annanichtvergessen 17.06.22, 09:15 Mam wrazenie, ze w tym tygodniu wszystko jakby z kamienia. Poddaje sie, zeby jeszcze cos zalatwic pozytywnie. 🤦♀️ Bogu dzieki to juz piatek. 🤦♀️ Macie takie tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Taki tydzien... 17.06.22, 09:20 Mam od półtora miesiąca. Już powoli nie wyrabiam. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Taki tydzien... 17.06.22, 09:23 Wspolczuje! To jak zaklete jakies. 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Taki tydzien... 17.06.22, 09:29 "Na pocieszenie" powiem, ze u mnie najmniejsze sprawy, tak sie posypaly, ze teraz odkrecac bede to dlugo. Nie pomaga fakt, ze mam "te dni" i bolocy brzuch oraz placzliwosc nie pomagaja. 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Taki tydzien... 17.06.22, 14:23 "Te dni" zaraz przejdą, a co do reszty, niech Ci się rozplątują. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Taki tydzien... 17.06.22, 18:59 Ostatnio masz jakieś problemy jak czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Taki tydzien... 17.06.22, 20:03 Tak, najpoważniejszy problem jaki w życiu miałam. Moja matka jest terminalnie chora i po prostu gaśnie na moich oczach. I ta bezsilność jest paraliżująca. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Taki tydzien... 17.06.22, 21:21 Kurczę, wyrazy współczucia. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Taki tydzien... 17.06.22, 21:28 Widziałem jak się dziwnie zachowujesz na forach .Kiedyś pełna radości ,trochę drapieżna ,a teraz nie ma kobiety .U mnie siostra zmarła mój anioł .Zawsze pisała tak postępuj bracie by.nikt przez ciebie nie płakał .Wcześniej miała zawał .Teraz jej nie uchroniłem .Do końca paliła ,zmarła na raka płuc .Gdy odbierałem szlafrok to jeszcze był kiep w nim .Trzymaj się . Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Taki tydzien... 19.06.22, 11:34 Dziękuję, nie jest lekko, ale co zrobić-( Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: Taki tydzien... 17.06.22, 09:32 tak, ale wtedy tu wchodzę żeby kogoś wkurwić i zaraz mi się polepsza Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Taki tydzien... 17.06.22, 09:42 No i mi inwencja wysiadla 😂🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Taki tydzien... 17.06.22, 15:07 annanichtvergessen napisał(a): > No i mi inwencja wysiadla 😂🤦♀️ Spytaj, czy juz sobie odciął nienawistnego siurka. Odpowiedz Link Zgłoś
hummorek Re: Taki tydzien... 17.06.22, 09:38 Ale Ty masz tak codziennie 🤪, znaczy nie działa 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Taki tydzien... 17.06.22, 09:33 Jak z kamienia to nie. Ale upchane po kokardy miewam, jak ostatnio. Codziennie oprócz pracy wpisane 5 zadań fo załatwienia, kupienia, objechania, odwiedzenia, przyjęcia, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
annanichtvergessen Re: Taki tydzien... 17.06.22, 09:40 To chetnie bym sie zamienila. Bo Twoje zmeczenie zasluzone a u mnie tylko frustracja, bo nie idzie nic do przodu, wrecz odwrotnie. 🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
e-ness Re: Taki tydzien... 17.06.22, 09:35 Niestety miewam. Jestem po takim tygodniu. I choć ogólnie wyszliśmy z problemów obronna ręka, to świadomość ze to tylko cisz przed burzą dobija mnie potwornie. Odpowiedz Link Zgłoś
bguslawko_1 Re: Taki tydzien... 17.06.22, 10:51 Kup sobie coś ładnego i wyjdź do ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś