Dodaj do ulubionych

Perfumy Made in Lab ktoś używa?

29.02.24, 12:33
Z lidla. Jakie opinie o nich macie jeżeli ktoś używa? Warto kupić?
Obserwuj wątek
    • slatynka85 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 29.02.24, 14:06
      Z Lidla są fajne te, bardzo długo się trzymają, to taki grazynowy odpowiednik la vie est Belle Lancome. 15zl kosztują w Lidlu
      • ewelinalipinska Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 04.09.26, 21:31
        Ja mogę powiedzieć tylko tyle, ile sama sprawdziłam. Kupiłam Lab 10, używam go i jestem z niego bardzo zadowolona. Dla mnie zdecydowanie na plus.
    • a23a23 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 29.02.24, 14:21
      Swego czasu promowane przez beauty youtuba, jako "świetne inspirowane zapachy".
      Próbowałam dwa, szkoda tych 35zł, które wydałam. Nie warto. Mało trwałe, mało podobne do orginałów, czuć w nich tą bazarową taniość.
      Chociaż może warto było, bo raz na zawsze wyleczyły mnie ze "szczerych polecanek, które u mnie się świetnie sprawdziły, to wcale nie jest reklama!".
      • kornelka37 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 29.02.24, 14:40
        Czyli nie warto. A jakie zapachy polecacie z zamienników. A może avon? Czy coś z rossmann ? Byle nie ciezkie i duszace.
        • slatynka85 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 29.02.24, 14:42
          Przecież wrzuciłam Ci wyżej te z Lidla za 15 zł.
          A z zamienników polecam neness.
          • kornelka37 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 29.02.24, 15:01
            Ok sprawdzę te z lidla jak za taką cenę
          • chicarica Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 12.06.25, 17:20
            Odpowiednik La Vie Est Belle i nie ciężki, nie duszący? W takim razie to nie odpowiednik, bo oryginał jest ciężki i duszący.
        • chicarica Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 31.08.24, 18:06
          Ja z zamienników mogę polecić Essence Vault ale nie są szczególnie tanie. Na pewno nie za 15 zł.
          • chicarica Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 02.11.24, 10:51
            Cofam, niestety jednak nie. Kilka perełek mają, ale jakość jest bardzo nierówna, tych samych perfum zamówiona butelka raz pachnie bardzo podobnie do oryginału i zapach jest trwały, innym razem nie jest ani trwała ani podobna.
    • koko8 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 29.02.24, 16:06
      Koleżanka kupiła w ich internetowym sklepie rzekomą Florę Botanikę. Kiedy powąchałyśmy w końcu "inspirowane oryginalnym zapachem" perfumy, śmiechom nie było końca. Nie, i jeszcze raz nie wink
    • edek1988 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 31.08.24, 11:31
      Tak, nie dawno kupiłem. Nie polecam, kupiłem jakiś rok temu, to jeszcze te 4-5 godzin pachniały, teraz nie dość, że cena w górę, to na ręce pachną przez jakieś 1,5h, na upraniu ze 3. Jak to są EDP, to albo ktoś z ich fabryki nie umie liczyć, albo strona lub kartka wszystko przyjmie. Odradzam, przynajmniej zapachy dla mężczyzn.
    • jagrosik62 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 01.11.24, 17:24
      Może byłyby I dobre, gdyby nie oszukiwali. Mówię o męskich zapachach. Użyłem kilku testerów w Biedronce i jeden z nich mi się spodobał. Użyłem go na wewnętrznej stronie nadgarstka, zapach był ładny, intensywny i trwały - po 6 godzinach wciąż go było czuć. Zadowolony ze stosunku jakości do ceny - 35,9 zł - kupiłem, niestety, po rozpakowaniu i użyciu następnego dnia okazało się, że wersja komercyjna ma się nijak do testera! Zapach o wiele mniej intensywny i po niespełna 2 godzinach już nie było po nim śladu! Bardzo brzydki chwyt marketingowy, nie sądziłem, że jeszcze są firmy, które go stosują! Szkoda nawet tych 35 zł!
    • nataliaaaaaa1828277 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 12.06.25, 16:20
      nie polecam,kupiłam podobne do prady paradoxe a pachnie jakbyście weszli do chinczyka i psiknęli się wszystkim po trochu
    • duki89 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 30.05.26, 17:45
      Brał ktoś Made in Lab z eZebry? co taka niska cena? Zapach i trwałość OK, czy lepiej polować stacjonarnie w hebe?
    • helena113 Re: Perfumy Made in Lab ktoś używa? 10.09.26, 18:44
      Ja akurat lubię Made in Lab i mam z nimi zupełnie inne doświadczenia. Zapachy są naprawdę dobrze zbliżone do oryginałów, a niektóre nuty podobają mi się nawet bardziej niż w pierwowzorze. Do tego cena jest bardzo korzystna, więc dla mnie to świetna alternatywa dla drogich perfum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka