Dodaj do ulubionych

Afera wizowa

14.09.23, 16:38
I co? I powiem Wam, że nic. Wielkie zero reakcji.
Rozmawiałam ze znajomym betonowym wyborcą partii rządzącej. Całkiem nic, w ogóle nie ma o czym mówić.
Afera wizowa to całkiem nic, ale referendum jest bardzo ważne, żeby nam tu obcy nie nazjeżdżali. Tak.
Obserwuj wątek
    • runny.babbit Re: Afera wizowa 14.09.23, 16:43
      Przecież wiadomo, że betonu nic nie ruszy. Nieprzekonani - może to oni zaczną coś kumać, na zaczadzonych propagandą nie ma mocnych. To jest ten typ wyparcia co u ludzi wspierających księdza pedofila.
    • myfaith Re: Afera wizowa 14.09.23, 16:44
      Mechanizm wyparcia bo gdyby przyznał Ci racje to by go to mentalnie uwierało, ze jest tak łatwowierny ze uwierzył, ze są w polityce ludzie krystalicznie czyści którym leży na sercu dobro Polski opartej na tradycyjnych wartościach
      • runny.babbit Re: Afera wizowa 14.09.23, 16:57
        myfaith napisała:

> są w polityce ludzie krystalicznie czyśc
        > i którym leży na sercu dobro Polski opartej na tradycyjnych wartościach
        Bardzo ładnie napisałaś " wych...li ich bez mydła". Tak, pozostało im tylko wyparcie 😁
    • leosia-wspaniala Re: Afera wizowa 14.09.23, 16:59
      A za Tuska to ten...!
    • semihora Re: Afera wizowa 14.09.23, 17:03
      Beton wszystko kupi, bo z natury jest głupi. PiS nie celuje w mądrych, więc jego popularność niespecjalnie świadczy o nas jako narodzie.
      • kozaki_za_kolano Re: Afera wizowa 14.09.23, 18:04
        E tam, w końcu Ameryka też miała Trumpa
        • elinborg Re: Afera wizowa 14.09.23, 18:13
          Ale się go pozbyli. I rozliczyli (albo rozliczają). U nas skończy się rząd pis z przystawkami, jak ludzie do gara nie będą mieli co włożyć. Wtedy będzie rewolucja. O ile wcześniej nie uwierzą, że chleba nie ma, bo go zjadł Tusk.
    • aagnes Re: Afera wizowa 14.09.23, 18:11
      Kwintesencja elektoratu PiS.
      Zawsze byłam pod wrażeniem skuteczności i świetnego zorganizowania specyficznej grupy ludzi. Do jakiego stopnia można nie łączyć faktów i kojarzyć samodzielnie?
      Jesteśmy tak debilnym społeczeństwem że tutaj już nic nie pomoże.
      • elinborg Re: Afera wizowa 14.09.23, 18:15
        Oni uważają, że to druga strona nie kojarzy. Propaganda ma swoją chorą logikę
    • aniani7 Re: Afera wizowa 14.09.23, 18:46
      Niestety mam podobny odbiór rzeczywistości. Ważne, że dajom. I co z tego, że wpuszajom, a nawet na tym zarabiajom, skoro Tusk chciał wpuścić wszystkich, bo jest tempym lewakiem i nawet by na tym nie zarobił.
      • ireneo Re: Afera wizowa 14.09.23, 20:35
        aniani7 napisała:

> Niestety mam podobny odbiór rzeczywistości. Ważne, że dajom. I co z tego, że wp
        > uszajom, a nawet na tym zarabiajom, skoro Tusk chciał wpuścić wszystkich, bo je
        > st tempym lewakiem i nawet by na tym nie zarobił.
        ++++++++
        Wszystkich chciał?
        --------
        Rozmowa z pisankami to jak siusianie na dynamit
        (ireneo, Listy do Paciorkownian, 14;20)
    • geez_louise Re: Afera wizowa 14.09.23, 20:41
      Beton ogląda TVP i wie z telewizji jak to wszystko tera je dobrze, a jak przyjdzie Tusk to emerytury i pińcetplusa zabierze.

Jestem w szoku jak widzę te programy, bannery, słyszę ogłoszenia w radio. To nawet nie jest reklama ani propaganda, to pranie mózgu i seanse hipnotyczne.
      • kozaki_za_kolano Re: Afera wizowa 14.09.23, 20:52
        geez_louise napisała:
        > Beton ogląda TVP
        >
        > Jestem w szoku jak widzę te programy, bannery, słyszę ogłoszenia w radio. To nawet nie jest reklama ani propaganda, to pranie mózgu i seanse hipnotyczne.

Ale jakie skuteczne! Myślę, że za kilka lat studenci będą się o tym uczyć, będzie podawane jako modelowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka