I ma wcięcie w kształcie litery V. Nie całkiem na środku, bliżej jednego boku. Ktoś mi powie, do czego toto służy?
Obserwuj wątek
    • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 12:52
      Nikt nic? Szukałam w guglu ale nic mi nie powiedział. Skąd i po co ja to mam?
      • alpepe Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:12
        do pięknej jaskółczej powieki, kreski Kleopatry, czy jak to zwał.
        • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:17
          Rozmiarowo nie bardzo, miałabym tą kleopatrę na pół twarzy :p
          • alpepe Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:27
            a, to myślałam, że taki mały o wyskubanym V. Jak duży, to nie mam pojęcia. Znam tylko kabuki. Zresztą sama się nie maluję i mam jeden jedyny puder do pudru, nawet nie wiem, gdzie, kupiłam, bo córka coś mi jęczała.
            • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:33
              Ja też taka specjalistka, że mam I nawet nie wiem co to :p Choć generalnie się maluję, ale niezbyt wprawnie. Pewnie kupiłam toto kiedyś w przypływie natchnienia i dawno zapomniałam, co miałam tym robić :p
    • bei Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 12:59
      A nie jest po prostu skośnie ścięty?
      • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:03
        No nie, bez przesady :p może i jestem trochę nieobeznana, ale v od skosu odróżnię
    • bei Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:00
      Albo koci język?
      • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:04
        Zupełnie nic podobnego
    • bei Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:07
      A masz dzieci? Mój najmłodszy lubił strzyc pędzle😊
      Jeśli nie jest to ingerencja nożyc, to ja nie wiem dlaczego taki kształt. Może....bubel?
      • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:10
        Dzieci mam ale toto wygląda jak original nie tak wystrzyżone. Próbuję wrzucić fotkę ale coś mi fotoforum nie współpracuje
    • lady-z-gaga Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:12
      a nie było w tej szufladzie mysich bobków ? wink big_grin
      • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:15
        Chyba nie, ale mogłam coś przeoczyć 😂
    • domowapani Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:15
      mintishop.pl/product-pol-11038-ZOEVA-98-Luxe-Contour-Artist-Pedzel-do-konturowania.html
      • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:16
        Oo, cos w tym stylu tylko bardziej płaski i bardziej wygryziony smile
        • bei Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 14:18
          Czyli skośnie ścięty- taki miałam na myśli😊
          • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 14:33
            Ja myśląc skośny widzę coś takiego, bez tego wcięcia (które w moim jest głębsze, takie ostrzejsze)
            szafa.pl/c4784176-skosny-pedzel-do-rozu-3p-inglot.html
            • bei Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 14:37
              Oj tam, najważniejsze, ze już wiadomo- pędzELEM tym konturujemy albo....czyścimy klawiaturę😊
              • bei Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 14:38
                Konturujemy twarz
                • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 14:44
                  To ja chyba jednak się za tą klawiaturę wezmę. .. Z konturowaniem mi średnio po drodze, a tym to już pewnie całkiem bym się umazała. . Coś w tym stylu widzę oczami wyobraźni
                  wizaz.pl/Makijaz/Najgorsze-konturowanie-twarzy
                  • cauliflowerpl Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 14:55
                    Nie martw sie.
                    Ja do tej chwili nie wiedzialam, co to konturowanie twarzy. A jak przeczytalam ttul watku tobylam pewna, ze chodzi o pedzel malarski wygryziony przez myszy.
                    • same-old_mona Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 15:18
                      Mi się to konturowanie nawet podoba, chciałam się nawet nauczyć ( pędzel już mam 😂) ale efekt mnie nie zadowala i porzuciłam zamiary bycia piękniejszą :p
                      • aqua48 Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 18:48
                        same-old_mona napisał(a):

> Mi się to konturowanie nawet podoba, chciałam się nawet nauczyć ( pędzel już
                        > mam 😂) ale efekt mnie nie zadowala i porzuciłam zamiary bycia piękniejszą :p

Bo prócz pędzla musisz mieć jeszcze odpowiedni delikatny bronzer, taki którym nie zrobisz sobie takiego efektu jak panie na zdjęciach i duży pędzel-puchacz do starannego roztarcia tego co sobie przybrązowisz.
    • aankaa Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 13:21
      toto służy do odkurzania klawiatury
    • chatgris01 Re: Wygryziony pędzel 28.02.18, 23:04
      OH LA LA!!! :o
      Uzywam rozu (ew. pudru brazujacego) i pedzla od -dziestu lat, a dopiero dzis z ematki sie dowiedzialam, ze sobie konturuje twarz! big_grin
    • jeszcze_blizniaki Re: Wygryziony pędzel 01.03.18, 06:42
      A może masz w szufladzie jakieś turkucie podjadki co Ci nadgryzly ten pędzel? 🙂🙂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka