Dodaj do ulubionych

Zabiegi na cialo

14.08.18, 19:34
Czy koedykolwiek widzalyscie trwala roznice po zabiegach, ktore maja usuwac tkanke tluszczowa? Mam na mysli lasery i fale. Chcialabym podzialac na miejsce z ktorego ciezko odesssac tluszcz uncertain.
Obserwuj wątek
    • mamablue Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 21:35
      Nic na ten temat nie wiem, ale podbijam, bo sama jestem ciekawa. Może shell albo princess coś wiedzą?
      • luvyana Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 07:48
        Ja nie, bo tkanki tłuszczowej za wiele nie mam. Icoone robiłam (seria 10 zabiegów) na ujedrnienie, ale poza takim wygładzeniem skóry, spektakularnych efektów nie zauważyłam. Koleżanka, która to robiła w celach odchudzających mówi, że straciła kilka cm w udach.
    • ironia-losu11 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 22:07
      Ja w tym roku pierwszy raz w życiu zdecydowałam się na zabieg na cellulit, maszyna nazywa sie Storz Medical albo coś w ten deseń, i przeplatalam to Icoonem. To były jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w życiu. Jeszcze mi zostało kilka zabiegów do końca, bo wykupiłam pakiet, ale efekty zaskoczyły mnie jak mało co. Liczyłam się z tym, ze to bardziej dla psychiki będzie, ale kurcze no po prostu widać, jak to gucio znika mi z nóg. Bye bye cellulite. Ciekawe ile się utrzyma efekt, najwyżej za rok zrobię kilka zabiegów "przypominających"'. Nie wiem czy ten storz działa też na tłuszcz, ale cellulit znika.
    • fragile_f Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 22:11
      Ja mogę się wypowiedzieć odnośnie karboksyterapii - faktycznie zmniejsza obrzęki limfatyczne. Tylko ja robiłam na oczy - znikneła mi poranna opuchlizna, plus kiedyś jak się np. popłakałam to miałam dwa dni spuchnięte oczy, po 6 zabiegach problem zniknął i efekt utrzymuje się od wiosny. Jeśli tak samo działa to na tyłek czy uda, to tak - mogę polecić. No tylko to usuwa cellulit i obrzęk, a nie tłuszcz. Jedyny minus to to, że pani wbija igły pod skórę, ale jeśli ja przeżyłam to w okolicach oczu, to myślę że dolne partie ciała też są do ogarnięcia smile
    • joanna05 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 22:17
      Nie licz na to za bardzo, niestety. Zwykle pozytywne opinie w necie okazują się tekstami sponsorowanymi przez producenta lub gabinet. Na wygładzenie skóry, poprawę jędrności na pewno coś działa (np. endermologia, to i laser pewnie też). Ale co do wyszczuplenia - zdania są co najmniej podzielone. Też nad tym myślałam, byłam kiedyś na konsultacji - niestety, gwarancji żadnej dać Ci nie mogą. A, i byłam na wielu różnych zabiegach typu krioterapia czy rozgrzewanie miejscowo do wysokich temperatur - nie działają nic a nic, nie daj się nabrać.
      • joanna05 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 22:19
        To znaczy - na pozbycie się tkanki tłuszczowej nie działają. Podobnie jak nie działa lipoliza iniekcyjna (sprawdzałam, boli, drogie, i figa z makiem, a nie efekt).
        • ironia-losu11 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 22:35
          Na mnie zadziałało. I jak widzisz nie polecam żadnych gabinetów.
          • fragile_f Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 23:03
            Ironio, sama napisałaś że podziałało na cellulit i ujędrnienie, nie tłuszcz. Obydwie stoicie na tym samym stanowisku smile
            • ironia-losu11 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 23:20
              Hehe, bo ja mam tylko cellulit, a tłuszcz się mnie jakoś nie trzyna... Chuda jestem od dziecka. Ale nie lubię jak ktoś mi wciska, że reklamuję jakiś gabinet.
              • fragile_f Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 23:43
                Ale przeciez nikt Ci tego nie zarzucał smile
                • joanna05 Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 00:19
                  No dokładnie pisałaś, że działało na cellulit. Z tym się zgadzam, też przeszłam takie skuteczne na to (inna sprawa, że efekt po jakimś czasie zanika).
                  Niestety, nie istnieją raczej nieinwazyjne zabiegi odchudzające - to byłoby zbyt piękne. Krio sprawdziłam (to a propos wpisu niżej - też ściema sad
    • ofelia1982 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 23:59
      Ja jestem fanką Vela shape III bo widziałam efekt. W czwartek idę na kriolipolize, dam znac
    • ofelia1982 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 23:59
      Ja jestem fanką Vela shape III bo widziałam efekt. W czwartek idę na kriolipolize, dam znacznacb
      • lemasakr Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 09:20
        Opowiesz cos? Efekty widze ze sa ale b. Delikatne uncertain/ksztaltosfera.pl/oferta/modelowanie-sylwetki/velashape-iii-pakiety-tluszczowe.html wiekszosc zabiegow daje jakis tam efekt bo odwadnia komorki.
    • tryggia Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 10:44
      Miałam fazę na zabiegi na ciało i moje doświadczenia są takie:
      - Nie działa: fale, kriolipoliza, lipo.iniekcyjna.
      - Działa (pierwszy raz w życiu obwod uda ponizej 50cm! A normalnie ok 55) karboksyterapia połączona z endermologią.
      Ale drugi raz nie zrobię, bo boli jak cholera.
      • lemasakr Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 18:18
        Ile zabiegow karboksyterapi mialas?
        • tryggia Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 21:50
          10karbo i 10 endermo - w życiu takich nóg nie miałam, ale boli tak, że cały salon mnie słyszał (a nawet przy porodzie robiłam tylko mmmmmm! wink )
          • lemasakr Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 22:50
            A po ktorym zaczelas widziec efekty?
            • tryggia Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 23:14
              Jeny, nie pamiętam... Po 6?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka