taki-sobie-nick 12.01.22, 22:41 Mowa jest o ZDROWYCH dziubdziusiach mających "problemy z zachowaniem" i ich rodzicach mających problemy z wychowaniem. Ponieważ z samolotu nie da się wysiąść ani zmienić przedziału... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Sonda - bombelki 12.01.22, 22:42 Wszystko rzecz jasna DLA CHĘTNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
kautokeino Re: Sonda - bombelki 12.01.22, 22:50 Jezeli opcje "tansze loty" i "strefy ciszy" beda dotyczyly tylko zdrowych bombelkow, to jest to rozwiazanie niczego nie rozwiazujace. Wystarczy ze bedziesz leciec z chorym bombelkiem i tyle po strefie ciszy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sonda - bombelki 12.01.22, 23:32 Celna myśl. Chciałam uniknąć problemu "bombelek drze się, bo chory". Oczywiście chodzi mi o ZA i różne dziwne choroby, a nie przypadek "bombelek się drze, bo go d... boli." Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sonda - bombelki 12.01.22, 23:34 Tak, tak, ZA nie jest chorobą, wiem, gdyby ktoś się czepiał. (Swoją drogą, co to zmienia?) Odpowiedz Link Zgłoś
kautokeino Re: Sonda - bombelki 12.01.22, 23:41 W malych airbusach, mam na mysli te obslugujace krotkie loty i nie majace fizycznego podzialu na klase zwana business i reszte, "nie da sie". Tam sie dra nie tylko bombelki nieletnie, ale rowniez ich odpowiedniki, ktore osiagnely wszelkie mozliwe dojrzalosci (plciowa, prawna). Schlany 30+latek czy nabuzowana 30+latka tez zaklocaja spokoj (i nie ma co roztrzasac ich zdrowia). Strefy ciszy znam z pociagow i tam funkcjonuja, ale pociag wiekszy i ma fizyczny podzial na wagony, wiec tam latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sonda - bombelki 12.01.22, 23:43 Uniknąć nie w samolocie, tylko w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Sonda - bombelki 12.01.22, 23:48 ZA musi się drzeć w samolocie? Skąd bierzesz te mądrości? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sonda - bombelki 13.01.22, 01:49 Mało znana jednostka chorobowa, do obrazu której należy wrzeszczenie (często lub czasem). Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.uu Re: Sonda - bombelki 12.01.22, 22:55 A co za różnica czy zdrowy czy nie? Strefa ciszy i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Sonda - bombelki 12.01.22, 23:33 porada z gatunku 'niech jedza ciastka' - lot klasa biznes/ premium, trafienie na wrzeszczacego bombelka bardzo niewielkie Odpowiedz Link Zgłoś