semiramida131 07.05.24, 20:29 Dostałam od fryzjerki probki perfum do włosów Balmain. Nigdy czegoś takiego nie używałam, powiedzcie czy je się psika na szyję czy na włosy? Jak na włosy, to czy one nie przyklapną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaramara33 Re: Perfumy do włosów? 07.05.24, 23:20 Jak na alkoholu plus inne chemiczne świństwa, to będziesz miała pachnące siano. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Perfumy do włosów? 08.05.24, 00:10 Bez sensu używać jedne perfumy do włosów a inne na szyję. A nawet jeśli tylko na włosy - od paru kropli nie przyklapną. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek-nieboraczek-2 Re: Perfumy do włosów? 08.05.24, 00:36 a które odżywki do włosów i psikacze ładnie pachną? nie jestem wybredna, podoba mi się jak pachnie szampon pokrzywowy (tylko mi robi łupież), do mycia dobrze mi pachnie kokosowa ziaja i biała pani walewska, potem Sunflowers i LouLou Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Perfumy do włosów? 08.05.24, 08:14 taki zolty sprej loreal do lokow ladnie pachnie, ale dzialanie bez szalu, wiecej nie kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś
ffooxxyy Re: Perfumy do włosów? 08.05.24, 11:08 Dla mnie rica naturica serwis moisturizing Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2005 Re: Perfumy do włosów? 08.05.24, 17:25 Na włosy. To nie są prawdziwe perfumy na alkoholu, tylko pachnąca mgiełka do włosów z jakimiś ekstra dodatkami typu proteiny jedwabiu. Odpowiedz Link Zgłoś