Dodaj do ulubionych

wizyta teściów

• jdylag75 Re: wizyta teściów 10.07.23, 13:46
      Lubię moich teściów, nigdy nie byli u mnie dłuzej niż kilka godzin, mieszkamy blisko.
    • aluszka97 Re: wizyta teściów 10.07.23, 13:57
      Moi teściowie są nieszczerymi ludźmi, którzy obgadują mnie, raz się wydało i od tej pory nie mam zaufania. Ucięłam również kontakt, bo teściowa cały czas udaje kogoś kim nie jest, nie widzę więc sensu w rozmowie z taką osobą. Oboje są bardzo skupieni na sobie i nie interesuje ich nic innego, szkoda zdrowia i czasu.
    • mhanutka Re: wizyta teściów 10.07.23, 14:33
      Bardzo lubiłam /lubię swoich teściów. Teść już nie żyje, teściowa przez problemy z pamięcią i inne zdrowotne sprawy też już w swoim świecie. Nigdy nie czułam z nimi komunii dusz, ale relacje były sympatyczne i bezkonflikotowe. Wychowali mojego męza na dobrego, empatycznego, odpowiedzialnego i życiowo zaradnego człowieka. Nie generowali problemów, ciepło przyjęli mnie w rodzinie, kochali wnuki, nie komentowali metod wychowawczych. Myślę o nich z dużą serdecznością. Ale gdyby mieli przyjechać na tydzień, to chyba wpadłabym w panikę, co tu razem robić. U mnie w domu dużo się rozmawiało, co mój mąż w czasach narzeczeńskich odnotował z wielkim zdziwieniem i dodał, że u niego w domu "albo robota, albo jedzenie, albo oglądanie telewizji".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka