Dodaj do ulubionych

Nie mogę się zalogować

25.10.20, 07:40
Szanowna moderacjo czy nie wiem kto, od dwóch dni nie mogę zalogować się na powyższe konto. Dziś ponad 20x razy próbowałam, wczoraj jeszcze działało po ok 10x. Już miałam ostatecznie zrezygnować, ale udało się. Przypuszczam, że moim następnym razem logowanie nie będzie już możliwe. Takiego utrudnienia w swoim pobycie nie znam, ale chętnie potwierdzę (z góry) jest skuteczne👏Wygraliście! Osoba do odstrzału.
Obserwuj wątek
    • prezent_urodzinowy Re: Nie mogę się zalogować 25.10.20, 11:25
      Myślisz, że jesteś niewygodna dla Agory? big_grin
      • lot_w_kosmos Re: Nie mogę się zalogować 25.10.20, 11:34
        Gwiazda wink
      • zuzia555 Re: Nie mogę się zalogować 25.10.20, 12:10
        Wręcz odwrotnie...
        Znów działa za pierwszym razem. Przeslanie: mam nie meldować się w godzinach nieobecności określonych osób. Przesłanie zrozumiane, dostosować się nie mogę.
    • krwawy.lolo Re: Nie mogę się zalogować 25.10.20, 11:33
      Zapisz się do zbowidu.
    • annpierle Re: Nie mogę się zalogować 25.10.20, 12:42
      Mam dokladnie tak samo z telefonu. Teraz weszlam z komputera, dalo radezalogowac.
      Ponadto na telefonie po kazdym kliku - wejscie na emame, wejscie na watek, wejscie na odpowiedzi do tego watku, powrot na strone glowna emamy, wejscie w watek, rozwiniecie... -po kazdym zatem kliknieciu musze naciskac na zielony pasek akceptacji warunkow prywatnosci. za KAZDYM RAZEM!
      Do tego mam teraz Kaczynskiego na 4/5 ekranu, przewijam posty po dwie linijki. Rzeczywiscie, coraz mniejsza ochota na czytanie (no bo pisac z tel. nie moge)
      mysle jednak, ze to problem techniczny gdzies tam; nie czuje sie osobiscie przesladowana.
      • krwawy.lolo Re: Nie mogę się zalogować 25.10.20, 12:45
        Wyczyść ciasteczka.
      • zuzia555 Re: Nie mogę się zalogować 25.10.20, 12:46
        Dzięki za info, myślałam że tylko u mnie. Zapytałam bo kompletnie nie rozumiałam tego utrudnienia. Pewnie jesteś w wersji incognito dlatego masz powtórki ustawień. Kiepsko mi pisać na telefonie, na szczęście to tylko krótkie sekwencje. ☺️

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka