szarmszejk123 17.06.23, 11:52 ... zalęgły mi się w .. fotelu. Fotel wyrzucę bez żalu, a was pytam co jest skutecznego w walce z tym goofnem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
midge_m Re: Mole ubraniowe ... 17.06.23, 12:05 Są takie specjalne "przylepki" na które te mole się przylepiają, choć ja to znam do ubrań, nie foteli. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Mole ubraniowe ... 17.06.23, 12:16 midge_m napisał(a): > Są takie specjalne "przylepki" na które te mole się przylepiają, choć ja to zna > m do ubrań, nie foteli. Przylepki tzn pułapki z feromonami działały mi tylko na spożywcze. A teraz mam straty podobne jak szarmszejk i trzeba będzie radykalnie wybić te ubraniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Mole ubraniowe ... 17.06.23, 12:29 U mnie to akurat żadna strata na szczęście, bo fotel i tak był przeznaczony do wywalenia, czekał tylko na swoją kolej a mole sprawiły, że wskoczył na czoło :p Odpowiedz Link Zgłoś
georgia.guidestones Re: Mole ubraniowe ... 17.06.23, 12:07 Któraś forumka polecała spray Vigonez (trzeba potem wietrzyć pomieszczenia i nie wpuszczać zwierząt jakiś czas). Wiosna/lato to dobry moment na te dezynsekcję. Odpowiedz Link Zgłoś