Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz Doda

19.09.22, 06:55
Nie lubię tej postaci, ale przyznam że po tym jak dowiedziałam się co ona przeszła w życiu prywatnym oczy mi wyszły z orbit, stwierdzam że nie ma co oceniać innych, każdy jest wypadkową tego co go spotkało w życiu także ze strony innych ludzi. Nie uważacie że tak jest?
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 07:38
      Kojarzysz Dodę z czasów Baru? Przed tymi wszystkimi ślubami i historiami z narzeczonymi?

W tym konkretnym przypadku bardzo adekwatne jest stwierdzenie, kto sieje wiatr ten zbiera burzę. Co do programu 12 kroków do miłości zastanawiam się na ile jest to próba ocieplenia wizerunku i promocji kolejnej płyty, a na ile chęć odegrania się na Darskim i przede wszystkim Majdanie, któremu w przeciwieństwie do niej powodzi się w życiu osobistym. U tej pani wszystko jest możliwe.
      • pani_tau Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:21
        Chyba wszystko po trochu plus kasa. Podobnie zrobiła Demi Moore, ktora napisała autobiografię żeby dowalić Kutcherowi i zarobić trochę kasy.
        12 kroków to po prostu show, reality tam nie występuje nawet w śladowych ilościach. Momentami jest to szyte tak grubymi nićmi, że czasami staje się niezamierzenie zabawne a czasami, niestety, śmieszne.
        Natomiast wygłoszona bez cienia przekonania deklaracja przyjaciółki Dody "My cię skrzywdzić nie damy" była po prostu smutna.

• lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:32
          Osobny temat to postać pana psychologa. Odnoszę wrażenie, że strasznie go raduje, gdy Doda opowiada o cipkach i penisach.

Z drugiej strony jaki normalny psycholog zgodziłby się na udział w takim programie?
          • login.na.raz Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:33
            A to ona tam opowiada o cipkach i penisach? Nie oglądam, a może szkoda 😀
          • pani_tau Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 13:34
            Mellibruda jest tragiczny w tej roli. Mówi podniesionym głosem, raz udaje psychologa, raz mu wchodzi wujek Dobra Rada a raz niezadowolony tatuś.
            Wnosze, że kasa była na tyle znacząca, iż przesadziła o jego udziale mimo, że wiąże się to z ryzykiem strzelenia sobie w kolano.
            • maslova Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:36
              Myślę, że Melibruda jest już w takim wieku, że na takim programie ma więcej do zyskania niż stracenia wink
            • kachaa17 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 13:18
              Melibruda występuje w tym show????
              Świat schodzi na psy. Kiedyś miałam to za autorytet.
              • disco-ball Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 13:28
                No nie?
              • joszka30 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 15:55
                To inny Melibruda. To jego brat, żaden autorytet
      • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:17
        Mężczyźnie znacznie łatwiej jest znaleźć kobietę, która zacznie nad nim skakać i schowa godność do kieszeni, patrz Rozenkowa. Kobieta ma trudniej. Doda ma wysokie wymagania: wierny, prawdomówny, wysportowany, inteligentny i jeszcze bogaty smile
        • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:24
          Lol. Można wymagać tylko tego, co się samemu oferuje.
          • alpepe Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:29
            Wysportowana to akurat jest big_grin I nie wykluczam, że bogata.
          • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:32
            Myślę, że takie cechy, które wymieniłam wyżej posiada smile będzie jej trudno, bo ona chce być w centrum wszechświata, pewnie znalazłoby się paru, ale będą nudni i ciapowaci i mało pociągający smile
            • pani_tau Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 13:35
              Z prawdomównościa to akurat jest jej po drodze dość średnio.
            • arthwen Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:31
              Wierna i prawdomówna? Hello, ty aby na pewno mówisz o Dodzie?
              I wiem, że iq ma wysokie, bo się wielokrotnie tym w mediach chwaliła, ale tak patrząc na to co wyprawia, to chyba ta inteligencja jest mocno nieharmonijna tongue_out
        • m_incubo Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:32
          To są dość podstawowe wymagania ("wysportowany" można przesunąć na koniec listy albo skreślić).
          Ona szuka normalnego faceta, ale sama normalna nie jest.
          Żeby móc wyjść za księcia, to zazwyczaj trzeba mieć przynajmniej ojca króla.
          (sprawdzić, czy nie Kate Middleton)
          • kropkacom Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:37
            Zazwyczaj.
            • m_incubo Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:43
              No, zazwyczaj.
              Zdarza się, że wulgarne baby bez kultury i wykształcenia mają "wiernych, prawdomównych, wysportowanych, inteligentnych i jeszcze bogatych" partnerów, ale jest to rzadsze niż kwiat paproci.
        • feel_good_inc Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:32
          figa_z_makiem99 napisała:
          > Mężczyźnie znacznie łatwiej jest znaleźć kobietę, która zacznie nad nim skakać
          > i schowa godność do kieszeni

Wat?

> patrz Rozenkowa.

Tej, ale zdajesz sobie sprawę, że to układ biznesowy przede wszystkim i ewentualne dymanie na boku jest w ten układ wpisane, z zastrzeżeniem, że ma się nie wydać?

> Kobieta ma trudniej.

O kurła, emadka to chyba rzeczywiście żyje na innej planecie...

> Doda ma wys
          > okie wymagania: wierny, prawdomówny, wysportowany, inteligentny i jeszcze bogat
          > y smile

A to zupełnie inna sprawa. No i rzeczywiście ma problem, bo taki wierny, prawdomówny, wysportowany, inteligentny i do tego jeszcze bogatszy od Dody, z pewnością nie szuka Dody...
          • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:38
            Odniósłam się, do stwierdzenia, że Majdanowi się powodzi w życiu smile Facet z nutrią na głowie, przechodzony mocno rozrywkowym życiem, tyle, że rozpoznawalny. Złapała go rozwódka z parciem na sukces, wszystko za niego zrobi, na nic nie narzeka i gładzi go po główce. Kobiecie trudniej znaleźć takiego mężczyznę.
            • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:51
              Grunt, że oboje są z tego układu zadowoleni.
              • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:59
                Zgadzam się. Gdyby kobieta była potulną gąską rodzącą dzieci i zajmującą się domem, znalazłaby chętnego, pewnie by ją zdradzał i wszystko by grało. W innym wypadku jest trudniej i owszem, Doda ma paskudny charakter, ale dziś może odcinać kupony i mieć wymagania. Na jej miejscu urodziłabym dziecko i wychowywała je sama, z wiekiem złagodnieje i znajdzie kogoś porządnego.
                • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:07
                  Jakie wymagania? Atencyjnej królewny tuż przed 40-tka, przemielonej przez show biznes?
                  • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:13
                    Wolałabym być atencyjną królewną z pełnym kontem, niż umęczoną matką polką chcącą pójść żywcem do nieba. Jakoś męczeństwo i prestiż z tym związany mnie nie kręci i mężczyźni lecący na ten typ kobiet również.
                    • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:15
                      Jestem umęczoną matką polką i ani przez sekundę nie zamieniłabym się z Dodą.
                    • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:17
                      Zajebiscie, ale to ona dzwoni <szuka męża>
                    • arista80 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:20
                      Ale jakie kupony ona odcina? Ona rozpaczliwie próbuje podtrzymać zainteresowanie swoją osobą. Gdyby rzeczywiście odcinała kupony, to nie pchałaby się do takich głupowatych programów. I istnieje szeroki zakres możliwości pomiędzy atencyjną królewną a umęczoną matką polką.
                      • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:49
                        Istnieje dużo opcji pomiędzy i wiedziałabym co zrobić z jej pieniędzmi smile ona ma zaburzenia osobowości i może sobie z tym poradzi, a może nie. Czuję do niej sympatię, bo wyróżnia się w tym zakłamanym świecie, gdzie każdego ściąga się w dół i dopasowuje, do jedynego słusznego schematu. Ma odwagę pyskować i szukać swojej drogi. Lubię buntowników.
                        • borsuczyca.klusek Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:21
                          Ona nie jest buntowniczką tylko mentalną patusiarą.
                    • g.r.uuu Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 13:24
                      A to już nie ma innych opcji niż histeryczna celebrytka i umęczona matka Polka?
            • feel_good_inc Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:25
              > Kobiecie trudniej znaleźć takiego mężczyznę.

Powiedz to byłym żonom Gatesa, Bezosa, czy takiej Kate Middleton...
              • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:16
                Poczytaj feel jak wieszają psy na Meghan, bo się wyłamała i chlop za nią wyjechalsmile
                • borsuczyca.klusek Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:22
                  Na Meghan głównie wieszają psy po dość osobliwym wywiadzie u Ophry.
                • dr.amy.farrah.fowler Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:33
                  Główną przyczyną wieszania psów na Meghan jest rozjazd słów z czynami ("media som zue, ale będziemy do nich latać z każdą duperelą").
                  • azalee Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 13:28
                    Oraz bezustanne robienie z siebie ofiary
          • m_incubo Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:06
            feel_good_inc napisał:

> No i rzeczywiście ma problem, bo taki wierny, prawdo
            > mówny, wysportowany, inteligentny i do tego jeszcze bogatszy od Dody, z pewnośc
            > ią nie szuka Dody...

Otóż to.
            • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:08
              🤣 dokładnie
              • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:29
                Bo jest niedojrzała i myśli, że znajdzie księcia z bajki, który będzie ją kochał jak tatuś, a to nie jest prawda. Jesteś od niej lepsza bo masz męża? smile ją też mam męża I wcale nie czuję się lepsza. Nie każdy bierze pierwszego lepszego, bo bez seksu nie wytrzyma pół roku i jego całym światem są dzieci, oraz nadskakiwanie rodzinie. Nienawidzisz kobiet, które mają wymagania triss, kiedyś śmiałaś się ze swojej siostry, teraz już nie, ciekawe dlaczego? smile
                • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:44
                  Niedojrzałosc w wieku 38 lat nadaje się na terapię, a nie do upubliczniania.
                  Nie mam męża, miałam dwóch, teraz mam od kilkunastu lat konkubenta.
                  Z powodu Dody jest mi bardzo wszystko jedno, nie jest dla mnie żadnym punktem odniesienia w zakresie czucia się lepszym lub gorszym. Ot, freak show, nic ponad to.
                  Mam alergię na ludzi oderwanych od reala, którzy nie potrafią racjonalnie oceniać swoich szans, możliwości i ponosić odpowiedzialności za swoje wybory.
                  Moja siostra jest uyebana po pachy pracującą matką małych dzieci, nic śmiesznego w tym nie ma, ale też nic nad czym można się rozczulać. Ja mam ten okres za sobą.
                  • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:52
                    Lubię cię triss, ale za cholerę nie mogę zrozumieć twojej agresji do kobiet.
                    • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:13
                      To nie agresja tylko zniecierpliwienie. Identyczne odczuwam wobec mężczyzn, tylko oni interesują mnie mniej i nie piszą na ematce. Mam zerową tolerancję na egzaltację, obwinianie otoczenia za swoje decyzje i na nieumiejętność bycia dorosłym (u dorosłych).
                      • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:29
                        Ludzie są różni, wbrew pozorom mam w sobie dużo egzaltacji i jestem bardzo emocjonalna, wrażliwa, tylko życie zmusiło mnie do bycia twardzielką, inaczej nie poradziłabym sobie. Inni poradzą sobie lepiej, lub gorzej, samo życie. Denerwuje mnie brak solidarności u kobiet i podstawianie sobie nóg, gryzienia po kostkach.
                        • borsuczyca.klusek Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:56
                          Ale solidarność u kobiet ma polegać na solidarności z absolutnie wszystkimi posiadaczkami jajników?
                          Ja osobiście wybieram solidarność z paskudnie potraktowaną i poniżoną przyrodnią siostrą Dody.
                          • arista80 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:02
                            Ja się solidaryzuję z osobami o podobnych problemach niezależnie od płci. I szczerze mówiąc, u Dody widzę ciągłą próbę podtrzymania zainteresowania swoją osobą, a nie jakieś nieprzepracowane problemy. Jeżeli rzeczywiście je ma to niech idzie do psychologa, a nie do durnowatych programów.
                            • leokadiaxx Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:03
                              Przecież zarabia na utrzymywaniu zainteresowania, jest znerwicowana i w sumie trudno się dziwić.
                        • maslova Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:26
                          > Denerwuje mnie brak solidarności u kobiet i podstawianie sobie nóg, gryzienia po kostkach.
                          Serio podczas rozstrzygania kwestii ludzkich postaw życiowych, cech osobowościowych, stosunku do innych ludzi itp., głównym kryterium ich oceny, jakie stosujesz jest płeć?
                • borsuczyca.klusek Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:24
                  Może jest lepsza, bo nie ma na koncie licznych spraw sądowych?
                  • figa_z_makiem99 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:54
                    I serio w ten sposób porównujesz się do innych kobiet? Czy jestem lepsza, czy gorsza? Na przykład ja wybierałam panów z nałogami, bo miałam taki wzorzec z domu i tego nie było widać na początku związku. Musiałam wykonać ogromną pracę nad własną psychiką.. Dlatego dziś wiele rozumiem i toleruję. Życie nie jest proste i czarno białe.
                    • borsuczyca.klusek Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:58
                      A ktoś twierdzi, że jest proste? Jak pisała fornita prawie każdemu wcześniej czy później się jakiś shit trafi. Problem jest taki, że w przypadku pani D. to ona jest głównym generatorem tego shitu i niczego nie uczy się na błędach. To mam jest współczuć?
                    • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:10
                      Osobiście nie porównuję się do ludzi, z którymi nie mam nic wspólnego, zero punktów stycznych.
                      Doda do takich osób należy, mogę natomiast OCENIAĆ jej kreację medialną.
                    • czerwonylucjan Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 21:22
                      A jak się nieświadomie wybiera uzaleznionych , ktorzy nie zdradzaja objawow uzalezniania, jak to dziala?
                • arwena_11 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 14:04
                  Nie każdy bierze pierwszego lepszego, bo bez seksu nie wytrzyma pół roku

Ależ Doda bierze pierwszego lepszego i każdy kolejny to większy patus.
          • bombalska Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 23:20
            feel_good_inc napisał:

> > Doda ma wys
            > > okie wymagania: wierny, prawdomówny, wysportowany, inteligentny i jeszcze
            > bogat
            > > y smile
            >
            > A to zupełnie inna sprawa. No i rzeczywiście ma problem, bo taki wierny, prawdo
            > mówny, wysportowany, inteligentny i do tego jeszcze bogatszy od Dody, z pewnośc
            > ią nie szuka Dody...

Dokładnie to! W punkt! 100/100
            Im wyzej nos, tym wyższe wymagania i tym niższy margines tolerancji czy kompromisu. Niestety, to działa po obu stronach.
        • g.r.uuu Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:54
          Tylko z jakiego powodu taki facet ma się zainteresować kobieta, która mimo rzekomej inteligencji wypowiada się jak prymitywna dresiara i ciągną się za nią podejrzenia o spory przekręt finansowy? Patorodzinka też nie jest atutem.
          • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 13:09
            Eee... Bo ona taka buntownicza...big_grin
            Sorry, takie lekko patolskie buntowniczki są fajne do dymania jak mają 18 lat, a nie do trzymania w domu jak mają 38 wiosenek.
            • g.r.uuu Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 13:20
              A gdzie tu bunt? Właśnie totalnie mainstreamowa patola
              • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 13:27
                Któraś niżej pisała, że bunt, ja uważam, że jeśli coś wygląda jak koń, zachowuje się jak koń, je siano i rży to jest koniem, czyli patola, a nie bunt.
                • m_incubo Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:28
                  Otóż to, po raz drugi wink
    • alpepe Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 07:48
      Nie. Jeden z jej randkowiczów powiedział wszystko, ona jest autentyczna. Żadna tam kreacja. Innymi słowy, wiać chłopcy, wiać.
    • memphis90 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 07:51
      A co takiego przeszła?
      • tanebo001 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:31
        Może morze?
    • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 07:51
      Nie wiem, co przeszla. Ale kurcze, wiekszosc ludzi, ktorych znam ma jakies trudne przejscia: choroby (depresje, raki, otylosc), tragiczne smierci w rodzinie, koszmarne rozwody, problemy z plodnoscia- a nie bija ludzi po kiblach. Chyba, ze Doda z patologii pochodzi, to wtedy jest wytlumaczenie, chociaz niekoniecznie usprawiedliwienie.
    • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:30
      Ale co konkretnie przeszła poza tym, że miała paru facetów i że dwóch mężów? Baba sprawia wrażenie borderki.
      • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:33
        Przez Darskiego miała wyłysieć, ale i tak najgorszy był niewierny Majdan.
        • taniarada Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:38
          A nie była w związku z Izą i zakochana do szaleństwa .
        • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:39
          Darski ja potraktowal paskudnie, jesli go kochala, to oczywiscie bardzo przykra historia. Ale nadal to jej zjebania nie uzasadnia.
          • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:56
            Darski potraktował ją paskudnie, bo Darski prywatnie jest paskudnym człowiekiem. Doda IQ Mensa chyba powinna wiedzieć, że jej miłość nie jest w stanie zmienić mężczyzny?

Jej historia związków owszem jest zapisem toksycznych relacji, ale sama sobie tych toksyków wybrała. Z jakiegoś powodu to robi. Jak najbardziej powinna przepracować temat z psychologiem, niekoniecznie na wizji głupawego programu.
            • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:00
              Don't put your dick into a crazy. - rada dla panów.
            • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:13
              Akurat inteligencja z madroscia zyciowa nie musi byc powiazana. Nie takie glupoty z milosci robili madrzejsi (i bardziej inteligentni) od Dody.
        • g.r.uuu Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:51
          Jak jakaś baba przed Majdanem nogi rozkładała to nie jego wina przecież, nie można mieć pretensji. Przypominam, że tak Doda tłumaczyła tatusia, który zrobił dziecko pozamałżeńskie i migał się od łożenia na nie.
          • heca7 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:00
            Ciii, bo mama Dody ze stresu znów dostanie raka....
          • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:00
            Ale trzeba jej przyznać konsekwencje: Majdan nie miał kochanek, tylko qrwy. Wiadomo, mężczyzna puch marny jest wodzony na pokuszenie przez kobiety uprawiające najstarszy zawód świata. Alimenty na dziecko takiej zdecydowanie się nie powinny należeć.
          • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:43
            g.r.uuu napisała:

> Przypominam, że tak Doda tłumaczyła tatusia, który zrobił d
            > ziecko pozamałżeńskie i migał się od łożenia na nie.

To bylo mega glupie z jej strony.
            • memphis90 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:02
              Niezależnie od sensowności wyroków za obrazę uczuć religijnych jako takich, w ostatnio przypomnianej sprawie Dodzia -IQ-rzekoma- Mensa broniła się tak:

"Według niej "napruty" oznacza "pozytywnie nastawiony", "wino było mszalne", a "zioła z pewnością mogły być lecznicze bo wtedy aspiryny nie było". "Mam młodych fanów, więc staram się mówić w tonie wesołym i dziwi mnie taka poważna interpretacja moich słów".
    • feel_good_inc Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:41
      Łejt, ale ty tak na serio oceniasz jakąś babę z szołbizu po tym, co opowiada w programie typu scripted reality?
      • heca7 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:47
        No co chcesz? wink Jak widać po założycielce wątku strategia ocieplania wizerunku przyniosła efekty tongue_out
      • taniarada Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:06
        Jak ktoś pisze baba zamiast kobieta to mi gul rośnie .Każdy ma wady i zalety i nie tobie to oceniać .
        • feel_good_inc Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:27
          https://c.tenor.com/ThJeOQ_xUrEAAAAC/star-wars-look-at-all-the-fucks-i-dont-give.gif
    • kaktusowepole Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 08:59
      Przestała już bić ludzi?
      • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:38
        kaktusowepole napisała:

> Przestała już bić ludzi?

Mowisz o pobiciu Sxulim za to ze ja i jej rodzine regularnie hejtowala w programach dopuki los jej nie odplacil pieknym za nadobne.
        • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:42
          Jakas fanka Dody nam sie na forum objawila big_grin moze ten watek ma potencjal wink
          • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:47
            fornita111 napisała:

> Jakas fanka Dody nam sie na forum objawila big_grin moze ten watek ma potencjal wink

Masz cos z glowa? Gorzej ci?
            Nawet gdybym byla fanka to co?
            Bo swir mi zabrania?
            • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:47
              big_grin
        • borsuczyca.klusek Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:47
          Gdy Doda obrażała, wysmiewała i poniżała ludzi na wizji to było dobrze i malinowo. Gdy ktoś próbował śmieszkować z Dody to wtedy hurr durr ola boga jeńców nie bierzemy i strzelamy z armaty do wróbla.
          • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 13:02
            Nie slyszalam jak doda obraza innych. podaj jakis przyklad czy link. Natomiast program Sxulim Na jezykach z Piotrowska pamietam doskonale. Tak obrzydliwego programu nigdy wczesniej i nigdy pozniej nie widzialam. Trwalo ten proceder do czasu kiedy Sxulimowej karma wrocila. Potem sie wreszcie uspokoilam. Jak sie Sxulim uspokoila to nagle Doda tez. Wiec dla mnie jest jasne kto zaczynam i prowokowal.
            • krisdevalnor Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:54
              jammer1974 napisała:

> Nie slyszalam jak doda obraza innych.
              🤣🤣🤣
            • spirit_of_africa Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 15:14
              To był bardzo dobry program
          • kloi0505 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:22
            A jaki Doda ma wpływ na wybory życiowe ojca? Co jak co, ale wyciąganie i nabijanie się z takich spraw jest słabe.
            • iwles Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:25
              kloi0505 napisał(a):

> A jaki Doda ma wpływ na wybory życiowe ojca? Co jak co, ale wyciąganie i nabija
              > nie się z takich spraw jest słabe.

Ale do kogo ty to piszesz?

• kloi0505 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:41
                Nie do ciebie.
            • m_incubo Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:32
              Wpływu nie ma żadnego, ale skoro wypowiada się w tonie "ta wywłoka sama nogi rozkładała, więc odczepcie się od mojego świętego tatusia", to i reakcje są odpowiednie.
              • kloi0505 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:50
                Ok, ale po co ktoś wyciągał temat tatusia. Bo to nie Doda zaczęła chyba?
                • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 17:55
                  kloi0505 napisał(a):

> Ok, ale po co ktoś wyciągał temat tatusia. Bo to nie Doda zaczęła chyba?

Sxulim wyciagnela i ja z tego powodu hejtowala.
                  • kloi0505 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 19:09
                    Dokładnie.
                • bombalska Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 23:30
                  kloi0505 napisał(a):

> Ok, ale po co ktoś wyciągał temat tatusia. Bo to nie Doda zaczęła chyba?

No bo jest niekonsekwentna. Jak jej stary się puszczał, to ok, bo to kochanka to była ta zła. A jak Majdan się puszczał, to Majdan był zły, bo ja zdradzał. Jeśli ona w tym wieku nie widzi jeszcze, że zdrada to jest świadomy wybór dorosłego faceta, no to sorry.
                  • maleficent6 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 01:00
                    Myślę, że widzi, ale nie przyzna tego przed samą sobą. Bardzo idealizuje ojca, ona ogólnie jest bardzo związana z rodzicami, rodzice bardzo na niej skupieni i odnoszę takie wrażenie, że te relacje są jakieś toksyczne.
                  • kloi0505 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 06:51
                    Ojciec a mąż to jest różnica. W pierwszym przypadku dziecko nie ma nic do gadania i w związku z tym nie powinno wysłuchiwać głupawych tekstów na ten temat. Dotyczy to również jej siostry przyrodniej, która oberwała przy okazji. W drugim i owszem. Nie jestem fanką Dody, ale trzeba jej przyznać, że wobec AWS zachowała się z klasą (po wypadku).
    • alina460 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:21
      A ja sie ciągle zastanawiam, czy ten jej rzekomy iloraz inteligencji jest rzeczywisty, bo jakos trudno mi w niego uwierzyć.
      • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:31
        A w inteligencje korwina wierzysz? Bo to ponoc swietny brydzysta i bardzo inteligentny facet. A debil. I co teraz?
        • feel_good_inc Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:34
          Wyniki wyborcze dość jasno pokazują, że większość ludzi nie potrafi odróżnić osobowości i pozy. Zarówno Doda jak i Korwin to inteligentni ludzie, którzy graja debili, bo takie jest zapotrzebowanie.
          • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:37
            Alez skad. Einstein tez byl debilem spolecznie, ze tak powiem. I grafomanem.
          • taniarada Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:59
            feel_good_inc napisał:

> Wyniki wyborcze dość jasno pokazują, że większość ludzi nie potrafi odróżnić os
            > obowości i pozy. Zarówno Doda jak i Korwin to inteligentni ludzie, którzy graja
            > debili, bo takie jest zapotrzebowanie.
            >
            Określeniem pogardliwym o człowieku.To sam sobie wydajesz opinie .Wygląda to dziwnie jakbyś sam się wywyższał i promował w swojej wiedzy .
            • feel_good_inc Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:23
              Idź obejrzeć TVP Info.
          • livia.kalina Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:42
            >Doda jak i Korwin to inteligentni ludzie, którzy graja debili, bo takie jest zapotrzebowanie.

A oni w ogóle kiedyś wychodzą z tej roli debila? Bo ta dwójka to zawsze w takim repertuarze.

Możesz podać jeden przykład z życia korwina, w którym nie "odgrywał debila"?
            • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:44
              Od początku lat 90-tych i bezpośredniego kontaktu z Korwinem jestem przekonana, że to nie rola.
        • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:40
          fornita111 napisała:

> A w inteligencje korwina wierzysz? Bo to ponoc swietny brydzysta i bardzo intel
          > igentny facet. A debil.

Nikt nie potwierdzil jego ilorazu inteligencji. To sa tylko subiektywne opinie niektorych (zapewne niezbyt bystrych). Doda ma zrobione testy potwierdzajace.
          • m_incubo Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:24
            Tak, potwierdzające iloraz inteligencji, o ile rzeczywiście je ma.
            Sorry za przykład, ale wielu autystyków ma wysoki iloraz inteligencji, a nie potrafią wyjść do sklepu, by kupić bułki.
            Wysoka inteligencja nie przekłada się nijak na mądrość życiową, rozsądek, zdrowe relacje, erudycję.
            To kobieta bez jakiejkolwiek kultury, wiedzy i wykształcenia.
            • 1matka-polka Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:53
              "To kobieta bez jakiejkolwiek kultury, wiedzy i wykształcenia."

Polecam jej wywiad z Najsztubem. Doda jest pusta jak beben w najbardziej doslownym tego slowa znaczeniu. Psychopatka sterowana gadzim mozgiem😔 osobowosciowo jest jej najblizej do rekina albo krokodyla...
              • m_incubo Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:15
                Chyba wolałabym stracić czas na wywiad z Edzią, niż wywiad z Dodą.
                Edzia z dużym prawdopodobieństwem powie coś, czego bym sobie nie była nawet w stanie wyobrazić. Doda wręcz przeciwnie.
          • kura17 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:41
            > > A w inteligencje korwina wierzysz? Bo to ponoc swietny brydzysta i bardzo
            > > inteligentny facet. A debil.
            >
            > Nikt nie potwierdzil jego ilorazu inteligencji. To sa tylko subiektywne opinie
            > niektorych (zapewne niezbyt bystrych).

ja za mlodu gralam (bardzo) duzo w brydza (nawet z jakimis minimalnymi sukcesami, na przyklad mam tytul mistrzyni Polski) - Korwin pisal swietne ksiazki brydzowe, osadzone mocno w statystyce (on chyba byl matematykiem?) oraz z (bardzo) dobra analiza psychologiczna przeciwnika (i partnera).

byl tez czynnym brzydzysta, choc za moich czasow juz zaczal politykowac i nie gral duzo (i raczej "dla reklamy").
            gralam z nim w turnieju tylko roz i trudno mi oceniac jego praktyczne zdolnosci. byl remis wtedy miedzy nami - para meska i kobieca ... wink
            w zachowaniu juz wtedy byl bufonowaty i bardzo korwinowy LOL jednak sprawial wrazenie bardzo bystrego.

... no ale to tylko subiektywna opinia jednej z tych niezbyt bystrych ...
            • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:37
              big_grin kura, zaoralas
              • dramatika Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 22:10
                fornita111 napisała:

> big_grin kura, zaoralas

Jak zwykle. Pitu pitu a między wierszami lekko rzucone, ze jest mistrzynią Polski w brydża, przepłynęła kanał La Manche wpław i potrafi w myślach przemnożyć 365879 przez 82647349 i podać wynik po 3 sekundach. Ale tak w ogóle to och och jaka jestem roztargniona i nieogarnięta big_grin
        • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:46
          Inteligencja to również umiejętność uczenia się na błędach.

Doda w programie rozpływa się jak to szuka uczciwego, szczerego i wiernego partnera. Następnie mamy szufladkowanie facetów: ten nie, bo niski, ten nie, bo ma wadę zgryzu i prostowanie zębów potrwa minimum rok itd.

Przy czym żaden z przedstawionych jej facetów nie był odpadem atomowym, ani specjalnie szpetnym.

W ostatnim odcinku stwierdza, że i tak liczy się zawartość spodni. W tym momencie powinna pojawić się kurtyna oraz napisy końcowe.
          • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:49
            A skad wiadomo ze ci z programu to szczerzy i uczciwi?
            Zreszta ludzie. Przeciez to program rozrywkowy. Ona tam nie szuka nikogo.
            • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:51
              Nie wiadomo. Pokazuję jedynie, że deklaracje to jedno, a na koniec dla pani Dody i tak liczy się długość przyrodzenia wink
              • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:52
                To program rozrywkowy. Tam nic nie musi i nie jest autentyczne. Ma jedynie zabawic wiedza Tania rozrywka
                • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:09
                  Stąd wniosek, że kompletnie nie należy się przejmować wyreżyserowanymi jękami i skargami.
        • abecadlowa1 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 23:56
          O, jakby zorganizowali randkę Dody z JKM, to bym oglądała.
          • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 00:00
            big_grin
          • iwles Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 06:28

🤣
          • m_incubo Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 11:43
            Wystarczy, żeby zorganizowali partię brydża wink
      • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:39
        alina460 napisała:

> A ja sie ciągle zastanawiam, czy ten jej rzekomy iloraz inteligencji jest rzecz
        > ywisty, bo jakos trudno mi w niego uwierzyć.

Z kosmosu pewnie.
        Ty takiego nie masz wiec trudno ci ogarnac ze ktos inny ma
      • memphis90 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:14
        Ja doskonale pamiętam ten wielki hype na "narodowy test inteligencji", pół Polski tym żyło. Pamiętam, jak Doda szlochała w mediach, że jej przekaźnik nie działał i w ogóle nie mogła udzielać odpowiedzi na wizji... A potem siuprajz, siuprajz - TVN ogłasza, że Doda jest w mensie...
        • memphis90 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:43
          O, a tak pisano o sprawie w mediach w 2004r...

"Kłopotów nie było z namówieniem do udziału w teście przedstawicieli showbiznesu, ale nie wypadli oni dobrze. Zapowiedzi Doroty Rabczewskiej (znanej jako Doda Elektroda), że zdystansuje wszystkich, nie potwierdziły się. A w studiu podpowiadał jej Jacek Leluk (jako przedstawiciel Mensy koordynował test), co oprotestowali aktorka Joanna Kurowska i dziennikarz Wojciech Jagielski. Wśród VIP-ów zwyciężył Piotr Najsztub, redaktor naczelny "Przekroju"."
      • dr.amy.farrah.fowler Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 13:08
        Iloraz inteligencji to umiejętność rozwiązywania testów na inteligencję.
    • m_incubo Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:25
      Nie, nie uważamy.
      Mylisz przyczyny ze skutkami.
    • arista80 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:33
      Ja myślę, że każde jej uczestnictwo w tego typu programach to nic innego tylko rozpaczliwa próba utrzymania się "na rynku". Ona od lat nie wypuściła żadnej porządnej piosenki, zapraszana na koncerty śpiewa jedynie odgrzewane kotlety. Zbudowała popularność na wizerunku wulgarnej i w jej mniemaniu kontrowersyjnej dziewuchy. Ten wizerunek mógł przyciągać ludzi jakieś dwadzieścia lat temu, teraz już tylko śmieszy. Jej dawne fanki (wtedy około dwudziestoletnie) są w takim wieku, że pracują, zakładają rodzinę i słowem "wyrosły z Dody", a obecne dwudziestolatki mają inne zainteresowania. A tu panie inflacja, wszystko drożeje i trzeba jakoś żyć. Więc się chwyta kobieta czego może, byleby nie zniknąć ze sceny.
      • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:51
        Zgadzam sie. Od lat nie ma zadnej nowej piosenki. Ale jakos sie na rynku utrzymuje. Bedzie z niej Maryla Rodowicz
        • kamire12 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:00
          ma dwie nowe piosenki dla jasnosci. dosc popularne. tak dla jasnosci
          • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:03
            Zadna Rodowicz (nie trawie babska, ale przebojow miala mase), tylko Edzia Gorniak bis. Tzn bardziej celebrytka, niz piosenkarka.
            • simply_z Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:17
              E no nie, ma kilka nowych piosenek.
        • taniarada Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:08
          jammer1974 napisała:

> Zgadzam sie. Od lat nie ma zadnej nowej piosenki. Ale jakos sie na rynku utrzym
          > uje. Bedzie z niej Maryla Rodowicz
          Masz problemy z wyszukiwarką . Tu jedna z nich i całkiem przyjemna . youtu.be/vPU_AW4gf_g
          • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 13:27
            Poprawie sie. Chodzi o przeboje. Wiec przebojoe nie ma raczej od lat. Ale podziwiam bo i tak sie na rynku utrzymuje
      • kropkacom Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:06
        Bierze udział, bo dostaje za to pieniądze.
    • klaramara33 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:46
      Nie chce mi się takiej osoby analizować. Ona ma nierówno pod sufitem od dawna.
    • kropkacom Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 09:58
      Ne znam jej. Zwłaszcza prywatnie. Jak mówi głupoty to oceniam to jako głupoty. Jej artystycznej twórczości właściwie nie znam a to co obiło mi się o uszy szału nie robi (mówiąc delikatnie). Wujek Google mówi, ze bierze udział w jakimś programie i tu uwaga ogólna: te programy mają swój scenariusz.
    • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:00
      Ja bym program z Doda inaczej zrobila. Egzotyczna wyspa, stado facetow prima sort. Ona im wymysla zadania typu jedzenie robakow, plywanie z rekinami. Takie polaczenie love island i ryzantow. Dziewczyna by miala troche fanu, moglaby sie poznecac i poczuc jak prawdziwa krolowa
      • triss_merigold6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:10
        Do tego musiałaby być trochę młodsza.
        • taniarada Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:14
          Kobiety potrafią być bardzo okrutne wobec kobiet. Niektóre w jej wieku wyglądają gorzej ,ale rozumiem rozgoryczenie .
        • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:58
          Nie, nie musialaby. Chocby miala piezdziesiat lat, zjawiloby sie calo stado pustakow, ktorzy by sie chcieli wypromowac. Bo przeciez po to ludzie ida do tych programow wink
      • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:13
        To już było wiele razy, format się wyczerpał.
    • littlesquirrel Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:28
      To, że Darski to kawał .... (Piasek swoją drogą już dawno powinien zakończyć z nim wszelkie kontakty) to nie zwalnia jej z tego, żeby zachowywała się właściwie. Wiele kobiet ma za sobą traumy, zdradzających facetów, niektóre nawet przemoc domową i mimo tego wszystkiego mają w sobie więcej klasy. Myślałam, że się zmieniła, ale ten program "12 kroków do miłości" pokazuje, że nie. Że nadal jest wulgarna, zarówno w mowie jak i wyglądzie. Że mimo twierdzenia, że ona wcale nie jest w domu taką "sex bombą" i nie zamierza i nie szuka faceta, który będzie w niej widział tylko obiekt seksualny to nie stara się odwieść nikogo kompletnie od tego. Cieszy się na myśl o wielkich męskich przyrodzeniach i twierdzi, że każda 40 latka w taki sposób myśli szukając dla siebie faceta. Nie pasuje jej nikt, ale nie zauważa chyba, że żaden facet nigdy nie potraktuje jej na serio, na więcej niż do łóżka, przez to jaka jest. To jest dziewczyna z którą kompletnie nie da się pogadać na żaden mądry temat. Wydaje mi się, że Darski miał rację mówiąc, że to był mezalians. Bo mimo tego, że Darski lubi gdy o nim jest głośno i moze też dlatego wszedł w związek z Dodą to jednak jest to inteligentny facet i zwyczajnie się w tym związku męczył.
      • memphis90 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:27
        Ten "inteligentny facet" zbiorowy gwałt na nieprzytomnej kobiecie nazywa "emanacją dionizyjskiej postawy i ekstatycznym uniesieniem lub po prostu czystym hedonizmem z odrobiną perwersji. ", a bicie kobiety po twarzy w czasie seksu (wbrew jej woli) - "zwykłym hardcorem, całkowicie dopuszczalnym".
        • kura17 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:31
          przeciez inteligencja/bystrosc ma (bardzo) malo wspolnego z zasadami moralnymi, no wez.
          • memphis90 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:39
            Czyli że to wystudiowane i zaplanowane budowanie marki bad-boya...?
            • kura17 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:03
              > Czyli że to wystudiowane i zaplanowane budowanie marki bad-boya...?

?? skad taki wniosek?

czyli ze osoba (bardzo) inteligentna moze byc xujem i nie ma w tym nic bardzo dziwnego.
              • memphis90 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:24
                Wniosek stąd, że medialne obnoszenie się z pochwałą gwałtów jest jednak nieco ryzykowne wizerunkowo, a w szołbizie głównie o wizerunek chodzi. Więc albo mamy do czynienia z kolejnym idiotą brnącym po raz setny w opowieści o wypinaniu d..., bo mężczyzna musi (co przeczyłoby tezie o inteligencji)- albo z celowym budowaniem kontrowersyjnego wizerunku (zauważmy, że w tych opowieściach Nergal się "zaledwie" przygląda zbiorowemu gwałtowi, Nergal "tylko" opowiada - w ramach zabawnej anegdotki o głupich babach - o kumplu bijącym kobiety...)
                • kura17 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:38
                  przeciez powszechnie rozumiana inteligencja to nie zadna "madrosc zyciowa", tylko latwosc przyswajania faktow i zaleznosci miedzy nimi, oraz abstrakcynego operowania danymi. nie trzeba jej wykorzystywac w zyciu. wystarczy nalozyc na to jakies zaburzenia osobowosci lub spoleczne i mozna sobie "wiedziec", a i tak robi sie dokladnie przeciwnie.
            • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:27
              Darski jest inteligentnym gościem i narcyzem do sześcianu. Doda też jest narcyzem, więc taki związek z góry skazany był na porażkę. On to traktował bardziej jako projekt PRowy, ona się zaangażowała uczuciowo. Być może rzuciłby ją wcześniej, ale zachorował i wyszło jak wyszło. Nie staram się go wybielić, ale imo Doda szukała romantycznej miłości tam, gdzie na 100% by jej nie znalazła.
        • g.r.uuu Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 16:38
          A to nie było tak, że po prostu grupa równie narabanych ludzi uprawiała seks, na który się wszyscy po pijaku zgodzili? Przecież ich nie oskarżyła o gwałt ta kobieta tylko ten pieprzeniety Nowak od obrazy uczuć religijnych.
          • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 16:49
            Nie, nie byli rowno narabani. Ona byla spita w trupa, oni nie.
          • memphis90 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 21:44
            Ona dostała alkohol, bo jak opowiada Darski, „skoro ktoś wchodzi do ich autobusu, to przecież nie na herbatkę”. Potem rzekomo Darski sobie poszedł, a jak wrócił, to akurat kumple rżnęli nagą, nieprzytomną kobietę i kłócili się kto jej wsadzi do ust. Z tego wydarzenia nakręcili film porno - bez twarzy, tylko twarz tej kobiety, wiec nie wiadomo kto gdzie wkładał i czyj ch… do kogo nalezal. Wszystko byłoby super, menago pogadała potem z panią i po pogadance pani przyznała, ze tak, jasne, taka zabawa i w ogóle super super było, nie żeby cos pamietała. Tylko Norwedzy, którym Nergal &co pochwalili się swoją seks taśmą, to się nie wiadomo o co pultali, bredzili nie wiadomo dlaczego o gwałcie i nie chcieli już z Nergalem w trasę…
            • maleficent6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 23:20
              Ja pieprzę 🤮
        • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 16:51
          Co?? To o tym biciu po twarzy nie slyszalam. Mam nadzieje, ze ten atencyjny cwok to zmyslil
          • memphis90 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 21:55
            INTERVIEWER: ARE POLISH GIRLS PRUDISH?

NERGAL: A FRIEND OF MINE RECENTLY GOT DUMPED BY HIS GIRLFRIEND BECAUSE HE HIT HER IN THE FACE DURING SEX. HE’S NO WIFE BEATER; THEY JUST WENT HARDCORE. IT’S OBVIOUS THAT YOU CAN DO THAT IN BED.
            • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 22:03
              Oblech. Nie zebym byla zdziwiona, no ale zawsze mam wtf przy takich publicznych wypowiedziach "gwiazd" uncertain
    • daniela34 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 10:55
      To, że przeżycia i doświadczenia nas kształtują to nie jest jakoś specjalnie odkrywcze, ale jakoś wyznania Dody w reżyserowanym programie, za udział w którym dostaje kasę, nie robią na mnie szczególnego wrażenia.
      • pani_tau Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 17:24
        Z tego co kojarzę szykowała się na spore zyski z filmu, ale odeszły jakieś mega krzywe akcje i chyba nie zarobiła tyle ile chciała. Stąd akcje z NFT i reality show.
    • 18lipcowa3 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 11:27
      szuka faceta , który nie istnieje
      bedzie sama zawsze
      a wygląda swieżo i slicznie
      • feel_good_inc Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:03
        18lipcowa3 napisała:
        > a wygląda swieżo i slicznie

Ty weź sobie wzrok przebadaj...
    • dreg13 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 12:06
      Doda jest po prostu nudna. Kolorowy, błyszczący papierek, a w środku wyrób czekoladopodobny. Jest strasznie męcząca w tym swoim stylu bycia. Egocentryczna, przytłaczająca. Taka, ktora za chwilowe spojrzenie faceta w inną stronę niż ona, wydrapie mu oczy pazurami. Ja, ja, ja. I dodatkowo typ rikiego, czyli tryskająca seksem, a w łóżku, po złapaniu misia chyba już tak sobie (i to nie moje wymysły, sama o tym wielokrotnie mówiła).
      Obejrzałam z nią wywiad u Stanowskiego. Straszne - JA, JA, JA. I poza JA - nic.
      • leokadiaxx Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 15:08
        Jak to źle wybiera? Czyli Radek wciąż zaprasza chmarę prostytutek jak tylko Gosia wyjeżdża na nagrania? Nie sądzę, a Gosia to też egocentryczka i tylko ja ja ja a w dodatku taka bardzo co ludzie powiedzą czyli jeszcze gorsza osobowość niż Dody.
    • shellyanna Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 17:59
      Oglądam ten program i jest mi jej strasznie żal. Zwłaszcza tego, ze nie pogodziła się z odejściem Radzia.
      • leokadiaxx Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 18:05
        Jednak nawet typowi ku...rze po których można się spodziewać jednego zachowywali się w stosunku do niej gorzej niż będąc w stałych związkach z innymi kobietami.
      • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 19:16
        Po Radziu było jeszcze kilku narzeczonych i ślub kościelny z Emilem nr 2. Trudno powiedzieć, żeby przez te lata się nie pogodziła. Raczej ma ból dudy, że Radziowi w życiu się powodzi, a jej ostatnio jakby nie.
        • 18lipcowa3 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 19:35
          Ale każdy jakoś tak spektakularnie się kończyl.
          Za kazdym razem. Nergal, Haidar, Stępień.
          No chyba tylko ten Błażej był taki nijaki w rozstaniu.
      • jammer1974 Re: Jeszcze raz Doda 19.09.22, 19:38
        shellyanna napisała:

> Oglądam ten program i jest mi jej strasznie żal. Zwłaszcza tego, ze nie pogodzi
        > ła się z odejściem Radzia.

To ona odeszla od niego. Z jego winy ale to nie Radziu odszedl. Gdyby wybaczyla i znosila to moze by byla zona do dzis
        • shellyanna Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 08:36
          No dobra, ona odeszła, ale to ja zniszczyło, bo widać i słychać jak bardzo go kochała / kocha.

I tak sądząc trochę sama po sobie, myśle ze dla niej to niesprawiedliwe, ze on teraz ma super życie i słodko pie..oli Malgoni, która jest tym samym gatunkiem kobiety co Dorota, a Dorota zalicza katastrofę za katastrofa.

Różnica między Dorota a Gocha jest taka, ze ta druga jest większa menda i potrafi Majdana wziąć za jaja.
          • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 08:43
            Rany boskie. Ty tak serio? Przeciez ona po Majdanie zaliczyla big love z tym kutasina Nergalem. Jego choroba, jej walka o jego zdrowie, potem to jak ja potraktowal. Jakby sie miala po czyms nie pozbierac to po tym. Juz bez przesady, zeby szczescie kazdego bylego faceta, ktorego sie kochalo odbierac jako osobista zniewage.
            • shellyanna Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 09:11
              Ale zauważ ze ona ciagle nawraca do radzia.
              • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 09:16
                Moze go wyjatkowo nie lubi wink Tez mam takich bylych.
              • daniela34 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:17
                shellyanna napisała:

> Ale zauważ ze ona ciagle nawraca do radzia.

Doda moim zdaniem nawraca do Majdana, bo za czasów związku z Majdanem była nie tylko Dodą, była też częścią "hot couple." Oczywiście na miarę tamtych czasów. Tacy Beckhamowie na miarę naszych możliwości. Dziś, widząc co się dzieje wokół Lewandowskich, oczywiście zdajemy sobie sprawę, że te ówczesne możliwości były skromne, ale dla Dody myślę, że "związkowo" były najlepsze. Nergal nigdy nie miał takiej masowej popularności, poza tym na ich związku zaważyła mocno jego choroba, więc to już nie było to. No a pozostali Dodowi panowie to szkoda gadać. Ona wraca do tego Majdana jak osiemdziesięciolatek do lat 60-tych. Co z tego, że socjalizm i powojenna bida, jak on wtedy był młody i przeżywał pierwszą miłość.
                • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:30
                  Jestem w stanie uwierzyć, że do dzisiaj nie pogodziła się z tym jak potraktował ją Darski i dlatego ciągle o nim gada.

No ale Majdan to prehistoria. Jest byłym mężem, ale to ze Stępniem miała ślub kościelny. Stępień jest jej ostatnim facetem, o którym wiemy. Facetem, który wg jej słów również oszukał ją w sprawach finansowych.

Czemu więc przeżywa Majdana, a nie świeższą sprawę Stępnia? Czyżby jednak - wbrew temu co opowiada - w tym ostatnim przypadku nie było wielkiej miłości, tylko układ finansowy?
                  • daniela34 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:34
                    Nie wnikam, czy ze Stępniem była wielka miłość czy układ finansowy, nie wiem. Moim zdaniem Majdana przeżywa, bo z Majdanem nakręcali sobie wzajemnie popularność, a ona tą popularnością żyła. Ze Stępniem nie było czegoś takiego, częściowo dlatego, że Stępień teraz to nie Majdan 20 lat temu. A częściowo dlatego, że Doda teraz to już nie ta sama Doda tuż po Barze. Ale mam wrażenie, że jej sie wydaje, że jakby nadal była z Majdanem, to dalej byli hot couple. Moim zdaniem- nie byliby. Byliby równie groteskowi jak Majdan z Małgonią w zbrojosukni.
                    • borsuczyca.klusek Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:44
                      Małgonia jest groteskowa i zupełnie pozbawiona obciachu, ale jednak robi to wszystko z lekkim przymrożeniem oka. Nawet jak na niej psy wieszają to ta poprawia koronę i idzie dalej a raczej sunie jak taran.
                      A Doda jest i zawsze była absolutnie pozbawiona jakiegokolwiek dystansu do siebie. Za to wyraźnie przejawia patusiarką mentalność w całej rozciągłości, gdzie za krzywe spojrzenie potrafi wydrapać oczy. Stąd też te wszystkie walki w kiblach i publiczne pyskówki.
                      • daniela34 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:49
                        No ale to tym bardziej Doda z Radziem dziś byliby groteskowi nawet bardziej niż Małgonia i Radosław. Powtórzę się: moim zdaniem Doda tęskniąca za związkiem z Majdanem jest tym osiemdziesięciolatkiem tęskniącym za latami młodości. Wydaje się jej, że gdyby byli razem to byliby nadal tak popularni, że nastolatki piszczały na ich widok, nie bardzo wiadomo czy bardziej piszczały z powodu Majdana czy Dody. A to już nie te czasy i nastolatki mają inne bożyszcza wink
                        • borsuczyca.klusek Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 13:15
                          Pokuszę się o stwierdzenie, że Doda zawsze była groteskowa tylko te dwie dekady temu trafiała w target a dzisiaj te jej wygibasy na golasa wywołują jedynie ciary żenady.
                          • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 13:27
                            Kiedyś Doda była idolką wielu nastolatek, wzorem do naśladowania. Młode panienki z prowincji chciały być takie jak ona: SzALoNe, wyszczekane, zgrabne. Wylansowała modę choćby na te nieszczęsne białe kozaki.

To już nie wróci. Nie wiem kto teraz jest targetem Dody? 40 latki, które słuchają ją z sentymentu? Starsze panie, wzruszone jej opowieściami ile wycierpiała przez facetów? Trochę się to kłóci z image, gdy cały czas stara się świecić cyckami i dupą. Z tym, że dla młodych 40 latka szczująca cycem to faktycznie groteska.
                            • borsuczyca.klusek Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 13:30
                              Boziu sama miałam pieprzone białe kozaczki 😭😭😭
                      • arista80 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:52
                        Małgonia może jest groteskowa, ale nadała mu też wizerunek dojrzałego faceta, który wspierał ją podczas w walce z niepłodnością, towarzyszył podczas in vitro, stał się jakby takim przybranym ojcem dla jej dwójki synów.
                        Natomiast gdyby Doda go nie zostawiła, to wcześniej czy później oni i tak by się rozstali, bo na tego typu imagu, jaki oni prezentowali, to można jechać w wieku 20-lat, potem jest się po prostu śmiesznym.
                        • martishia7 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 15:14
                          Małgonia może jest groteskowa, ale nadała mu też wizerunek dojrzałego faceta, który wspierał ją podczas w walce z niepłodnością, towarzyszył podczas in vitro, stał się jakby takim przybranym ojcem dla jej dwójki synów.

No proszę Cię, i jeszcze razem z nią wspierał jej eks-męża w chorobie. Lepszego pr nie ma. A może po prostu jest w miarę przyzwoitym gościem, kto wie.
                          • arista80 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 15:33
                            Źle użyłam słowa "nadała mu", bo nie wątpię, że Majdan jest przyzwoity. Tyle że Malgonia umiała to dobrze wykorzystać i zrobić dobry PR. Dzięki temu teraz Majdan nie kojarzy się już z półgłupim piłkarzem, ale dojrzałym i rodzinnym facetem.
                            • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 15:45
                              Dokładnie tak jest. Jeszcze przed związkiem z Rozenek Majdan miał jakieś głupie pomysły na siebie, typu występ gościnny w Warsaw Shore. Małgonia go ukształtowała od nowa, od nowa ubrała, pokierowała karierą i propozycjami zawodowymi. Jeżeli występuje w telewizji to programach informacyjnych o sporcie, a nie programach rozrywkowych jako podstarzały piłkarz/niedorobiony rockmen.

Od czasu do czasu widać rysy w tym idealnym rodzinnym obrazku, jak np wtedy, gdy Małgonia publikuje na IG zdjęcia rodzinne z mężem i 3 dzieci, a Radzio publikuje to samo zdjęcie, tyle że z wyciętymi pasierbami.

Ogólnie trzeba jednak przyznać, że Majdan żonie nie fika i zdał się na jej zmysł zarabiania pieniędzy.
                              • leokadiaxx Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 16:11
                                lauren6 napisała:

> Dokładnie tak jest. Jeszcze przed związkiem z Rozenek Majdan miał jakieś głupie
                                > pomysły na siebie, typu występ gościnny w Warsaw Shore. Małgonia go ukształtow
                                > ała od nowa, od nowa ubrała, pokierowała karierą i propozycjami zawodowymi. Jeż
                                > eli występuje w telewizji to programach informacyjnych o sporcie, a nie program
                                > ach rozrywkowych jako podstarzały piłkarz/niedorobiony rockmen.
                                >
                                > Od czasu do czasu widać rysy w tym idealnym rodzinnym obrazku, jak np wtedy, gd
                                > y Małgonia publikuje na IG zdjęcia rodzinne z mężem i 3 dzieci, a Radzio publik
                                > uje to samo zdjęcie, tyle że z wyciętymi pasierbami.
                                >
                                > Ogólnie trzeba jednak przyznać, że Majdan żonie nie fika i zdał się na jej zmys
                                > ł zarabiania pieniędzy.

On może wyglądać jak angielski lord i tak nic to nie zmienia bo jest popapranym gościem. Tacy ludzie się nie zmieniają więc nie mam pojęcia jak on teraz funkcjonuje, bardziej się kryje?
                  • arista80 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:40
                    Bo do Stępnia nic nie czuła, co było widać na każdym ich zdjęciu. Przypuszczam, że to był ślub z rozsądku, mieli wspólne interesy, może on coś do niej czuł, a ona stwierdziła "no dobra", jakkolwiek od początku jak patrzyłam na ich wspólne fotki, to nigdy nie dopatrzyłam się tego "flow" między nimi. Miałam zawsze wrażenie, że on chodzi za nią jak piesek za panią.
                    • iwles Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:57

Wiesz, nikt z nas nie wie, jaka jest Doda prywatnie, tak na codzień w związku.
                      Mnie np poruszyło (negatywnie), kiedy w jakim wywiadzie przeczytałam, że chwaliła się koleżance, że ma takiego super męża, bo ten ak idzie do kibla, to zostawia telefon na stole.
                      No i nie wiem, o czym to miałoby świadczyć.
                      • 1matka-polka Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 13:01
                        iwles napisała:

>
                        > ma takiego super męża, bo ten ak idzie do kibla, to zosta
                        > wia telefon na stole.
                        > No i nie wiem, o czym to miałoby świadczyć.

Ze nie wali konia? Nie smsuje z kochankami?
                        • iwles Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 13:11

tak własnie myslałam, że TAK Doda postrzega swoich mężów.
                          Że dokładnie takimi ścieżkami podąża jej brak zaufania big_grin
                      • borsuczyca.klusek Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 13:13
                        Jak widać jestem beznadziejną żoną, bo chodzę do kibla z telefonem 😒

A to wszystko przez uzależnienie od ematki 🙄
                        • lauren6 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 13:14
                          >chodzę do kibla z telefonem 😒
                          >A to wszystko przez uzależnienie od ematki 🙄

Nie chciałyśmy tego wiedzieć 🤭
                        • iwles Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 13:15

Ciekawam, co Borsuk myśli, że ty robisz z telefonem big_grin
                          • livia.kalina Re: Jeszcze raz Doda 21.09.22, 15:17
                            matek polek u góry juz wyjaśnił jak faceci postrzegaja użytkowanie telefonów w wc.
                • fornita111 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 15:03
                  O, wersje danielli kupuje.
                • azalee Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 15:17
                  Mnie sie wydaje ze ona ma ogromny sentyment do Majdana bo oni naprawde do siebie pasowali. Byli tacy przasni, prosci, dokladnie z tej samej bajki, widac bylo ze sie swietnie dogaduja. Mysle ze jej z nim autentycznie bylo dobrze.
                  Z Darskim tez sie zaangazowala, ale to byl jednak inny swiat (ona wtedy tez troche styl zmienila, stala sie mniej rozowo - opalona a bardziej rockowa, pewnie zeby sie do niego dopasowac).
                  Cala reszta zwiazkow to jakies zupelne pomylki, nie mam pojecia czym sie w nich kierowala.
              • iwles Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:21
                shellyanna napisała:

> Ale zauważ ze ona ciagle nawraca do radzia.

psychofanka?
                • feel_good_inc Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:23
                  Raczej jedyny, na kontrowersjach z którym może ukręcić jakiś event.
          • alicia033 Re: Jeszcze raz Doda 20.09.22, 12:09
            shellyanna napisała:

> i potrafi Majdana wziąć za jaja.

no, rzeczywiście jest za czym tęsknić...
            Podejrzewam, że gdyby zorganizować sondę na ematce to byłabyś jedyną chętną na takiego misia.
            Też nie byłabyś? To dlaczego dodzie takiego "skarba" wciskasz w brzuchwink?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka