alfa36 04.02.24, 00:03 Może ktoś z Was wie.... jeśli kupuje się wyjazd z biura to ono organizuje wizę? A jeśli to jest last? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eglantine Re: Wiza do Kenii 04.02.24, 08:12 Moi rodzice lecieli z biurem, ale wizy musieli załatwić sami online. Odpowiedz Link Zgłoś
tol8 Re: Wiza do Kenii 04.02.24, 08:49 To jest ryzyko. Na wizę czeka się do 48h, a we wniosku musisz podać nr lotu. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Wiza do Kenii 04.02.24, 08:51 A wpadłaś na pomysł, żeby zapytać w biurze? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Wiza do Kenii 04.02.24, 09:00 A spojrzałaś, o której godzinie założyłam wątek? Chyba nie muszę tłumaczyć, że szybciej dowiedziałam się z ematki? I za to zdecydowanie cenię forum 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: Wiza do Kenii 04.02.24, 09:12 Nic się nie dowiedziałaś bo to, że jedna forumka stwierdziła, że kupowała sama nie oznacza, że w biurze w którym będziesz kupować wycieczkę będzie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
mia_mia Re: Wiza do Kenii 04.02.24, 09:15 Byłam w Kenii parę lat temu i nie pamiętam jak to było z wizą, ale co do zasady w sprawach wizowych odradzam pytanie się tych, którzy byli gdzieś kiedyś, bo to się często zmienia i informacje dosłownie sprzed kilku miesięcy mogą być nieaktualne. Najczęściej wymagania są łagodzone, wizy znoszone, dostępne nowe kanały dystrybucji, ale ruchy w drugą stronę też są możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ax Re: Wiza do Kenii 04.02.24, 09:27 Ty jesteś lekko niepełnosprytna? www.gov.pl/web/kenia/idp alfa36 napisała: > Może ktoś z Was wie.... jeśli kupuje się wyjazd z biura to ono organizuje wizę? > A jeśli to jest last? Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Wiza do Kenii 04.02.24, 10:16 Wizy zostały zniesione od 2024. Teraz występuje się tylko o eTA elektronicznie. Odpowiedz Link Zgłoś