skisuria
25.06.18, 14:50
Taki problem, dzieciak za chwilę będzie w 4 klasie. W szkole do której uczęszcza zostaje zorganizowana klasa sportowa, zapisuję do niej dzieciaka, bo jest wysportowany i jakiej dyscypliny się nie chwyci to idzie mu nieźle.
I teraz problem, przypadkiem w luźnej rozmowie z ojcem kolegi z klasy syna informuje , że syn idzie do tej klasy. Chłopcy się nie lubią, wręcz nienawidzą. Tamten jest ogólnie najbardziej konfliktowy z klasy, ciągłe ma jakieś zatargi z innymi, przeklina, kradnie i demoralizuje dzieci, jest w sprawie sexu obeznany prawie jak dorosły, a przy tym posługuje się strasznym słownictwem. Wcześniej już był zapisywany na zajecie dodatkowe z moim synem, w sumei cokolwiek mój zacznie robić to tamten też chce, a rodzice go radośnie zapisują.I teraz jak mój dowiedział się, że tamten jest zapisany to mówi, ze on nie chce, że ma go dość, że tak sie cieszył, że już razem w klasie nie będą. Próbuje się dowiedzieć w szkole czy faktycznie ten chłopak jest w tej klasie, ale nikt nie chce mi informacji udzielić, nie wiem może boją się rodo.
Boje się, że we wrześniu już z przepisaniem go do innej klasy może być krucho, co robić drogie brawo?