sacea 14.03.18, 15:39 Dostaliśmy w prezencie. Była któraś z Was? Czego się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
same-old_mona Re: kolacja w ciemności 14.03.18, 15:41 Pewnie jedzenia po ciemku :p Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: kolacja w ciemności 14.03.18, 17:09 Koleżanka była w Dine in the Dark w Poznaniu, zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: kolacja w ciemności 14.03.18, 17:32 Byłam. Dla mnie super, ale bylam z wariatami Odpowiedz Link Zgłoś
asmarabis Re: kolacja w ciemności 14.03.18, 17:52 Aaa Fajnie Dobrze ze przypomniałaś bo chce spróbować bo jeszcze nie byłam A w jakim mieście idziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sacea Re: kolacja w ciemności 14.03.18, 23:18 Miasto możemy wybrać, najbliżej mi do Sopotu, ale moze byc Warszawa lub Poznań, a które polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
89mumin Re: kolacja w ciemności 14.03.18, 19:26 Byłam, doświadczyłam, więcej nie pójdę Zaliczyłam taki posiłek w restauracji, w której nie ma menu, bo to obsługa na podstawie wywiadu decyduje co zjesz i z kuchnią hmmm dość wyszukaną (a ja gust kulinarny mam zupełnie niewyszukany). Nie pozbyłam się przez cały, długi posiłek dyskomfortu związanego z tym, że nic nie widzę (ale wzrok jest moim najsilniejszym zmysłem i czuję się fatalnie jak mi ktoś oczy zasłania) i że nie wiem co jem. Na dodatek odniosłam wrażenie, że współjedzący od tego że nie widzą zaczęli głośniej mówić i częściej dotykać ludzi wkoło, co sprawiało, że czułam się jeszcze mniej komfortowo. Wskutek tego nie zjadłam prawie nic, a to co zjadłam, to nawet nie wiem jak smakowało, bo nie mogłam się skupić i jedyne o czym myślałam, to opuszczenie lokalu. Większości się jednak podobało - spróbować warto Odpowiedz Link Zgłoś
isanek Re: kolacja w ciemności 14.03.18, 19:36 Pierwsze słyszę nie dla mnie taka kolacja, nie mogłabym zjeść czegoś, czego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: kolacja w ciemności 14.03.18, 19:50 A to tak jak ja, też bym nie zjadła. Nie dla mnie takie atrakcje. Dodatkowo byłabym wkurzona tym, że nic nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo2.0 Re: kolacja w ciemności 14.03.18, 19:55 A co? Nie zapłacił rachunku za prąd? Odpowiedz Link Zgłoś
biankao Re: kolacja w ciemności 15.03.18, 03:38 Byłam, fajne doświadczenie. Można było wybrać jedno z 3 menu. Wzięłam środkowe - tez pod względem ceny, ale potem doszłam do wniosku, ze moglam wziąć najtańsze, bo właściwie nie do końca wiedziałam co jem potem zgadywalismy co jedliśmy i okazalo się, ze nawet smak lodów złe określiliśmy choc wydawał się oczywisty. Okazało się tez, ze jedzac po ciemku czlowiek szybciej się najada bo „nie je oczami” i tak trochę wszystko jedno co się je jak zmysł wzroku jest wyłączony. Mieliśmy swój własny stolik, wiec nie było problemów z dotykaniem przez obcych. Tak na jeden raz polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: kolacja w ciemności 15.03.18, 07:24 kolejna głupota wyciagajaca kasę od kretynow Odpowiedz Link Zgłoś