grey_delphinum 13.05.20, 14:43 www.sport.pl/pilka/7,64946,25940176,turecki-pilkarz-zamordowal-5-letniego-syna-lekarze-mysleli.html#s=BoxSportImg6 Biedny malec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hannamontanna Re: Straszne :( 13.05.20, 14:49 Straszne. Jest coś nietypowego w tej historii -sprawca sam się zgłosił. Facet przedstawił motyw niczym psychopata, ale psychopata by się nie przyznał. Najpierw ma sumienia i zabił, bo syna nie lubił, a potem ma sumienie i zgłasza się na policję. Nie spotkałam się z takim przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Straszne :( 13.05.20, 14:52 "Jedynym powodem, dla którego go zabiłem, było to, że go nie lubiłem. Nie mam problemów psychicznych." No kurwa, chyba jednak ma! Brak słów, biedne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Straszne :( 13.05.20, 14:54 Psychoza, choroba psychiczna, inaczej chyba się tego nie tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Straszne :( 13.05.20, 14:58 Dzieciobójstwa były od zarania ludzkości niestety. Większość matkobójczyń czy ojcobójców żyła potem normalnie, nie poświęcając temu myśli. Ten ma wyrzuty sumienia przynajmniej. Jest zwyrodnialcem, ale chyba potrzebuje osądzenia i kary do tego, żeby żyć dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Straszne :( 13.05.20, 15:01 Matkobojca czy ojcobojca to raczej ktos kto zabil ojca albo matke. Dzieciobojca to ktos kto zabil dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Straszne :( 13.05.20, 15:08 Oczywiście. Przejęzyczyłam się z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Straszne :( 13.05.20, 15:21 Jezu, biedne dziecko. Nie wyobrażam sobie też, co teraz przechodzi matka chłopca. To przecież istny horror, nie dość, że straciła dziecko, to jeszcze dowiedziała się czegoś takiego. Straszne 😢 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Straszne :( 13.05.20, 15:28 Kurczę, a ja się zastanawiam, czy to prawda. Czy ojcu z rozpaczy po śmierci dziecka nie odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
arganowa Re: Straszne :( 13.05.20, 16:06 Przedziwne, bo przyznał się już po pogrzebie i teraz będą dzieciaka ekshumować... Gdyby siedział cicho, nikt by go nawet nie podejrzewał. No albo choroba psychiczna albo nie wiem co. Ostatnio nie mogę przestać myśleć o tym, ile takich wypadków śmiertelnych może być tak naprawdę morderstwami. Tu nikt się w szpitalu nie kapuje, że ojciec udusił dziecko poduszką. W sytuacji z Kacperkiem nikt by się nie zorientował, gdyby to dziecko zostało do wody wrzucone, a nie samo wpadło (nie sądzę, żeby tak było, tylko teoretyzuję). Na dobrą sprawę, gdyby Katarzyna W. była mądrzejsza, nie urządzałaby sceny z porwaniem i obrywaniem kamieniem, tylko wezwała policję, że dziecko jej spadło z przewijaka i odsiedziała rok za nieumyślne, a nie 25 za morderstwo. Chyba przedawkowałam podcasty kryminalne Odpowiedz Link Zgłoś