Dodaj do ulubionych

Koniec lata....

• leanne_paul_piper Re: Koniec lata.... 26.08.23, 10:18
      Jaki koniec lata?! Ja właśnie zarezerwowałam sobie Hilton Plaza w Egiptowie na wrzesień, a to oznacza, że lato jest oficjalnie przedłużone co najmniej do końca września.
      A co mnie najbardziej cieszy - do tego czasu jest też przedłużony okres chodzenia bez rajstop, których osobiście nie cierpię i których nie noszę praktycznie już od kwietnia. No ale w październiku nadejdzie sezon botkowy i muszkieterowy i chyba trzeba będzie się poświęcić. Albo i nie. Muszkieterki pokazujące kawałek gołego uda między ich końcem a początkiem spódnicy też wyglądają fajnie.
      Właśnie - sprawdzić na Zalando, czy mają jakieś fajne nowe muszkieterki wink.
      • chatgris01 Re: Koniec lata.... 26.08.23, 10:24
        E tam, od kwietnia, ja rajstop nie noszę od kilkunastu lat tongue_out
    • kachaa17 Re: Koniec lata.... 26.08.23, 13:20
      Ja bym się cieszyła jakbym się właśnie pakował na wyjazd wakacyjny. Ja to mam raczej doła, że nie wyjeżdżam latem więc nie rozumiem problemu.
    • wrotek0 Re: Koniec lata.... 26.08.23, 16:21
      Lato to dla mnie czas wytężonej pracy w ogrodzie (pielenie, zbiory) i w domu (przetwory), więc nie płaczę . W pracy też jest ciężko, bo dużo ludzi na urlopach a ja byłam już w czerwcu. Teraz czekam na październikowy wyjazd w góry i w listopadzie na południe. Dobija mnie zmiana czasu na zimowy i mam nadzieję, że ten wyjazd trochę złagodzi szok.
      • bywalec.hoteli Re: Koniec lata.... 26.08.23, 16:25
        Chwalisz się czy żalisz?
      • mae224 Re: Koniec lata.... 26.08.23, 20:47
        gdzie jedziesz na południe?
    • fandorina Re: Koniec lata.... 26.08.23, 19:27
      Ja się cieszę że koniec lata, ale nie mam dzieci i nie znoszę upałów. Czekam.na jesień!
    • igge Re: Koniec lata.... 26.08.23, 20:27
      Serię codziennych koncertów muzycznych. Ok 10 wieczorów jest akurat. Jakoś tak wtedy łatwiej pogodzić się z końcem lata i letnich wyjazdów plus innych frajd letnich.
    • nena20 Re: Koniec lata.... 26.08.23, 20:45
      Ja już nie mogę się doczekać. Dzieci do placówek i normalne życie.
    • wapaha Re: Koniec lata.... 27.08.23, 19:46
      😉

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka