riki_i 21.02.19, 11:43 www.se.pl/wiadomosci/galeria/prezes-zrobil-pranie-i-pojechal-na-urlop/gg-hYyp-B8bb-egmp/gp-TAbj-sbMu-H8Go Galeria do pooglądania. Przypomina mi dom Violetty Villas w Lewinie Klodzkim. Równie zadbany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Gustowny domek 🏡 i pranie 21.02.19, 11:46 I myślisz, że to gacie naczelnego dewelopera? Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Gustowny domek 🏡 i pranie 21.02.19, 14:37 Bu ha ha ha... Nawet gacie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Gustowny domek 🏡 i pranie 21.02.19, 15:03 Stare dzieje, kilka miesięcy temu już było. Acz niewątpliwie symboliczne. Rozwiewam nadzieje, że to garderoba nie prezesa. Internauci już wtedy odnaleźli fotki prezesa w tych jakże gustownych i schludnych kreacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
amast Re: Gustowny domek 🏡 i pranie 21.02.19, 15:18 > Internauci już wtedy odnaleźli fotki prezesa w tych jakże gustownych i schludnych kreacjach. Serio? Mnie właśnie dobór suszących się rzeczy zastanawia. Nie mogę sobie przypomnieć, żebym widziała omawianego pana w czymś innym niż koszula + marynarka czy czasami jakaś kamizelka... Odpowiedz Link Zgłoś
fredzia098 Re: Gustowny domek 🏡 i pranie 21.02.19, 17:26 To te szmaty już od kilku miesięcy wiszą? No , ale to w sumie dobrze o nim świadczy. Taki do reszty zajęty sprawami państwa, że o sobie nic a nic nie myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Gustowny domek 🏡 i pranie 21.02.19, 15:11 Oj tam, czepiacie się. Przecież nie od dzisiaj wiadomo, ze często ludzie bogaci nie przywiązują wagi do stroju😊 Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Gustowny domek 🏡 i pranie 21.02.19, 15:14 Ciuchy strasznie sprane jak na taką personę, co by nie powiedzieć faktycznie żyje skromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Gustowny domek 🏡 i pranie 21.02.19, 16:37 Kto by sie takimi przyziemnymi sprawami zajmowal? Moj tato ma tak samo, na szczescie ma zone, ktora czuwa . Odpowiedz Link Zgłoś
mamablue Re: Gustowny domek 🏡 i pranie 21.02.19, 17:59 Matko riki! Mogłeś ostrzegać... Co to jest? Czyje te ciuchy? Okropne, widuję podobne w drodze do pracy, ale jak mniemam to nie ten sam balkon... Odpowiedz Link Zgłoś