bulzemba 17.03.22, 06:03 No i oczywiście mamusia Muminka zaczęła drukować ulotki ze swoją porcją miłości bliźniego. To w temacie gdzie pani G. Się chowała. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Ulotki 17.03.22, 09:01 Gdyby ktoś chciał sobie ciśnienie podnieść z rana: wiadomosci.onet.pl/warszawa/ulotki-kai-godek-dla-uchodzcow-aborcja-to-najwieksze-zagrozenie/ket4b8w.amp Odpowiedz Link Zgłoś
gronostajka Re: Ulotki 17.03.22, 09:51 ooo, jak zobaczyłam treść tej ulotki, to mi naprawdę kawa niepotrzebna...To jest sadyzm po prostu. Ofiarom pokazuje się rozczłonkowane płody i między wierszami sugeruje (słowami Matki Teresy od Wyłudzeń i Pławienia się w Cierpieniu Cudzym), że w sumie przyczyną wojny jest prawo do aborcji. A no i oczywiście szumne pierdolety jak to Polska chroni życie. Ale nie ma dodane, że tylko od poczęcia do narodzin (chociaż z tym drugim to bywa różnie) Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Ulotki 17.03.22, 11:47 Co za ścierwo... epatuje sfabrykowanymi zdjęciami przed kobietami, które przeżywają piekło wojny, żeby im jeszcze dowalić stresu, a co. Powinni się rozdawać kontrrulotki, aby dzwonić właśnie na policję i zgłaszać nękanie. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ulotki 17.03.22, 11:53 Zastanawiam się co taki zwykły człowiek może sam zrobić w obliczu takiego skurwysyństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Ulotki 24.04.22, 01:44 no a to nie jest nielegalne? tak jak te furgonetki? Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Ulotki 17.03.22, 09:16 Swoją drogą, to należałoby o tym trąbić - w Ukrainie aborcja jest legalna, tabletki dostępne bez recepty. Do Polski uciekło mnóstwo kobiet, które być może są w ciąży, której nie chcą, które zmieniły zdanie na temat ciąży, którą może i chciały, które może martwią się, że są w ciąży. Nami się polski rząd może rządzić (jakos sie w tym urządziłysmy), ale Ukrainki sobie nie wybrały tego, że musiały do nas uciec. Na serio tej godek i jej podobnych nie da się jakos ustawić do pionu, żeby dziewczyny, które być może zostały zgwałcone przez okupantów, które widziały tragedię, które zostawiły za sobą rodziny, ukochanych nie musiały tych jej ulotek chociaż oglądać??? Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Ulotki 17.03.22, 10:33 Przecież to nie godek drukuje i wymyśla, ona jest tylko ryjem tych rzygowin. Zrobić się z tym nic nie da albowiem nasze władze są w jednej drużynie z godek i tymi których godek reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Ulotki 17.03.22, 11:20 W sumie... No wiadomo, że zwyciężyć nad nią symbolicznie to dużo. Ale z drugiej strony, to fakt, szkoda na nią czasu i atłasu, bo ta cała akacja jest obmyslona na skłócanie pomagających, sianie zamętu i dywersję. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Ulotki 17.03.22, 12:30 Tak samo nie ma co rozważać czy biskupi KRK powinni udostępnić uchodźcom puste seminaria czy nie, niepotrzebnie człowiek się wtedy wnerwia, rozprasza na czczą gadaninę, należy splunąć i iść dalej, ale nie puszczać też w niepamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Ulotki 17.03.22, 09:17 Kaja Godek należy do tych ludzi że zadna podłość i żadne skurwysyń..o z jej strony mnie nie zdziwi. Wkurza ale nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza-wedrowniczka Re: Ulotki 17.03.22, 09:30 Kurde, kobiety które być może przed chwilą widziały rozszarpane przez bombę ciało swojego męże/sąsiada skazywać na oglądanie jakiś drastycznych ulotek! Toż to powinno być karane jako znęcanie się nad ludźmi. Serio ona nie ma mózgu, żeby wymyślić, że te kobiety potrzebują teraz spokoju, pozytywnych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Ulotki 17.03.22, 11:50 To samo napisałam. Niech dzwonią, i zgłaszają nękanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jednoraz0w0 Re: Ulotki 24.04.22, 01:45 Ma, ma. Tylko ją głęboko pierdoli, czego potrzebują jakieś kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Ulotki 17.03.22, 09:30 zdublowałam wątek - zgłoszę sama do usunięcia Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ulotki 17.03.22, 09:36 Ona chyba nie ma nic lepszego do roboty przed porodem. A Ukrainkom trzeba po prostu wytłumaczyć, że to taka nasza lokalna bieda umysłowa, która rozdaje papier do palenia w piecu. Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Ulotki 17.03.22, 10:10 Potwór nie człowiek. Jeszcze twierdzi, że w ten sposób pomaga uchodźcom. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ulotki 17.03.22, 10:23 > Potwór nie człowiek. Poczytaj sobie co JP2 wypisywał do zgwałconych w czasie wojny Bośniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ulotki 17.03.22, 10:59 Poprawne określenie to Bestia z Wadowic aka Patron pedofilów. Odpowiedz Link Zgłoś
cichadziewuszka Re: Ulotki 17.03.22, 12:29 JP napisał list z apelem do kobiet odwołując się do ich sumienia. Zgadzam się, że jego słowa były bezduszne, ale czyn Godek jest jednak obrzydliwszy, wykorzystuje trudną sytuację Ukrainek aby je zastraszyć, grozi konsekwencjami prawnymi za przerwanie ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
jdylag75 Re: Ulotki 17.03.22, 12:34 Na skali zły -gorszy-najgorszy ulgodki są gorsze niż brednie jp2, to szambo i zastraszanie zafundowane kobietom w skrajnym kryzysie przez kobietę której nic nie brakuje, a która czeka na oklaski od zwyrodniałych facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Ulotki 17.03.22, 12:56 Tylko pamiętajmy, że JPII był głową kościoła, który jeszcze wtedy dla wielu coś znaczył. Godek to oszołomka. Medialna i zapleczem finansowym i parciem na szło, ale tylko oszołomka. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Ulotki 17.03.22, 13:11 Jak to mawia Biden, we can walk and chew gum at the same time... Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Ulotki 17.03.22, 14:34 "Z całą stanowczością trzeba będzie w każdym razie przypominać, że mające się narodzić dziecko nie ponosi żadnej odpowiedzialności za to, co się wydarzyło i co zasługuje na potępienie, jest zatem niewinne i nie może być w żadnym przypadku uważana za agresora. Cała wspólnota powinna zatem otoczyć opieką kobiety tak dotkliwie poniżone oraz ich rodziny, aby pomóc im w przekształceniu aktu przemocy w akt miłości i otwarcia się na nowe życie. Ewangelia przypomina nam, że na przemoc nie należy odpowiadać przemocą (por. Mt 5, 38-41)" Zamiast ulotki był strzał w twarz ewangelią. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Ulotki 17.03.22, 10:40 To są rzeczywiste działania PIS i ePISkopatu. Godek to tylko koniec ciągu technologicznego - rodzaj drukarki, wieloczynnościowe urządzenie biurowe i propagandowe. Napisałem bez inwektyw i sprośności. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ulotki 17.03.22, 10:58 No cóż, jeszcze przy jej kolejnym porodzie może coś pójść źle, nie na tyle, by jej pomiot umarł, ale na tyle, by miała przesrane życie. I jak mi pomiotu szkoda, tak tu cóż, wybieram zło matki. Odpowiedz Link Zgłoś
trzebasiebawic Re: Ulotki 17.03.22, 11:01 Po tym jak się wyrzygałam (znowu) stwierdzam, że może i lepiej że dziewczyny /kobiety z Ukrainy się dowiedzą jaki mamy klimat. Przyzwyczajone do prawa wyboru mogą się mocno zdziwić, kiedy będą potrzebować skorzystać z tego prawa, a tutaj zonk bo w Pl nie można. Może skorzystają w takiej sytuacji z zatrzymania się w innym kraju albo chciaż w razie czego zaoszczędzą czas na próbowanie w Pl i od razu poszukają pomocy dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Ulotki 17.03.22, 12:11 może i lepiej że dziewczyny /kobiety z Ukrainy się dowiedzą jaki mamy klimat. liczę na ukraińskich chłopców, że gdy ich dziewczyny zaczną umierać, to wrócą i się rozprawią z oszustami od deklaracji wiary, Godkową i dyrekcjami szpitali hehe Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: Ulotki 17.03.22, 12:34 A ja liczę na to, że im raczej koleżanki Polki to załatwią, bo chłopcy daleko i tak jakby nie zapowiada się, żeby w najbliższym czasie mieli okazję jeszcze u nas porządek robić... Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: Ulotki 17.03.22, 11:13 Bo jeszcze teraz brakuje nam w kraju wojny religijnej, jakby mało było wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Ulotki 24.04.22, 02:08 przeciez wiadomo, ze ja ktos sponsoruje, zreszta mozna sobie wyszukac na YT,, tajemnice K. G, Jest oplacana po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Ulotki 17.03.22, 11:21 no menda. Szkoda Ukrainek, że muszą jeszcze to znosić ale im bardziej antychoisy odlatują tym tylko gorzej dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Ulotki 17.03.22, 13:20 chyba nie ma takiej skali, którą można by zmierzyć stopień poebania kai godek. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Ulotki 17.03.22, 13:42 Wśród nich są zgwalcone kobiety. A jak wiadomo, urodzić dzieciątko po zezwierzeconym półgłówku to genetyczne marzenie każdej z nas. Nie wiem czy Godek to gdzieś przypadkiem czyta, czy jej przydupasy trafiają na różne fora, ale mam trzy słowa do ojca dyrektora: z piekła nie wyjdziesz kreaturo Odpowiedz Link Zgłoś
bulzemba Re: Ulotki 17.03.22, 15:31 Ale to w interesie gwałciciela jest by takie dzieci się rodziły. Z tego wynika dla kogo pracuje pani g. Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Ulotki 17.03.22, 22:05 🤮🤮🤮 Naprawdę ta kobieta nie ma za grosz wyczucia i rozumu ... Odpowiedz Link Zgłoś
nowabiala1 Re: Ulotki 23.04.22, 22:27 Właśnie Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej przysłało do tej fundacji pismo z żądaniem wyjaśnień, dlaczego fundacja nie informuje Ukrainek o możliwościach dokonania w Polsce aborcji. "Treść ulotki nie uwzględnia obowiązującego w Polsce stanu prawnego wynikającego z ustawy o planowaniu rodziny, ochronie płodu ludzkiego i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży". Odpowiedz Link Zgłoś