20.03.21, 11:42
.
Obserwuj wątek
    • solejrolia Re: Wiosna! 20.03.21, 11:47
      Ano wiosna.
    • andaba Re: Wiosna! 20.03.21, 11:49
      Aha. Wiosna...
    • beata985 Re: Wiosna! 20.03.21, 11:52
      U mnie mniej więcej tak to wyglądało rano
      • saszanasza Re: Wiosna! 20.03.21, 11:57
        beata985 napisała:

> U mnie mniej więcej tak to wyglądało rano
        >
        >

U mnie to samo. 1 stopień i śnieg za oknem😡
        • aguha Re: Wiosna! 20.03.21, 15:47
          Jaka wiosna 🥶
          • glanaber Re: Wiosna! 20.03.21, 23:49
            Wyglada bardzo podobnie jak „mój” las, stan na dzisiaj też identyczny.
    • boogiecat Re: Wiosna! 20.03.21, 11:58
      U mnie ostatnio marzec jak trzeba- w godzine ostre slonce, grad, deszczyk i znowu ostre slonce i tak w kolko.
    • leanne_paul_piper Re: Wiosna! 20.03.21, 16:36
      Lato!😁
      • krwawy.lolo Re: Wiosna! 20.03.21, 20:10
        Ładna halka.
      • memphis90 Re: Wiosna! 20.03.21, 20:21
        Jako sowa z mema powyżej napiszę tu tylko delikatne "spier...laj" . Kolejny lockdown, odwołali mi koncert, teatr i wyjazd weekendowy (pierwszy od jakichś 2 lat), śnieg spadł i znów piździ złem, a Ty wrzucasz jakieś plaże i halki. Idź precz!
        • ladymercury Re: Wiosna! 23.03.21, 14:56
          Nie idź precz tylko ic stat
      • petronella Re: Wiosna! 20.03.21, 23:45
        Cios ponizej pasa.
    • thea19 Re: Wiosna! 20.03.21, 17:49
      ja dzisiaj samochód odśnieżałam
    • la_felicja Re: Wiosna! 20.03.21, 18:26
      Śliczne żuczki. Ktoś wie, jak się ten gatunek nazywa?
      • aguha Re: Wiosna! 20.03.21, 18:33
        Kowal bezskrzydły
      • boogiecat Re: Wiosna! 20.03.21, 20:05
        Obrzydlistwa :p glownie dlatego, ze laza dziesiatkami
        u mnie nazywaja sie zandarmami, choc sa nieszkodliwe a wrecz pozyteczne 😛
        • krwawy.lolo Re: Wiosna! 20.03.21, 20:09
          Tu, gdzie pomieszkiwam, Feuerwanzen (pluskwy ogniste). Na zdjęciu jedynie w duecie, kiedy zazwyczaj uprawiają tramwajowy gruppensex, kilkuwagonowo co najmniej.
        • aguha Re: Wiosna! 21.03.21, 00:51
          U mnie kowaliki 😀 Może są pożyteczne, ale właśnie przez to, że występują w dużych grupach są dla mnie troszkę odrażające, brr
      • memphis90 Re: Wiosna! 20.03.21, 20:21
        To jest tramwajarz big_grin
    • sandy_cheeks Re: Wiosna! 20.03.21, 21:04
      W Warszawie nie bardzo wiosennie, zdjecie z wczoraj, ale dzis bylo podobnie...
    • feiticeira Re: Wiosna! 21.03.21, 10:39
      Jaka wiosna, poważnie rozważam topienie marzanny, bo to co się dzieje za oknem to skandal.
    • krwawy.lolo Re: Wiosna! 21.03.21, 14:41
      Tekst sprzed roku, autorstwa make life harder, czy jakośtam.

Dziś pierwszy dzień kalendarzowej wiosny. Dotychczas na hasło “wiosna” wszyscy reagowali uśmiechem i radosnymi podskokami, ale wydarzenia ostatnich lat skomplikowały sytuację i niektórzy zaczęli podejrzewać, że wiosna nie jest tym, czym się wydawała.

Mowa o grupie powszechnie nazywanej “prawicowcami” i specjalnie dla nich dzisiejszy przewodnik po wiośnie.

Może się zdarzyć, że przechadzając się ulicą poczujesz nagłe ciepło w okolicach czoła. To słońce na twojej twarzy. Wbrew temu, co mogłeś przeczytać na swoim ulubionym forum, słońce nie jest lewacka kurwą na pasku niemieckich koncernów medialnych. Dlatego nie ma powodu do nerwów, po prostu zamknij oczy, wystaw twarz i spróbuj przez chwilę nie myśleć o bohaterstwie rotmistrza Pileckiego.

Powiew ciepłego powietrza na twarzy też może być konfuzyjny. Dla jednych to przyjemne zjawisko atmosferyczne, dla innych - oddech homopropagandy z Berlina, która na spółkę z Biedroniem chce zniszczyć tradycyjny model rodziny. Nie nakręcaj się, weź głęboki oddech i delektuj się ciepłym powietrzem przenikającym przez twoją świeżo wyprasowaną koszulkę z husarią.

Wbrew pozorom nie każdy rowerzysta jest agentem gender, który chce zmienić twoją płeć. Dlatego nie warto reagować okrzykami i odganianem go kijem. Zamiast tego odprowadź rowerzystę wzrokiem i postaraj się powstrzymać łzy wściekłości.

A kiedy zobaczysz żonkila rosnącego samotnie na łące, wiemy, co pomyślisz: “Pewnie tego żonkila zasadzono za pieniądze Sorosa, żeby uczył dzieci masturbacji i nienawiści do Polski”. Ale spokojnie, zapewniamy, że to tylko niewinny kwiatek. Podejdź, nachyl się i zanurz w niego nosek. A jeśli zapach okaże się zbyt poprawny politycznie, to pomyśl, że już za 8 miesięcy znów będzie twój ukochany listopad.
      • boogiecat Re: Wiosna! 21.03.21, 18:51
        Jakie ladne, do serca przytul prawicowca. Moznaby zrobic wersje ematkowa- w dyskusji np. o rasizmie brytyjskim zawsze wyplynie « a w Polsce to Zydom bylo lepiej niz gdzie indziej! »😛
    • eliszka25 Re: Wiosna! 21.03.21, 19:38
      U mnie tak nie za bardzo. Od tygodnia śniegu nam dopaduje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka