Dodaj do ulubionych

Suszarka obrotowa

06.10.23, 17:23
Po niedawnym wątku dotyczącym układania włosów zapragnęłam ustrojostwa. Chcę żeby kręciło się samo, nie wyrywało i nie paliło włosów. Ma wymodelować dłuższego boba, nie potrzebuję loków. Bardzo was proszę polećcie model. Do 300 zł bo jeszcze nie wiem czy mi się spodoba.
Obserwuj wątek
    • chatgris01 Re: Suszarka obrotowa 06.10.23, 18:18
      Jakbym chciała przetestować, czy to w ogóle sprzęt dla mnie, to bym poszła w Lidla...
      www.lidl.pl/p/silvercrest-personal-care-obrotowa-szczotka-na-gorace-powietrze-srwb-1000-a1-z-technologia-jonowa/p100365441

Osobiście mam babylissa (i kocham miłością wielką), ale nieobrotową.
      • mysiulek08 Re: Suszarka obrotowa 06.10.23, 19:18
        a jaka jest roznica nieobrotowa/obrotowa?

taka z okraglymi szczotkami to bedzie zawsze obrotowa? czy te szczotki maja sie 'same obracac'

moze i glupio pytam ale serio, jaka jest roznica (oprocz nazewnictwa) pomiedzy suszarko-lokowka czy suszarka ' okragla" a obrotowa?

taka bedzie obrotowa?

www.ceneo.pl/54953288
        • 35wcieniu Re: Suszarka obrotowa 06.10.23, 19:24
          Obrotowa się kręci, nieobrotowa się nie kręci. Nie rozumiem pytania o okrągłe szczotki. Nie, to że ma okrągła szczotkę nie znaczy że jest obrotowa. Żeby była obrotowa to one jeszcze muszą się obracać.
          • 35wcieniu Re: Suszarka obrotowa 06.10.23, 19:26
            To co zalinkowalas to zwykła lokowko-suszarka czy tam szczotko-suszarka. Nie jest obrotowa.
          • mysiulek08 Re: Suszarka obrotowa 06.10.23, 20:00
            ok, juz sie doedukowalam smile zdecydowanie jestem w tyle w temacie tongue_out
    • lu_na_be Re: Suszarka obrotowa 06.10.23, 19:12
      Ja mam BaByliss jakiś starszy model, ale najbardziej z wyglądu przypomina AS200E. Mam już długo, jestem zadowolona. Włosy mam dłuższe.
    • asiairma Re: Suszarka obrotowa 06.10.23, 20:24
      Mam Rowenta CF9620.
      Fajna, chyba ktoś właśnie mi na forum polecił.
    • geez_louise Re: Suszarka obrotowa 06.10.23, 20:26
      Od lat, może już 20, kupuję kolejne rowenty obrotowe jak tylko zepsuje mi się poprzednia. Muszą mieć szczotki z plastikowym dość miękkim włosiem, bez twardych wypustek. Są idealne do cienkich, bardzo delikatnych włosów.

www.mediaexpert.pl/agd-male/zdrowie-i-uroda/suszarko-lokowki/suszarko-lokowka-rowenta-cf9520?gclid=CjwKCAjw4P6oBhBsEiwAKYVkq1kn9wk1gQJn9uEX10Gsk0I1IwVpjDT_fr0GADfx9Go8Rk2wDhRxqRoCVXUQAvD_BwE

Osoby z mocniejszymi włosami czasem wolą twardsze szczotki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka