lemasakr 14.08.18, 19:34 Czy koedykolwiek widzalyscie trwala roznice po zabiegach, ktore maja usuwac tkanke tluszczowa? Mam na mysli lasery i fale. Chcialabym podzialac na miejsce z ktorego ciezko odesssac tluszcz . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamablue Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 21:35 Nic na ten temat nie wiem, ale podbijam, bo sama jestem ciekawa. Może shell albo princess coś wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
luvyana Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 07:48 Ja nie, bo tkanki tłuszczowej za wiele nie mam. Icoone robiłam (seria 10 zabiegów) na ujedrnienie, ale poza takim wygładzeniem skóry, spektakularnych efektów nie zauważyłam. Koleżanka, która to robiła w celach odchudzających mówi, że straciła kilka cm w udach. Odpowiedz Link Zgłoś
ironia-losu11 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 22:07 Ja w tym roku pierwszy raz w życiu zdecydowałam się na zabieg na cellulit, maszyna nazywa sie Storz Medical albo coś w ten deseń, i przeplatalam to Icoonem. To były jedne z najlepiej wydanych pieniędzy w życiu. Jeszcze mi zostało kilka zabiegów do końca, bo wykupiłam pakiet, ale efekty zaskoczyły mnie jak mało co. Liczyłam się z tym, ze to bardziej dla psychiki będzie, ale kurcze no po prostu widać, jak to gucio znika mi z nóg. Bye bye cellulite. Ciekawe ile się utrzyma efekt, najwyżej za rok zrobię kilka zabiegów "przypominających"'. Nie wiem czy ten storz działa też na tłuszcz, ale cellulit znika. Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 22:11 Ja mogę się wypowiedzieć odnośnie karboksyterapii - faktycznie zmniejsza obrzęki limfatyczne. Tylko ja robiłam na oczy - znikneła mi poranna opuchlizna, plus kiedyś jak się np. popłakałam to miałam dwa dni spuchnięte oczy, po 6 zabiegach problem zniknął i efekt utrzymuje się od wiosny. Jeśli tak samo działa to na tyłek czy uda, to tak - mogę polecić. No tylko to usuwa cellulit i obrzęk, a nie tłuszcz. Jedyny minus to to, że pani wbija igły pod skórę, ale jeśli ja przeżyłam to w okolicach oczu, to myślę że dolne partie ciała też są do ogarnięcia Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 22:17 Nie licz na to za bardzo, niestety. Zwykle pozytywne opinie w necie okazują się tekstami sponsorowanymi przez producenta lub gabinet. Na wygładzenie skóry, poprawę jędrności na pewno coś działa (np. endermologia, to i laser pewnie też). Ale co do wyszczuplenia - zdania są co najmniej podzielone. Też nad tym myślałam, byłam kiedyś na konsultacji - niestety, gwarancji żadnej dać Ci nie mogą. A, i byłam na wielu różnych zabiegach typu krioterapia czy rozgrzewanie miejscowo do wysokich temperatur - nie działają nic a nic, nie daj się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 22:19 To znaczy - na pozbycie się tkanki tłuszczowej nie działają. Podobnie jak nie działa lipoliza iniekcyjna (sprawdzałam, boli, drogie, i figa z makiem, a nie efekt). Odpowiedz Link Zgłoś
ironia-losu11 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 22:35 Na mnie zadziałało. I jak widzisz nie polecam żadnych gabinetów. Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 23:03 Ironio, sama napisałaś że podziałało na cellulit i ujędrnienie, nie tłuszcz. Obydwie stoicie na tym samym stanowisku Odpowiedz Link Zgłoś
ironia-losu11 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 23:20 Hehe, bo ja mam tylko cellulit, a tłuszcz się mnie jakoś nie trzyna... Chuda jestem od dziecka. Ale nie lubię jak ktoś mi wciska, że reklamuję jakiś gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 23:43 Ale przeciez nikt Ci tego nie zarzucał Odpowiedz Link Zgłoś
joanna05 Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 00:19 No dokładnie pisałaś, że działało na cellulit. Z tym się zgadzam, też przeszłam takie skuteczne na to (inna sprawa, że efekt po jakimś czasie zanika). Niestety, nie istnieją raczej nieinwazyjne zabiegi odchudzające - to byłoby zbyt piękne. Krio sprawdziłam (to a propos wpisu niżej - też ściema Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 23:59 Ja jestem fanką Vela shape III bo widziałam efekt. W czwartek idę na kriolipolize, dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Zabiegi na cialo 14.08.18, 23:59 Ja jestem fanką Vela shape III bo widziałam efekt. W czwartek idę na kriolipolize, dam znacznacb Odpowiedz Link Zgłoś
lemasakr Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 09:20 Opowiesz cos? Efekty widze ze sa ale b. Delikatne /ksztaltosfera.pl/oferta/modelowanie-sylwetki/velashape-iii-pakiety-tluszczowe.html wiekszosc zabiegow daje jakis tam efekt bo odwadnia komorki. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 10:44 Miałam fazę na zabiegi na ciało i moje doświadczenia są takie: - Nie działa: fale, kriolipoliza, lipo.iniekcyjna. - Działa (pierwszy raz w życiu obwod uda ponizej 50cm! A normalnie ok 55) karboksyterapia połączona z endermologią. Ale drugi raz nie zrobię, bo boli jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
lemasakr Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 18:18 Ile zabiegow karboksyterapi mialas? Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 21:50 10karbo i 10 endermo - w życiu takich nóg nie miałam, ale boli tak, że cały salon mnie słyszał (a nawet przy porodzie robiłam tylko mmmmmm! ) Odpowiedz Link Zgłoś
lemasakr Re: Zabiegi na cialo 15.08.18, 22:50 A po ktorym zaczelas widziec efekty? Odpowiedz Link Zgłoś