arwena_11 28.09.19, 19:36 Oglądałyście? Znowu 3:0. Mecz ze Słowenią to tylko wypadek przy pracy. Teraz tylko żeby Słoweńcy zdobyli złoto. Zawsze to lepiej jedyny mecz turnieju przegrać z Mistrzami Europy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniaczytania i SREBRO na lekkoatletycznych MŚ 28.09.19, 19:45 w rzucie młotem kobiet - brawa dla Joanny Fiodorow! Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: i SREBRO na lekkoatletycznych MŚ 28.09.19, 21:19 Brawo dla Joanny, już dawno nie widziałam, żeby ktoś tak bardzo się cieszył ze sportowego sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Siatkówka - mamy BRĄZ 28.09.19, 21:09 Kolor naszej Wisly .Też fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Siatkówka - mamy BRĄZ 28.09.19, 21:13 Choć tyle my dziś rozmawiamy w Piranie z taksówkarzem, który nas wiózł o tym kto wygra. A on na to, że kto by nie wygrał on się będzie cieszył bo jego matka jest Serbka a ojciec Słoweńcem Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Siatkówka - mamy BRĄZ 29.09.19, 10:42 Nie oglądałam, ale bardzo bardzo się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Mamy także złoto 29.09.19, 13:05 Chwała siatkarzom za medal, ale warto także wspomnieć o tym, że nasi brydżyści sportowi zostali Mistrzami Swiata zdobywając w rozgrywanych w Chinach mistrzostwac puchar Bermuda Bowl. W drodze do finału pokonali faworyzowanych Chińczyków oraz Amerykanów, a w finale po wspaniałej grze - Holendrów. Zdaję sobie sprawę, ze dla wielu osób brydż to nie jest sport, ale zaręczam, że trzeba posiadać naprawdę dobrą kondycję żeby rozegrać każdego dnia kilkadziesiąt rozdań. Nie jest to zbyt popularny sport gdyż wymaga pewnych zdolnosci intelektualnych - ale spróbować zawsze warto. www.pzbs.pl/archiwum/wydarzenia/5221-polacy-mistrzami-swiata-reprezentacja-open-wygrala-bermuda-bowl Odpowiedz Link Zgłoś
filga Re: Mamy także złoto 29.09.19, 13:18 O! Dziękuję za tę informację! W mediach nie spotkałam. Wkurza mnie niezmiernie niepodawanie takich wiadomości, za to liga okręgowa piłki kopanej jest zawsze. Przesada zamierzona Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Mamy także złoto 29.09.19, 13:47 Zawsze mieliśmy dobrych brydżystów sportowych. I fakt, cisza o tym Odpowiedz Link Zgłoś
1elka26 Re: Mamy także złoto 29.09.19, 13:56 Dodam także, że jest to jedna z nielicznych dyscyplin która pozwala na całkiem realne pokonanie nawet mistrza świata. Co prawda zwykle w jednym czy też dwu rozdaniach - ale za to jaka satysfakcja )) Gorąco polecam - brydź jest akurat grą którą mozna uprawiać przez naprawdę wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Siatkówka - mamy BRĄZ 29.09.19, 20:32 Oglądaliśmy całą rodziną, bardzo fajny mecz, grali i wiele lepiej niż że Słoweńcami. Gratuluję siatkarzom, brydżystom i pani Fiodorow też! Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Siatkówka - mamy BRĄZ 30.09.19, 00:27 Oglądałem super ze brąz Odpowiedz Link Zgłoś