wolny.dzien 26.10.22, 18:54 Szerokość 7mm x 7mm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Ładne ? (kolczyki) 26.10.22, 18:56 A nie miałaś już nic nie kupować? Te węzełki to popularny wzór. Nic niezwykłego. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.dzien Re: Ładne ? (kolczyki) 26.10.22, 21:24 Szukam czegoś ładnego. Najlepiej żółte złoto ale nie matowe/nie ażurowe. I bez kamieni. Może być nawet do 4 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Ładne ? (kolczyki) 27.10.22, 10:27 Ale dlaczego pytasz innych? Jeśli ci się coś podoba, kupujesz. Ale możesz zrobić tak, kupujesz świnkę skarbonkę, jak coś sobie upatrzysz, to odliczasz tę kwotę i wrzucasz do świnki. A zdjęcie tej rzeczy do folderu. Następna rzecz, tak samo. Innymi słowy przepieprzasz pieniądze na niby. Za rok otwierasz świnkę-skarbonkę i patrzysz. Jak to duża kasa, to się zastanawiasz, czy kupować dalej, czy jednak oszczędzać na coś konkretnego. Zaczęłaś dobrze kombinować, lepsze to niż skorupy z sh, ale jeszcze nie do końca właściwy kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ładne ? (kolczyki) 26.10.22, 18:58 Mam takie węzełki z żółtego i białego złota, przyjemne, dyskretne, ale nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny.dzien Re: Ładne ? (kolczyki) 26.10.22, 21:21 Twoje chyba zgrabniejsze są i delikatniejsze - bo mają 3 "paski". A czy wielkość jest taka sama, ok.7mm x 7mm? Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Ładne ? (kolczyki) 26.10.22, 21:24 Nie mam pojęcia, i nie zmierzę, bo jestem poza domem, ale chyba faktycznie coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Ładne ? (kolczyki) 26.10.22, 21:23 Cóż za odmiana od tych wszystkich pierścionków 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 26.10.22, 21:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowyczlowiekforumu Re: Ładne ? (kolczyki) 27.10.22, 10:27 Chłop obwieszony łańcuszkami?? Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Ładne ? (kolczyki) 30.10.22, 14:11 Stonowane. Będą pasować do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś