y_y 10.05.21, 20:35 Jest 8my sezon na netflisiu. Odpaliłam wino i oglądamy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaskama Re: Homeland 10.05.21, 20:38 Ja wczoraj odpaliłam. Dziś kontynuacja. Ale bez wina, bo 3 godziny temu przyjęłam 2 dawkę moderny. Teraz czekam na zjazd. I na film. Odpowiedz Link Zgłoś
a-bara Re: Homeland 10.05.21, 20:41 Jestem już na 9 odcinku. Tylko wróciłam na 3 odcinki sezonu 7 bo nijak nie pamiętałam jak sie zakończył Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Homeland 10.05.21, 20:42 y_y napisała: > Odpaliłam wino i oglądamy! Na ile osób to wino? Odpowiedz Link Zgłoś
kamire12 Re: Homeland 11.05.21, 09:46 już obejrzałam. dla mnie super. szkoda, że nie ma kolejnej serii..... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Homeland 11.05.21, 09:49 Fajny serial, ale kołek do zawieszania niewiary z każdym sezonem trzeszczy coraz mocniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aguha Re: Homeland 12.05.21, 13:42 Scenarzyści balansowali na cienkiej linii. Bałam się, że przekroczyli granicę i zrobi się śmiesznie. Wyszło jednak ok. Zakończenie zaskakujące, ale podobało mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Homeland 12.05.21, 18:19 Zgadzam się. Obawiałam się, że po tym, co się działo w poprzednich sezonach i jak się rozwijał ostatni, dla Carrie jest już tylko jedna droga, mniej lub bardziej bohaterska śmierć. Happy end był miłym zaskoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.amy.farrah.fowler Re: Homeland 16.05.21, 11:39 TAK! Po tym, co scenarzyści zrobili z Maxem Piotrowskim, byłam przekonana, że na koniec nam zafundują taką katastrofę, że się przez tydzień nie otrząśniemy: śmierć Saula, śmieć Carrie (albo skazanie jej na dożywocie), śmierć Jewgienija, wymianę atomówek między Pakistanem a Stanami, a tu paczajcie państwo, jakie fajne i optymistyczne zakończenie im wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Homeland 12.05.21, 12:08 ten sezon był trochę naiwny, ale zakończył się fajnie (i też trochę naiwnie) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Homeland 17.05.21, 22:00 Widziałam, początek taki sonie później się rozkręciło. Zakończenie chyba najlepsze ze wszystkich oglądanych długoterminowo seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
forumologin Re: Homeland 17.05.21, 23:25 Moze i fjane ale naiwne do bolu. Fajny byl serial, i najlepsze ze nie skonczyl sie po 3 sezonie wraz ze smiercia jednego z glownych bohaterow... Odpowiedz Link Zgłoś
kryzys_wieku_sredniego Re: Homeland 18.05.21, 00:12 Ja zrzucam to na starość, mało co mi się podoba. Nawet juz nie o filmy chodzi ale za glupie uważam 90% polecanych tu książek, a tylko tytul i streszczenie czytam, albo czasem jak nie wylapie to kilkanaście stron i dno. Odpowiedz Link Zgłoś
gorgonzola.novara Re: Homeland 18.05.21, 11:51 Ja mam tak z polecanymi tu serialami i filmami większość niewarta poświęcenia czasu, choć czasem trafi się perełka, która jest bardzo dobra i warto obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Homeland 18.05.21, 12:18 Mnie się 8 sezon nie podobał. A 1 uważałam za rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Homeland 18.05.21, 11:28 Jeśli serial ma 8 sezonów to musi iść na jakieś ustępstwa zawsze można przerzucić się na mini seriale lub inna zamknięta formę. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Homeland 18.05.21, 11:48 Ja dopiero 1 oglądam i nie wiem czy wytrzymam. Nie lubie seriali rozpisanych na pierdyliard sezonów. Wielbie seriale UK, 4 odcinki i koniec sezonu Odpowiedz Link Zgłoś